Strider 332 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde može brzo da se dobavi set za reparaciju prednje viljuške? Vozim TDM TX 4. Odnosno ne vozim pošto mi je rasklopljena viljuška već nekoliko dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ce ti poslati brzom postom i onda ti stigne sutra ako danas narucis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 31, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde može brzo da se dobavi set za reparaciju prednje viljuške? Vozim TDM TX 4. Odnosno ne vozim pošto mi je rasklopljena viljuška već nekoliko dana Ako mislis na semeringe i ulje kapiram da ti je najblize COMP na NBGU http://www.kompp.co.rs/news/nova-radnja-moto-opreme-i-delova-na-novom-beogradu.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima sigurno http://www.motobikeshop.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 332 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi se nalazi u servisu u drugom gradu (Kragujevac). Ulje i semerinzi nisu problematični to ima i tamo, ali biće da mi trebaju i čaure i prstenovi, bar tako mi je majstor savetovao.E sad gde naći kompletan set za reparaciju?Mada ću sutra okrenuti ove radnje sa predloženih limkova, možda mi se i posreći Danas nisam stigao da se tome posvetim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...