jager 3445 Napisano April 7, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ja bih rekao da je ova tema jedno takvo trolovanje, da čudo jedno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano April 7, 2016 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam da je za jedan dan corke 1000 din a najvise moze da se bude 60 dana a ostalo se prinudno naplacuje a ja nemam nikakvu imovinu nista se ne vodi na mene nemam posao nikakve prihode imam 18 god kako onda da mi naplate kad nemam nikakve prihode niti imovinu To svakih 1000 dinara po dan zatvora je bilo, sad ako ne platiš, sud donosi odluku šta će, odnosno da li da tucaš kamen, sadiš krompir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 7, 2016 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vozio si bez kacige i zaustavili te....hmmm...kakvi bezobraznici da ne verujes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 7, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bar znaš šta ćeš da radiš ovog leta: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 7, 2016 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bar znaš šta ćeš da radiš ovog leta: PADINJAK?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Kad su mi napisali kaznu jedan policajac iz kola mi je rekao za sve ukupno otprilike 135 soma dinara bog te mazo mislim da je previse rigorozno da je bio auto ili neki jaci motor pa ajde ali za ovo mislim da je preterano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 7, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Kad su mi napisali kaznu jedan policajac iz kola mi je rekao za sve ukupno otprilike 135 soma dinara bog te mazo mislim da je previse rigorozno da je bio auto ili neki jaci motor pa ajde ali za ovo mislim da je preterano problem je sto mislis da je previse rigorozno. prekrsio si 2 najteza clana koja ne ukljucuju nezgodu. fali ti jos samo nasilnicka voznja da kompletiras prekrsajni grand slam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan 135 soma a skuter ne vredi ni ovih 35 hiljada znam da nisam trebao da vozim ali neda djavo mira lepo vreme suncano morao sam da se provozam i naletim na njih i sad sam ziv najebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano April 7, 2016 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li za te prekrsaje može a mislim da ne može da priznas krivicu i na nagodbi dobiješ umanjenu kaznu. Moras da vidiš član i tacku koja ti je pisana pa da pitas advokata ili da pitas u policiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano April 7, 2016 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina olaksavajuca stvar koja moze da se desi je da plati kaznu na rate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 7, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 135 soma a skuter ne vredi ni ovih 35 hiljada znam da nisam trebao da vozim ali neda djavo mira lepo vreme suncano morao sam da se provozam i naletim na njih i sad sam ziv najebo To mu je i posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji policija nije normalna, to nema nigdje, prijatelju mi neki dan 300m od granice na autu(Audi 6) sve živo gledali i na kraju ga kaznili 5000 zato što je na jednom točku šara bila 1mm ispod propisanog ! Izbori...Pune drzavnu kasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije mi je dali cu dobiti zabranu za polaganje b kategorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 7, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan dobices, u to ne sumnjaj i to za sve kategorije, iduce 2 godine zaboravi na polaganje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 7, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Skull druze, jako mi je zao sto ti se to desilo, i ako si sam kriv. Nije to nacin da se zapocne moto karijera, od koje ko zna da li ce sta i biti. Predpostavljam da ce ti roditelji nekako pomoci, a koliko ces se pridika naslusati videces i sam. Mrzim sto cu to reci, ali zar nemas nacin da se dogovoris sa nekim da se ta prijava hm... skloni? Ili bar da eliminisu ovo za registraciju, bas... sto je mnogo mnogo je. Zelim ti puno srece i ne odustaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano April 7, 2016 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije mi je dali cu dobiti zabranu za polaganje b kategorije Nisam siguran proveri sa nekim advokatom ili guglaj. Pre nekog vremena su vratili na staro da ti se oduzima samo kategorija kojom si upravljao kada si načinio prekrsaj ali to je kada imaš dozvolu a za ovo nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, da si kriv, kriv si! Da si imao kacigu mozda te ne bih zaustavili...Nekao ces izaci iz ovog problema na ovaj ili onaj nacin! Izvuci neku DOBRU pouku iz svega ovoga za ubuduce!