N.F.S. 22894 Napisano Januar 25, 2018 Integrisan, 9738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bocca_bastard je napisao: to je veoma veoma u redu. Mogu li dobiti lokaciju? Ovde ili na PP Takodje... Hvala,Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 25, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan I mene bi interesovalo. Sent from my SM-G360F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 25, 2018 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad gledam, nemaju baš te od 8000 Lm na stanju bile su čak jeftinije od ovih od 6000 Lm... Naravno, radi se o bear.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 25, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Steta, kod mene nema mesta za ventilator....Probacu ovu sa alu trakama.Sent from my SM-G360F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 27, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu im pise garancija 12 meseci a zakonski je obavezna 24 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 27, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Kod nekih prodavaca postoji opcija da se doplati za 2god. garancije, ne znam kakva je situacija kod bear-a. U ponedeljak testiram malo bolje kineske h7 sa Philips elektronikom/diodama, 35e komad, 1god. garancija pa prenosim utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 27, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na svom Trandži H4 LED od 8000 Lm sa malim ventilatorom i jedva se čuje a svetli...ubiVa. Naravno da nije preko Alije kupljen već ovde u Bg, sa računom i garancijom Нема то везе никако.Моји убивају већ дуже од годину дана, након тога узели и ћале и његов друг, том другару дуже од пола године табдрљају по лошим путевима све у камионским фаровима.Никакав то Бог зна какав плус није што је купљен код нас.Али битно је какав је поручен са алија. Например они горе што су идентични халогеним сијалицама што се тиче грла и изгледа, без вентилатора, е ти не ваљају ничему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi dobra ponuda u siluxu https://www.silux.rs/motorsport-vesti/81/novo-u-ponudi-led-h7-h4-sijalice?utm_source=SumomeRS&utm_campaign=d2e724791a-EMAIL_CAMPAIGN_2018_01_14&utm_medium=email&utm_term=0_17e75a8248-d2e724791a-127958145&ct=t(15_1_Srbija_nezvesti_1_14_2018)&mc_cid=d2e724791a&mc_eid=147b18820a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13418 Napisano Januar 29, 2018 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ove sijalice imaju jednaku potrosnju kao i halogene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Na aliju prosek 36-40w. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Problem led cipova je ocuvanje inicijalnog emitovanja. Vremenom intenzitet sijanja se gubi. Bolji proizvodjaci teze ka tome da kriva pocne padati na oko 10000 radnih sati i da tada bude na oko 85% inicijalnog emitovanja . Posle 10000 h pocinje naglo da pada i gubi se na intenzitetu osvetljenja. Oni se trude da produze ocuvanje tih 85% sto duzi period,za sada je tako kako je. Sve vise novih vozila imaju led farove pazljivo projektovane i izradjene od kvalitetnih materijala. Ovo sto mi kupujemo ne moze prici kvalitetu chipa proizvedenog od strane Philipsa ili drugih proizvodjaca koji su ulozili sredstva u razvoj. To sto mi kupujemo su kopije,jeftine kopije. O ocuvanju 85% inicijalnog emitovanja do 10000 radnih sati mogu samo da sanjaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Poenta ugradnje led ili xenon sijalica je drasticno jace osvetljenje uz obavezan projektor kako ne bi zaslepljivao vozace iz suprotnog smera. Ne znam kako su dosili do snage od 36w ali led trosi dosta manje od halogene sijalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Fora je u iskoriscenosti energije. Tacnije u broju lumena u odnosu na utrosenu snagu. Halogena 55w =1500 lm Led 55w = 8000 lm Veca iskoriscenos u korist leda. To je fora. Stednja je rekao bih sekundarna. Fora je samo sto manje energije emitovati u vidu toplotne, a vise u vidu svetlosne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 29, 2018 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2018 at 0:03, bdada je napisao: @BaneVuk58 Na kom principu radi dugacko na toj sijalici? Ima dve diode od 20w, jedna za kratko, a druga za dugo svetlo... Imam takvu sijalicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Januar 29, 2018 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, SPORTAUTO je napisao: Deluje mi dobra ponuda u siluxu https://www.silux.rs/motorsport-vesti/81/novo-u-ponudi-led-h7-h4-sijalice?utm_source=SumomeRS&utm_campaign=d2e724791a-EMAIL_CAMPAIGN_2018_01_14&utm_medium=email&utm_term=0_17e75a8248-d2e724791a-127958145&ct=t(15_1_Srbija_nezvesti_1_14_2018)&mc_cid=d2e724791a&mc_eid=147b18820a Pre 3 sati, Alekre je napisao: Ove sijalice imaju jednaku potrosnju kao i halogene? Nemaju jednaku, imaju manju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 30, 2018 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Ali ova h4 sijalica led jel ima smisla stavljati ili nema kada se radi o faru bez projektora ? Jel neko uopšte probao da stavi bez projektora da ne smeta drugima ? Mada i H4 sijalica halogen philips oce da zabljesti drugima ali ajde da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15322 Napisano Januar 30, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nema projektor za H4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Januar 30, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jos uvek nezahvalno kupovati LED auto svetla kod nas. Ti prodavci uglavnom kupuju neke "White label" sijalice koje samo etiketiraju i prodaju duplo skuplje nego sto se mogu naci na Aliexpressu. Ne kazem da je usteda najbitnija, vec to sto se za taj novac mogu kupiti kvalitetnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije bitno toliko jace svetlo, dovoljno mi je 10 ili 20% jace nego sada ali ni to ne mora, bitno mi je da smanjim potrosace na motoru i da imam garanciju za sijalicu. Sto se tice ustede, kucna LED sijalica od 15W svetli kao obicna od 100. Sto znaci da trosi 8 puta manje. Da kazemo da halogena svetli jace po jednom W pa nek bude 75w. Znaci sijalica po faru ne bi smela da ima vise od 15w dugo i 15w kratko svetlo. 30w ukupno za 1 H4 sijalicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 30, 2018 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle h4 je namenski namenjena da radi bez projektora . Ok ali da li je neko probao uopste kako to radi bez projektora jer znam da su xenoni katastrofa bez projektora . Nego nesto ne kapiram ove sijalice nemaju balast dakle nema budzanja nikakvog ? Jednostavno ulazi u rupu gde ide H4 i mozda ce trebati ona guma iza malo da se zasece da prodje ovaj ventilator i to je sustinski to. Prikaci se kablic i teraj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Imaju jedan deo koji lici na balast samo sto je malo manji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 30, 2018 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ne bih nikad bacio tu gumu jer bi se zasekla samo po duzini toliko da prodje hladnjak od sijalice ali sustinski ne bih ja to nista uzimao dok ne vidim kako stoji jer na coperu nema bas mnogo mesta za kacenje necega novog oko fara pogotovo ako ima taj balast ili sta vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Januar 30, 2018 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Vujke1 i @bracabgd imaju Led (Ali) u oba fara, od njih mozete dobiti info iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 30, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, šta kažete za ovo, valja li ičemu ? https://www.silux.rs/motorsport-vesti/81/novo-u-ponudi-led-h7-h4-sijaliceSent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Citam sinoc i pomislih isto, pa ljudi ne znaju ni sta je obrtni momenat. Par postova iznad imas preporuku za proverenu varijantu sa garancijom.Sent from my SM-G360F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...