Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc / savet

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Postovanje svim ljubiteljima dvotockasa . Naime imam polozenu A2 kategoriju , i relativno sam nov u svetu dvotockasa pa bih trebao savet od iskusnijih ljudi . Trebao bih motor sa kojim bi normalno mogao da se vozim po gradu a i sa druge strane sa devojkom odem u prirodu (samim tim znaci da mi treba motor koji ima mesta za suvozaca) . Kada mislim da odem u prirodu mislim na voznju po makadamskim putem sa uzbrdicama (znaci ne neki hard enduro ili slicno , znam da ne moze hard enduro sa suvozacem ) . Opseg kubikaze oko 250cc (mislim da ne bih trebao vise ) zavisi koji mi Vi preporucujete .

Pozdrav od Marka i hvala unapred  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250

Aaaa znaci potreban motor za tebe , devojcicu i skrivanje od drugih .  :)  Sala .

Nadam se da ce ti neko od iskusnih dati preporuku , posto ja nisam bas toliko iskusan .

Bila mi interesantna poruka . Sve najbolje u pronalasku trazenog motora . Nadam se da ces naci

kakav si trazio .

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R

Imas kle-a sa smanjenim kilovatima al su redji i dobra im je cena uglavnom, tj zavisi koliko si spreman da izdvojis. Imas dominatora 500 i 600 isto u toj kategoriji sa malim kilovatima, a od 250 kinez Sprint Apolo ili ima i Pulser 200, al to je sve slabo za dvoje, najbolje je nesto od 500, da lako nosi dvoje. I sam sam imao skoro takvu dilemu, pa sam pogledao nekoliko motora i odlucio se za Gpz500 koji ima masinu identicnu na kleu, to su dobri agregati... Ti dominatori jednocilindrasi, nisu losi al 600 kubika je dosta skuplja registracija nego na 500, a tu imas onda i po neki Suzuki Dr650 ispod 35 kw

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: Honda nc700x

Ja vozio pre sadasnjeg motora hondu varadero 125, solidan motorcic za pocetnika, radice ti taj posao u pocetku sigurno. Ja se i dalje razmisljam da li sam pogresio ili ne sto sam prvo uzeo 125 ili sam trebao odmah 500. Doduse dosta sam ga navozao za skoro 2 godine te sam presao na ovu yamahu. Zavisi koliko iskustva imas po meni.. Ja nisam imao nikakvog iskustva vozio sam pomalo neki kinez skutercic pre toga ali ne moze se porediti.. KLE, Varadero (mali), Gs500, hyosung comet 250, dominator. To je meni ulazilo u uzi izbor pa na kraju uzeh malog Varadera. Pitaj slobodno sta god te zanima :)

• Drug član, 2106 postova
  • Motocikl: V-Strom 1050 XT

Nema bas mnogo motora za A2 preko 125cc a ispod 34kw. Yamaha YBR, Honda Varader ili ako nadjes KLE 500 ima 33kw. I lako se proda, kad ga izsgustiras.

• Ministar za originalne BMW delove, 91 postova
  • Motocikl: BMW F650

Nemoj da te je strah i od vecih motora, ako si savestan i neces da jurcas, ne predstavlja to nikakav problem.

Ja sam poceo sa endurom 650 kubika i evo ziv sam i zdrav =)

Jeste da je potrebno malo vremena da se naviknes na tezinu motora i da bi ti sa te strane bilo lakse sa manjim i laksim motorom, ali na sve se covek navikne i ostaje ti motor koji mozes jos dugo da vozis dok ga ne izvozas i pocnes da zelis nesto jace.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja