Jump to content

Moto Zajednica

Zapisala me je policija!

Recommended Posts

• drumski ratnik, 169 postova
  • Motocikl: Africa Twin DCT 2020

Procitao sam da je za jedan dan corke 1000 din a najvise moze da se bude 60 dana a ostalo se prinudno naplacuje a ja nemam nikakvu imovinu nista se ne vodi na mene nemam posao nikakve prihode imam 18 god kako onda da mi naplate kad nemam nikakve prihode niti imovinu

To svakih 1000 dinara po dan zatvora je bilo, sad ako ne platiš, sud donosi odluku šta će, odnosno da li da tucaš kamen, sadiš krompir...  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Sprint

Kad su mi napisali kaznu jedan policajac iz kola mi je rekao za sve ukupno otprilike 135 soma dinara bog te mazo mislim da je previse rigorozno da je bio auto ili neki jaci motor pa ajde ali za ovo mislim da je preterano

• Zlo i naopako, 545 postova
  • Motocikl: Kao da nema

Kad su mi napisali kaznu jedan policajac iz kola mi je rekao za sve ukupno otprilike 135 soma dinara bog te mazo mislim da je previse rigorozno da je bio auto ili neki jaci motor pa ajde ali za ovo mislim da je preterano

problem je sto mislis da je previse rigorozno. prekrsio si 2 najteza clana koja ne ukljucuju nezgodu. fali ti jos samo nasilnicka voznja da kompletiras prekrsajni grand slam :)

• Podržavam 1

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Sprint

135 soma a skuter ne vredi ni ovih 35 hiljada znam da nisam trebao da vozim ali neda djavo mira lepo vreme suncano morao sam da se provozam i naletim na njih i sad sam ziv najebo

• Ne silazi, 6032 postova

Ne znam da li za te prekrsaje može a mislim da ne može da priznas krivicu i na nagodbi dobiješ umanjenu kaznu. Moras da vidiš član i tacku koja ti je pisana pa da pitas advokata ili da pitas u policiji

• motoras, 2460 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Jedina olaksavajuca stvar koja moze da se desi je da plati kaznu na rate.

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

135 soma a skuter ne vredi ni ovih 35 hiljada znam da nisam trebao da vozim ali neda djavo mira lepo vreme suncano morao sam da se provozam i naletim na njih i sad sam ziv najebo

To mu je i posao :lol:

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

U Srbiji policija nije normalna, to nema nigdje, prijatelju mi neki dan 300m od granice na autu(Audi 6) sve živo gledali i na kraju ga kaznili 5000 zato što je na jednom točku šara bila 1mm ispod propisanog !

Izbori...Pune drzavnu kasu. ;)

• Podržavam 1

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Skull druze, jako mi je zao sto ti se to desilo, i ako si sam kriv. Nije to nacin da se zapocne moto karijera, od koje ko zna da li ce sta i biti.  Predpostavljam da ce ti roditelji nekako pomoci, a koliko ces se pridika naslusati videces i sam.

Mrzim sto cu to reci, ali zar nemas nacin da se dogovoris sa nekim da se ta prijava hm... skloni? Ili bar da eliminisu ovo za registraciju, bas... sto je mnogo mnogo je.

Zelim ti puno srece i ne odustaj.

• Ne silazi, 6032 postova

Najvaznije mi je dali cu dobiti zabranu za polaganje b kategorije

Nisam siguran proveri sa nekim advokatom ili guglaj. Pre nekog vremena su vratili na staro da ti se oduzima samo kategorija kojom si upravljao kada si načinio prekrsaj ali to je kada imaš dozvolu a za ovo nisam siguran

• Svrati ponekad, 219 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom

Sta reci, da si kriv, kriv si! Da si imao kacigu mozda te ne bih zaustavili...Nekao ces izaci iz ovog problema na ovaj ili onaj nacin! Izvuci neku DOBRU pouku iz svega ovoga za ubuduce!!!

