tibor 463 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan i kum i ja bi smo na sledeci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi da up-ujemo temu da vidi masa... Evo ima nas trojica za sada. Sve je na organizatorima.. Ima li jos zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Maj 11, 2016 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sakupi 20-ak zainteresovanih potrudićemo se da organizujemo termin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih išao ponovo... I vodim još trojicu Druženja nikad dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam potencijalno zainteresovan, a to "potencijalno" je zbog toga sto dok ne znam okvirni datum održavanja termina, da li ću moći da uskladim radne obaveze. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da probamo.. Oseticu se slobodno da sastavim listu pa da vidimo da li ce nas biti 20 ' pa ako bude bude. 1. Ilija Cvorovic 2.Tibor 3.Zligor 4.Zligorov kum 5.Mare FZ 6.Ortak 1 7.Ortak 2 8.Ortak 3 9.Cedo032 Dodajte se sami ako ste za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ima kod nas u klubu sigurno jos zaintereaovanih...raspitam se za vikend pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan nadji 10oro i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ilija Cvorovic 2.Tibor 3.Zligor 4.Zligorov kum 5.Mare FZ 6.Ortak 1 7.Ortak 2 8.Ortak 3 9.Cedo032 10. SargerasI ja bih, ako bude bilo ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Ja ponavljam to je sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ponavljam to je sigurno.Jesi opravio motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih, samo ako se uklopim u termin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Ja ponavljam to je sigurno.Jesi opravio motor? Popravio, pa nadam da se vidimo ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan ako se uklopim... 1. Ilija Cvorovic 2. Tibor 3. Zligor 4. Zligorov kum 5. Mare FZ 6. Ortak 1 7. Ortak 2 8. Ortak 3 9. Cedo032 10. Sargeras 11. Nikola 13 12. Neso_Zlatibor 13. Dzejzel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mozete i mene dodati ali mi morate naci mesto za nocenje u BG-u za subotu na nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan zar to ne moze da se zgura u jedan dan? lako je nama koji smo blizu, ali kontam da bi odziv bio bolji, da je celodnevno i jednodnevno? evo i mi smo u blizni, pa imamo drugara mehanicara, radi chovek i subotom...ishao bi al ne moze...a ko dalje zivi kad skonta em gorivo, em nocjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da odgovorim sam sebi, boga mi bilo bi napeto, sad sam pogledao satnice. voznja do bg, 5 sati teorije na jednoj lokaciji, rucak, pa 4 prakse.na drugoj, pa voznja nazad, izvodljivo samo teoretski...bolja su ipak 2 dana pa sve natenane 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan da odgovorim sam sebi, boga mi bilo bi napeto, sad sam pogledao satnice. voznja do bg, 5 sati teorije na jednoj lokaciji, rucak, pa 4 prakse.na drugoj, pa voznja nazad, izvodljivo samo teoretski...bolja su ipak 2 dana pa sve natenane Da... lepo si odgovorio sam sebi.. i potpuno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Maj 12, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Preporučio bih kurs i kolegama koji su iskusniji. Sigurno će čuti nešto što nisu znali, a i to što znaju će potvrditi. Recimo meni je bio zanimljiv podatak da u gradu treba uvek biti malo brži od drugih vozila, naravno u granicama ograničenja brzine. Na taj način vi upravljate situacijom, a ne obrnuto. Ja sam ranije intuitivno tako i vozio, nekako sam se osećao sigurnije, a drago mi je da je neko to i potvrdio. Ovakvih i sličnih saveta se čuje mnogo na kursu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 13, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ilija Cvorovic 2. Tibor 3. Zligor 4. Zligorov kum 5. Mare FZ 6. Ortak 1 7. Ortak 2 8. Ortak 3 9. Cedo032 10. Sargeras 11. Nikola 13 12. Neso_Zlatibor 13. Dzejzel Ima li jos zainteresovanih? Fali na sedmoro pa da se javimo organizatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ilija Cvorovic 2. Tibor 3. Zligor 4. Zligorov kum 5. Mare FZ 6. Ortak 1 7. Ortak 2 8. Ortak 3 9. Cedo032 10. Sargeras 11. Nikola 13 12. Neso_Zlatibor 13. Dzejzel Ima li jos zainteresovanih? Fali na sedmoro pa da se javimo organizatorima. 14. Doktorski Definitivno moram opet doći. Od viška glava ne boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 15. Aslservis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan 16. Ljuba Maljković Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...