markoizkule 883 Napisano April 7, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan hteo bih kupiti jedan kozni prsluk za sebe. Visina 188-189 i nekih 110-120 kila e sad..ima na kupujem prodajem dosta finih ali nikako ono sto se meni svidja.. hteo bih nesto ovako: Znaci vise me privlace to imaju redovno da se zakopcaju do grla nego one sa V izrezom...ali ako je dobra ponuda mogu i te razmotriti. Ako neko sije po meri na ovaj fazon neka mi slobodno pise na PM ili na marko.iz.kule@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8136 Napisano April 7, 2016 Solo Rider, 3152 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Одеш са том сликом код шнајдера који ради са кожом.У Београду је нпр. Бобан бутик коже и сашије ти баш такав по мери.Тако се уклапаш ту туђе идеје и стилове. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/rajko.susic?fref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan aaaauuuuuu ovaj sa fb odkidaaaaa kad bi ovakve mogli da uradimo za forum pa nek kosta sta kosta....molim administratore da se ukljuce ali i ostale kolege da daju svoje misljenje...pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 7, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, da to nisi rešio u klub da se učlaniš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan aaaauuuuuu ovaj sa fb odkidaaaaa kad bi ovakve mogli da uradimo za forum pa nek kosta sta kosta....molim administratore da se ukljuce ali i ostale kolege da daju svoje misljenje...pozzz Veruj mi cene su malo paprene ali je kvalite i materijala i same izrade na visokom nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano April 7, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Rajko je masjtorčina i napraviće ti šta god poželiš. Cene nisu baš paprene, prema kvalitetu su korektne. Za prosečnu kožnu jaknu traži oko 250e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije taj Rajko malo skuplji. http://www.tschul.de/collections/lederjacken-herren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano April 7, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan To što su iz Nemačke ne znači da su kvalitetnije od domaćeg RUČNO radjenog proizvoda. Fabričku kožnu jaknu od 150 eura verovatno ne bih kupovao ni u Srbiji a kamo li u Nemačkoj. Ako su u opšte iz Nemačke, po ceni bih pre rekao Azija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 7, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Marko, da to nisi rešio u klub da se učlaniš? niko me nije zvao . ocu zbog sebe da imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Rajkov prsluk od najdeblje koze do 100 e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rajkov prsluk od najdeblje koze do 100 e! Gledao sam mu radove na fb...prsluci . su mu zaista prava umetnicka dela sto dokazuju i brojni klubovi koji su mu ukazali poverenje...mislim da je to skroz korektna cena za jedan kvalitetan komad odece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 9, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Rajko ima super prsluke. cena od 130 najjeftiniji pa navise (barem ono sto mene interesuje. nesto slicno onome sa slike). e sad...ono sto on pravi nije moguce naci nigde u slobodnoj prodaji i moje misljenje je da vredi svaki euro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 804 Napisano April 9, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš dobar prsluk, skup i sa lijepim detaljima i onda našiješ prišivač do prišivača. Ušareniš ga i ne vidi se ni kakvog je izgleda ni kvaliteta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1740 Napisano April 11, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Eto, rešio si problem za male pare. Skoro pa džab-džaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 14, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan nama je drug iz kluba uradio kod Rajka prosle god.bio je mislim100 eura,prsluk vrhunski odradjen do zadnjeg detalja. mozda deluje kao mnogo para,ali u odnosu na prsluke koje nam je radio neki 'majstor' iz Panceva za 55 eura po komadu,ovaj Rajkov vredi 500. napravio covek od komada koze i to jedan deo nove jedan deo stare koze,kovce stavio od starih zenskih tasni. pored ovog drugara sa Rajkovim prslukom delujemo kolektivno k'o beskucnici. sad cemo da radimo kod njega svi,a ove ima da bacimo....tako da je on potvrda da je na kraju profesionalac uvek najjeftiniji i najbolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha, kad vas covek vidi svasta bi pomislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 18, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirajte Nikolu iz BGD radi sve od koze za motore i prsluke extra kvalitet. Moja iskrena preporuka posto covjeka znam 45 godina. https://www.facebook.com/nikola.pavlovic.7583 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 18, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirajte Nikolu iz BGD radi sve od koze za motore i prsluke extra kvalitet. Moja iskrena preporuka posto covjeka znam 45 godina. https://www.facebook.com/nikola.pavlovic.7583 Nesto iz Nikolinog asortimana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 28, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirajte Nikolu iz BGD radi sve od koze za motore i prsluke extra kvalitet. Moja iskrena preporuka posto covjeka znam 45 godina. https://www.facebook.com/nikola.pavlovic.7583 Nesto iz Nikolinog asortimana. Novi prsluk iz Nikoline radionice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano April 28, 2016 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, jesi li kupio prsluk? I ja trazim nesto slicno kao sa one slike iz prvog posta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 4, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Da.evo ovo je moj prsluk. pravljen da izgleda ko onaj sa slike..naravno koliko je to moguce a da cena ne ode u nebesa..ja sam samo trazio da mi se napravi i mala kragnica.. https://www.facebook.com/marceta.backapalanka/posts/368154729975299:0 dosta mocno izgleda uzivo na telu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...