jvstaljin 5 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Padinska Skela Motocikl: Honda VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, ja sam Aleksandar (Beograd, 33 god.) i evo pod stare dane sam uspeo da ostvarim dugogodisnju zelju i da uzmem jednog dvotockasa... U pitanju je Yamaha Virago 535 ('93), jos se navikavam na nju zbog mojih 190cm visine a i ona mora da podnosi moje pocetnicke greske ali polako se upoznajemo pa ce biti sve kako treba Eto toliko od mene za prvo javljanje, samo reko da se predstavim i da vas pozdravim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija :-) Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kočiz 0 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 251 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav,samo lagano za pochetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...