• Svrati ponekad, 442 postova
  • Motocikl: Aprilia Scarabeo

Najvaznije mi je dali cu dobiti zabranu za polaganje b kategorije

Ako pozuris mogao bi da polozis za B pre nego donesu pravosnaznu presudu znaci trk sutra u auto skolu i moli boga da sudac ima pune ruke posla tj. ako te pozovu za mesec dva a ti uspes da odgodis saslusanje uz recumo lekarsko opravdanje (satro bolestan) zvace te opet za mesec dva pa dok donesu presudu proci ce jos vremena taman da polozis za B.

Zato zedi zagrej stolicu nauci testove da prodjes iz prve pa ako to uspes srecno sa voznjom.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Sinovac žao mi sad da te i ja tovarim.. jesi zaslužio..ali onda se setim da sam u tvojim godinama imao jedno150 prijava za neregistrovano i bez dozvole..kaciga nije ni trebala.. :jee:

Sam sam pisao žalbe, išao na zastarevanja..ma bilo je lako izvrdati sistem..i nisu ni blizu bile takve kazne..

Lm, današnja situacija je mnogo gora..objedinili su registar..i još malo nećeš moći ništa ako nisi platio kaznu..ali još uvek imaš bar nekoliko meseci fore..možda i godinu dve.. zavisi koja si opština i koliko su ažurni.. Stići će ti plava koverta za najbrže mesec dana..a možda i nekoliko....  samo će poštar ostaviti kartonče da podigneš pošiljku u pošti.. možeš prvi i drugi put da je ne primiš i ne podigneš.. već od trećeg je moguće i da te privedu! Kada odlučiš da se javiš, ili te upecaju negde..ideš tamo..i kolikogod da kukaš i plačeš..možeš samo da dobiješ najmanju kaznu..a to su te strašne cifre.. onda imaš pravo na žalbu.. pa onda posle toga vidi šta ćeš..

Danas je nezamislivo sesti na motor bez kacige.. zato i ne sedaj..da si je imao verovatno te ne bi ni dirali..

Dakle, koliko sutra možeš da uđeš u proces polaganja A i B  kategorije..ako si talentovan i srećan položićeš pre nego i suđenje bude.. a onda već imaš dozvolu.. i tu sad stvarno ne znam dalje proceduru..možda dobiješ zabranu samo na A..

a možda najbolje da emigriraš negde na pola procesa :lol3:

• Podržavam 1

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ko zna, mozda se sazale... Nekoliko dana posto sam kupio Stilo Multijet, navata me presretac na Ibarskoj. Da ne idem u detalje, zapisali sve, pokazali mi film. Od tada ima 2 ipo godine, nikad nista nije stiglo. Ko zna kako sam izgledao dok su mi uzimali podatke :)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Uvek postoji mogućnost da se slučaj "zaturi" i "zagubi" stotine hiljada slučajeva i nedovršenih predmeta..pa ljudski je grešiti :jee:

Ali isto tako je i prazna kasa..pa su šanse za to baš male..

svakako počni pare da skupljaš dal za kaznu..ili kartu u jednom smeru :jee:

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

nemam dozvolu skuter nije registrovan papire imam ne vodi se na mene nisam imao ni kacigu 

Pa ti si sine u problemu ... 

e4a05acb042e5affeb9ce2da9c66d67b.jpg

• motoras, 2460 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Mrzim sto cu to reci, ali zar nemas nacin da se dogovoris sa nekim da se ta prijava hm... skloni? Ili bar da eliminisu ovo za registraciju, bas... sto je mnogo mnogo je.

Zelim ti puno srece i ne odustaj.

Lale,da li si ozbiljan? Decko nije zaboravio da upali farove. Napravio je nekoliko tezih prekrsaja. Ja znam dvojicu koji su ovih dana u procesu "placanja". Voznja bez dozvole je u pitanju. Jedan je uzeo kredit da isplati kaznu,a drugi hrani svinje na "Zelengori" u Sremskoj Mitrovici...
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja