Skull 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio skuter 50 ccm nemam dozvolu skuter nije registrovan papire imam ne vodi se na mene nisam imao ni kacigu posto neznam bas zakon zanima me sta sada i kako ide procedura kolike su kazne sta ce biti a planirao sam da za par meseci polazem za b kategoriju dali cu sada moci da polazem a kazna ce sigurno biti rigorozna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su te zapisali, u blokce ili sve regularno, zapisnik itd? Inace ne bih da te plasim ali kazna je astronomska, samo za dozvolu je 100-120.000 plus zabrane i poeni... za kacigu 5000 a za registraciju mislim da je 15-30.000 kako mi se cini, treba proveriti u zobsu ali tu je negde... i novcane se sabiraju, predpodstavljam da ti je prvi prekrsaj tako da ocekuj minimalnu ali i ona ce biti u prvom mahu sigurno preko 100.000 ali uz dobrog advokata kasnije dosta mozes da je smanjis zalbama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Regularno su me zapisali dali su mi neka dva papira za kacigu mi nisu pisali a za sve ostalo jesu i ovo mi je prvi put da sam zapisan ali u svakom slucaju vidim da cu da nadrljam debelo a najgore mi je ako necu moci da polazem za b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio skuter 50 ccm nemam dozvolu skuter nije registrovan papire imam ne vodi se na mene nisam imao ni kacigu posto neznam bas zakon zanima me sta sada i kako ide procedura kolike su kazne sta ce biti a planirao sam da za par meseci polazem za b kategoriju dali cu sada moci da polazem a kazna ce sigurno biti rigorozna Sta sve nisi imao, zatvor ti ne gine. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha bas si me utesio ali bolje i tvorza nego ovolika kazna odakle bre da platim dali su oni realni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano April 7, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I u zatvoru će da te karaju... Bolje da si se naguzio pandurima i rekao :"Jebiteeee meee" Brate jedan takav sex bi ti uštedeo 1000e. Zapitaj se da li ima vrednije bulje ovde kod nas? 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 7, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti Branko napisao http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:383941-Zatvor-umesto-placanja-kazne Napiši ovde članove koje su ti stavili na teret, da vidimo šta ćemo sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 7, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zbog kacige su te i zaustavili... mislim, šta reći? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 7, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 100-120000 za voznju bez dozovole i 0d 15-30000 za neregistrovano vozilo. Zabranu ces imati 3 + 9 meseci, znaci ukupno 11 meseci i u tom vremenskom intervalu neces moci da vrsis obuku za B kategoriju niti da polazes. Tako da jedino da pozuris da odradis nesto dok ne stigne zabrana. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam da je za jedan dan corke 1000 din a najvise moze da se bude 60 dana a ostalo se prinudno naplacuje a ja nemam nikakvu imovinu nista se ne vodi na mene nemam posao nikakve prihode imam 18 god kako onda da mi naplate kad nemam nikakve prihode niti imovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Da li ova danasnja deca idu u skolu, pitam se ja ?? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 7, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Zapleniće ti i prodati motor, a za razliku - kamenolom, pa udri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor ima da ga prodam i vracam se na biciklu bolje da motam nego da placam kazne sta bude bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 7, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Држави дужан нећеш остати. Наплатиће ти то већ некако. Само ми није јасно шта си очекивао без кациге без дозволе и без регистрације? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano April 7, 2016 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svega toga ne bi bilo da si prvo malo čitao pa onda seo na motor.Ustvari sigurno ne bi seo na ne registrovan motor bez dozvole i opreme.Ovako ćeš verovatno biti samo još jedan kome se sviđala ideja da vozi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam da je za jedan dan corke 1000 din a najvise moze da se bude 60 dana a ostalo se prinudno naplacuje a ja nemam nikakvu imovinu nista se ne vodi na mene nemam posao nikakve prihode imam 18 god kako onda da mi naplate kad nemam nikakve prihode niti imovinuKoliko znam, cekace te drzava da se zaposlis, a kad te gazda prijavi, odmah ce deo plate da ti se odbija, opet nisam siguran, ali mislim da je tako.. Pa ako hoces da ikad imas penziju, moras da radis i budes prijavljen, e to drzava ceka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Svega toga ne bi bilo da si prvo malo čitao pa onda seo na motor.Ustvari sigurno ne bi seo na ne registrovan motor bez dozvole i opreme.Ovako ćeš verovatno biti samo još jedan kome se sviđala ideja da vozi motor. И који је скупо платио своју заблуду Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano April 7, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Naslov "Zapisala me policija". Bolje da te zapišala, da su se onako dobro išorali po tebi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 7, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan 120.000 dinara je kazna i zabrana polaganja 2 godine. dobro si ga zaglibio prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Sad kad bi ti dao +, optuzili bi me za podsticanje suicida. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano April 7, 2016 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Regularno su me zapisali dali su mi neka dva papira za kacigu mi nisu pisali a za sve ostalo jesu i ovo mi je prvi put da sam zapisan ali u svakom slucaju vidim da cu da nadrljam debelo a najgore mi je ako necu moci da polazem za b Skeniraj, ili slikaj, pa okači, da vidimo koji članovi, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 7, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Sad kad bi ti dao + optuzil ibi me za podsticanje suicida. Evo ja sam mu dao plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji policija nije normalna, to nema nigdje, prijatelju mi neki dan 300m od granice na autu(Audi 6) sve živo gledali i na kraju ga kaznili 5000 zato što je na jednom točku šara bila 1mm ispod propisanog ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Regularno su me zapisali dali su mi neka dva papira za kacigu mi nisu pisali a za sve ostalo jesu i ovo mi je prvi put da sam zapisan ali u svakom slucaju vidim da cu da nadrljam debelo a najgore mi je ako necu moci da polazem za b Skeniraj, ili slikaj, pa okači, da vidimo koji članovi, itd... 330 je za dozvolu(i ja imam jedan ali za drugu stvar ako mu je za utehu ) a za neregistrovano vozilo nemam pojma ali nije ni bitno koji je clan, najebao je u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 7, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka odluka nosi svoje posledice... Kad si bio pametan da sedneš tako na motor, sad snosi odgovornost. I nadam se da je ovo jako uticalo na tebe da u budućnosti ne praviš takve gluposti. Zapravo zakon tome i služi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...