brankoXM 739 Napisano Jul 22, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nek sijalica led h4 za preporuku a d aje od jeftinijih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Jul 22, 2023 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Te l.e.d. farove treba zakonom zabraniti, mislim na fabricke, o budzotinama ne vredi raspravljati. Proizvodjaci stavljaju akcenat samo na preglednost vozaca koji upravlja vozilom zanemarujuci druge ucesnike u saobracaju, jednostavno je neprirodna boja sa ogromnim kontrastom u odnosu na okolinu. Za kojekakva radna svetla su OK za javni saobracaj nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Jul 22, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, bdada je napisao: Te l.e.d. farove treba zakonom zabraniti, mislim na fabricke, o budzotinama ne vredi raspravljati. Proizvodjaci stavljaju akcenat samo na preglednost vozaca koji upravlja vozilom zanemarujuci druge ucesnike u saobracaju, jednostavno je neprirodna boja sa ogromnim kontrastom u odnosu na okolinu. Za kojekakva radna svetla su OK za javni saobracaj nikako. Niko mi za ovih godinu i po nije blicnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Jul 22, 2023 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ko da ti blicne kada u Bg vise ne postoji auto sa halogenom sijalicom Navara nema reljefno staklo pa neke led i mogu da prodju a da ne zaslepljuju druge vozace mada vecina ne zna ni da ih postavi kako treba, mislio sam generalno na tu tehnologiju. Na primer kada vozilo koje dolazi u susret predje preko neravnine ili bude vislje u odnosu na drugo vozilo razlika je ogromna sto nije slucaj sa halogenim sijalicama. Svi se pozivaju na ekologiju i ostala sranja a onda gurnu brdo plastike i elektronike umesto komadica stakla i lima, licUmuri. Napredovala je tehnologija i u izradi halogenih sijalica pa vise ne zize zuto nego daju jacu i belju svetlost a opet ni priblizno ne smetaju ostalim vozacima. Ovo govorim generalno, mada ni kao pojedinci nismo bolji, sescemo sami u auto i raspaliti klimu a posle kukati kako nam je grad polupao auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10188 Napisano Jul 23, 2023 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, brankoXM je napisao: nek sijalica led h4 za preporuku a d aje od jeftinijih ? @N.F.S. je testirao dosta led sijalica. Najbolje mu se pokazale iz Woby hausa, nekih 2.500-3.000 din. Jedan kolega je prodavao baš te, čini mi se greškom kupljene. Ako npr rešiš da uzmeš od njega, a mnogo ti je obe, uzeću ja jednu, za rezervu, iste motore vozimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10188 Napisano Jul 23, 2023 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, našao sam oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 23, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan pa sto da ne,mogli bi da podelimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Jul 23, 2023 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se držim H4. Stara škola. Noćni razbijac. Za desetak dana mi stiže clear headlight i mislim da ce to biti pun pogodak. Taman da ga probam po onim tunelima u Bosni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Octobar 15, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio problem sa H4 LED sijalicama. Jebavo se po mraku da vidim baš gustinu snopa. Fora je kad se pravilno stavi sijalica i lepo prićvrsti da se onda rotira u ležištu prstena. Okrenuo je za 10-15 stepeni i sad je ok. Fabrički iz kutije nije uštelovano, tako da ako je neko nekad testirao Led sijalice, a nije ovo primetio i primenio, pljuvao je po proizvođaču, prodavcu, lošim kopijama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6312 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @mrle To ti rekoh. Kod mene, tačno 180 stepeni (one iz Woby-ja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...