Mare_FZ 61 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Zanima me šta bi moglo da se montira na fz6 2004. godište, s obzirom da ima specifičnu poziciju izduva. Da li postoji namenski izduv za fz ili se uzimaju dva pa spajaju? Koju marku preporučujete kao i kod koga se može kupiti/montirati? Hvala. Sent from my SM-A9000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Dosta su skupi auspusi za nase makine,bas sam gledao,polovni,firmirani, ne mogu da se nadju ispod 350e,bar ja nisam mogao da iskopam jeftinije,mozda i ima negde. Ja sam skoro poslao fabricki na preradu i izbacivanje katalizatora,gotov je ali sam na terenu,pa jedva cekam da se vratim kuci i montiram ga,da vidim kako zvuci. Meni je bar mnogo da bacim toliku lovu na 2 auspuha,pre cu da odem na neki put motorom za te pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ако нема за фирмирано, брендирано, бар код нас увек има алтернатива... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, Race (Ada), Dragon (Ada) fantasticno odradjuju posao za 100-150€ sve djuture. Imao Dragon na proslom motoru, fantazija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, Race (Ada), Dragon (Ada) fantasticno odradjuju posao za 100-150€ sve djuture. Imao Dragon na proslom motoru, fantazija.. Jesu strava,stvarno se lepo cuju. Ali jel 100-150e po loncu ili? Ima tu posla oko fazera,2 lonca,Y racva,i treba odraditi i decat kad se vec radi sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, Race (Ada), Dragon (Ada) fantasticno odradjuju posao za 100-150€ sve djuture. Imao Dragon na proslom motoru, fantazija..Jesu strava,stvarno se lepo cuju. Ali jel 100-150e po loncu ili? Ima tu posla oko fazera,2 lonca,Y racva,i treba odraditi i decat kad se vec radi sve. Evo čovek, mi upravo odgovori na mail. Kaže 350e i izgledaju fenomenalno. Dragon je u pitanju.. Sent from my SM-A9000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,izgledaju brutalnoo,a mogu tek zvuk da zamislim. Mare,kad stavis ove azdaje,moramo da se vidimo negde u gradu da cujem tu simfoniju. I nije mnogo para za ovakve auspuhe,strava su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E.. Ali ti imas 2 topa, ja sam imao jedan, drugi motor je bio u pitanju, otuda razlika u ceni Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A ovo izgleda brutalno, mislim, velika je prednost to sto ti odes i i on ti na licu mesta to sve sece, prilagodi, napravi bas da bude lepo i estetski i funkcionalno, tako da gledajuci, nije to mnogo para buduci da imas 2 topa. Bas dobro izgleda. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,izgledaju brutalnoo,a mogu tek zvuk da zamislim. Mare,kad stavis ove azdaje,moramo da se vidimo negde u gradu da cujem tu simfoniju. I nije mnogo para za ovakve auspuhe,strava su. Nudi mi i okrugle bez karbona za 260 i fabrički da otvori za 120... Al ovi izgledaju da se usereš... Jbg, bilo zimovanje, sad štekanje za letovanje, još 3 i po glave za čunak, to već ne bih preživeo.. Pritom, i žena bi me obesila da sazna Sent from my SM-A9000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,izgledaju brutalnoo,a mogu tek zvuk da zamislim. Mare,kad stavis ove azdaje,moramo da se vidimo negde u gradu da cujem tu simfoniju. I nije mnogo para za ovakve auspuhe,strava su. Nudi mi i okrugle bez karbona za 260 i fabrički da otvori za 120... Al ovi izgledaju da se usereš... Jbg, bilo zimovanje, sad štekanje za letovanje, još 3 i po glave za čunak, to već ne bih preživeo.. Pritom, i žena bi me obesila da sazna Sent from my SM-A9000 using Tapatalk Ja jedva cekam da dodjem kuci i montiram moj,da vidim koliko se dobilo. A i ja sam razmisljao sta da radim,ali bilo mi je mnogo da dam za auspuhe,bolje da iskoristim za nesto pametnije. Da izgledaju brutalno i da se cuju brutalno u to ne sumnjam. Sledeci motor biram sa jednim auspuhom,definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno podeli utiske, možeš i klip neki da postaviš sa tim modifikovanim fabričkim auspuhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno podeli utiske, možeš i klip neki da postaviš sa tim modifikovanim fabričkim auspuhom Hocu naravno,cim montiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj otvorio jos prosle godine . Izaslo me 50 evra . Zvuk je fenomenalan. Naravno ne moze da se poredi sa ovim aftermarket ali za te pare je odlican posao Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Nudi mi i okrugle bez karbona za 260 i fabrički da otvori za 120... Meni je Robert radio radio 2kom u karbonu sa Y racvom mislim za 200eu na b-kingu(sto je moglo bi se reci isto ko i fz6) dragon mi je trazio mnogo vecu cenu a i nudio mi da mi fabricki isto otvori za nekih 130-150eu. E sad Robert mi je rekao da ce mi otvoriti fabricki za dzabe ali da nista necu dobiti i da je totalna glupost(objasnjavao mi je zasto i kakav je auspuh kad se otvori na kingu a mislim da je isti i na fz6 samo mozda manji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima i neki lik u okolini Bele Crkve, isto radi cunke za motore.. Kolega Nenad(mislim da mu je ime) iz Kladova je na svom Z750s radio kod njega, ima i tema o tome, al ne mogu da je pronadjem, probajte da izbunarite, pa ga pitajte za detalje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan SHOKLA (nick), probajte, kontaktirajte ga, necete nista izgubiti, dodatna informacija vam moze samo koristiti. Ako ja nisam pomesao, a mislim da nisam, on je super lik, verujem da cr vam pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ima i neki lik u okolini Bele Crkve, isto radi cunke za motore.. Kolega Nenad(mislim da mu je ime) iz Kladova je na svom Z750s radio kod njega, ima i tema o tome, al ne mogu da je pronadjem, probajte da izbunarite, pa ga pitajte za detalje..На форуму andjelow, или послушај на јутјубу његове радове - Munja system exhaust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prepravku fabrickog auspuha radio Darko iz Maglica,videcu rezultate kad dodjem kuci i kad ga montiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 797 Napisano Mart 27, 2016 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i neki lik u okolini Bele Crkve, isto radi cunke za motore.. Kolega Nenad(mislim da mu je ime) iz Kladova je na svom Z750s radio kod njega, ima i tema o tome, al ne mogu da je pronadjem, probajte da izbunarite, pa ga pitajte za detalje..На форуму andjelow, или послушај на јутјубу његове радове - Munja system exhaust Andjelo je iz Bele Crkve (ne andjelow). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj otvorio jos prosle godine . Izaslo me 50 evra . Zvuk je fenomenalan. Naravno ne moze da se poredi sa ovim aftermarket ali za te pare je odlican posao Ja sam isao stopama makinja,nema greske vrh se cuje,a fabricki izgled mi ni malo nije ruzan,a za 350e cu otputovati u grcku jebes izduv ako ides do kafica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj otvorio jos prosle godine . Izaslo me 50 evra . Zvuk je fenomenalan.Naravno ne moze da se poredi sa ovim aftermarket ali za te pare je odlican posao Ja sam isao stopama makinja,nema greske vrh se cuje,a fabricki izgled mi ni malo nije ruzan,a za 350e cu otputovati u grcku jebes izduv ako ides do kafica Gde si radio i koliko para ispalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu iz istog razloga, fen Rowenta pozadi Pitao neko coveka (valjda iz Cuprije) koji donosi polovne auspuhe da li ima za fz6? LeoVince , Mivv, Akrap NPR? Moze uspesno da se preradi lonac (treba da ostane katalizator) ali krenes negde dalje..., ipak rowenta manje umara glavu (dakle Db killer potreban)... Razmisljam da kupim polovan originali lonac oko (50e, i zimsko trosenje vremena) i da se igram dok ne dobijem zvuk koji ce biti da kazem kompromis, i za grad i za put. Za Fz6 najlepsi je fabricki izduv, amin !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @Mare_Fz ... još 3 i po glave za čunak, to već ne bih preživeo.. Pritom, i žena bi me obesila da sazna Pa mi druze imamo isti problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj otvorio jos prosle godine . Izaslo me 50 evra . Zvuk je fenomenalan.Naravno ne moze da se poredi sa ovim aftermarket ali za te pare je odlican posao Ja sam isao stopama makinja,nema greske vrh se cuje,a fabricki izgled mi ni malo nije ruzan,a za 350e cu otputovati u grcku jebes izduv ako ides do kafica Gde si radio i koliko para ispalo? Obojici nam je radio Andjelo iz Bele crkve i obojica smo prezadovoljni. Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...