NikolaJuan 10 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Interesuje me, da li neko zna, gde se moze kupiti Bardahl ulje u Nisu i koja je cena po litru(da li je papreno), polusintetika 10-40? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da kontaktiras i uvoznika u BGu, sigurno bi ti poslali kurirskom sluzbom, a cenim da postarina ne bi bila preko 500 rsd. Slicna prica je i za ljude sa foruma(da ne reklamiram lako ces naci) koji prodaju Silkolene i Motul pa imaj i njih u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5957 Napisano Mart 23, 2016 Ne silazi, 1793 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Kompp.co u bgd salju brzom postom,narudzbine preko interneta popust 5%, XTC15-50w malo ispod 1000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan imas u nisu, obilicev venac, preko puta kit komerca. Motul radnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan e da cena 1000-1100 dinara bila prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7529 Napisano Mart 24, 2016 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dali si razmišljao o IPONE Moto bike Kač. Redovno kupujem od njih. Bex dostava 200.- din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ipon preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7529 Napisano Mart 24, 2016 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo baš danas mi stigla pošiljka. Ljudi su za deset Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Eh, za sta se odluciti? @Dzony93- sutra idem da pogledam Motul, i da pazarim (najverovatnije), posto tu svakodnevno prolazim.Hvala svima, imacu u vidu preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupi ipon,to ti je u cenovnom rangu,motul je skuplji,a bardal sipaj ako si planirao da u skorije vreme menjas agregat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 26, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan kupi ipon,to ti je u cenovnom rangu,motul je skuplji,a bardal sipaj ako si planirao da u skorije vreme menjas agregat... Ako nije tajna, šta fali Bardahl-u? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Mart 27, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam druze fali li mu sta,ali znam da je u prve dve godine od pocetka masovne prodaje kod nas, 9 motora ovde u Cacku crklo vrlo brzo po sipanju bardala. od endura do r-ova,od ceka 5 motora i vlasnika koje odlicno poznajem,pa znam i kakvi su bili i kako su vozeni.ima li veze nemam pojma,ali znam da od tada ovde svi begamo od bardala ko ovca od noza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 27, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ne znam druze fali li mu sta,ali znam da je u prve dve godine od pocetka masovne prodaje kod nas, 9 motora ovde u Cacku crklo vrlo brzo po sipanju bardala. od endura do r-ova,od ceka 5 motora i vlasnika koje odlicno poznajem,pa znam i kakvi su bili i kako su vozeni.ima li veze nemam pojma,ali znam da od tada ovde svi begamo od bardala ko ovca od noza. interesantno.....vidiš, ja vozim Bardahl (kojeg kupujem u Srbiji direktno od Kompp.co več preko 80.000 kilometara i nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16864 Napisano Mart 27, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan ne znam druze fali li mu sta,ali znam da je u prve dve godine od pocetka masovne prodaje kod nas, 9 motora ovde u Cacku crklo vrlo brzo po sipanju bardala. od endura do r-ova,od ceka 5 motora i vlasnika koje odlicno poznajem,pa znam i kakvi su bili i kako su vozeni.ima li veze nemam pojma,ali znam da od tada ovde svi begamo od bardala ko ovca od noza. interesantno.....vidiš, ja vozim Bardahl (kojeg kupujem u Srbiji direktno od Kompp.co več preko 80.000 kilometara i nikakvih problema I ja koristio Bardahl u Transalpu i provezao tako sa njim oko 60.000 km i Transalp i dalje u funkciji (nije crko). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5957 Napisano Mart 27, 2016 Ne silazi, 1793 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa uljem:suzuki burgman 400 motul10-40w, 1500 km posle zamene ulja dosuo oko 150ml, na svakih sledecih 700-1000 km dosipao 100-150ml.Honda deauville bardahl 15-50w kupljeno u Kompp.co, 1000 km posle zamene ulja dosuo 150 ml,i to je sve.Zamenio ulje na 5000km bez dolivanja.Samo da napomenem u suzukiju sam 5 puta menjao ulje na svakih 4-5000km,svaki put je u poceku bilo ok,kako raste kilometraza tako raste i potrosnja ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan I ja vec koliko dugo koristim bardahl i to na motoru koji je presao 130000 i radi kao sat i netrosi ga.Jedino ulje sa kojim mogu da predjem vise od 5000 i da nemoram da ga menjam.Druga ulja sam menjao neka na 3000 neka na 4000.Sipam XTC C60 15/50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano April 2, 2016 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan ne znam druze fali li mu sta,ali znam da je u prve dve godine od pocetka masovne prodaje kod nas, 9 motora ovde u Cacku crklo vrlo brzo po sipanju bardala. od endura do r-ova,od ceka 5 motora i vlasnika koje odlicno poznajem,pa znam i kakvi su bili i kako su vozeni.ima li veze nemam pojma,ali znam da od tada ovde svi begamo od bardala ko ovca od noza.interesantno.....vidiš, ja vozim Bardahl (kojeg kupujem u Srbiji direktno od Kompp.co več preko 80.000 kilometara i nikakvih problema I ja koristio Bardahl u Transalpu i provezao tako sa njim oko 60.000 km i Transalp i dalje u funkciji (nije crko). To je zato što ne umete da vozite... :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja na malom Stromu koristim Bardahl vec dve godine,5000km bez dolivanja, znaci od zamene do zamene. Kupujem u Komp-u kod Milana, radnja kod arene na Nbgd.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...