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije mi je dali cu dobiti zabranu za polaganje b kategorije Ako pozuris mogao bi da polozis za B pre nego donesu pravosnaznu presudu znaci trk sutra u auto skolu i moli boga da sudac ima pune ruke posla tj. ako te pozovu za mesec dva a ti uspes da odgodis saslusanje uz recumo lekarsko opravdanje (satro bolestan) zvace te opet za mesec dva pa dok donesu presudu proci ce jos vremena taman da polozis za B. Zato zedi zagrej stolicu nauci testove da prodjes iz prve pa ako to uspes srecno sa voznjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 7, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sinovac žao mi sad da te i ja tovarim.. jesi zaslužio..ali onda se setim da sam u tvojim godinama imao jedno150 prijava za neregistrovano i bez dozvole..kaciga nije ni trebala.. Sam sam pisao žalbe, išao na zastarevanja..ma bilo je lako izvrdati sistem..i nisu ni blizu bile takve kazne.. Lm, današnja situacija je mnogo gora..objedinili su registar..i još malo nećeš moći ništa ako nisi platio kaznu..ali još uvek imaš bar nekoliko meseci fore..možda i godinu dve.. zavisi koja si opština i koliko su ažurni.. Stići će ti plava koverta za najbrže mesec dana..a možda i nekoliko.... samo će poštar ostaviti kartonče da podigneš pošiljku u pošti.. možeš prvi i drugi put da je ne primiš i ne podigneš.. već od trećeg je moguće i da te privedu! Kada odlučiš da se javiš, ili te upecaju negde..ideš tamo..i kolikogod da kukaš i plačeš..možeš samo da dobiješ najmanju kaznu..a to su te strašne cifre.. onda imaš pravo na žalbu.. pa onda posle toga vidi šta ćeš.. Danas je nezamislivo sesti na motor bez kacige.. zato i ne sedaj..da si je imao verovatno te ne bi ni dirali.. Dakle, koliko sutra možeš da uđeš u proces polaganja A i B kategorije..ako si talentovan i srećan položićeš pre nego i suđenje bude.. a onda već imaš dozvolu.. i tu sad stvarno ne znam dalje proceduru..možda dobiješ zabranu samo na A.. a možda najbolje da emigriraš negde na pola procesa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 7, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna, mozda se sazale... Nekoliko dana posto sam kupio Stilo Multijet, navata me presretac na Ibarskoj. Da ne idem u detalje, zapisali sve, pokazali mi film. Od tada ima 2 ipo godine, nikad nista nije stiglo. Ko zna kako sam izgledao dok su mi uzimali podatke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 7, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek postoji mogućnost da se slučaj "zaturi" i "zagubi" stotine hiljada slučajeva i nedovršenih predmeta..pa ljudski je grešiti Ali isto tako je i prazna kasa..pa su šanse za to baš male.. svakako počni pare da skupljaš dal za kaznu..ili kartu u jednom smeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan 60 dana zatvora i to je sve sto se tice novcane kazne. Za poene i zabranu nemam pojma. Ja bih sacekao da zastari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 7, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I on bi, da zavisi od njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 7, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan nemam dozvolu skuter nije registrovan papire imam ne vodi se na mene nisam imao ni kacigu Pa ti si sine u problemu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano April 7, 2016 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim sto cu to reci, ali zar nemas nacin da se dogovoris sa nekim da se ta prijava hm... skloni? Ili bar da eliminisu ovo za registraciju, bas... sto je mnogo mnogo je. Zelim ti puno srece i ne odustaj. Lale,da li si ozbiljan? Decko nije zaboravio da upali farove. Napravio je nekoliko tezih prekrsaja. Ja znam dvojicu koji su ovih dana u procesu "placanja". Voznja bez dozvole je u pitanju. Jedan je uzeo kredit da isplati kaznu,a drugi hrani svinje na "Zelengori" u Sremskoj Mitrovici... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...