dvlns 14042 Napisano Mart 19, 2016 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam danas na sajmu i pomislio bolje da se izlagači dogovore pa na livadi da naprave "sajam" a da mogu da stvarno daju popuste a i da prodaju nešto. Ovako zaista nema smisla da se nastavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas sa 2 drugara, razočarenje, mislim da ne treba da razlažem zasto, kolege su napred već rekle. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Jedini plus koji mogu dati 10-om Moto sajmu jeste cena ulaznice.Mislim da je cena O.K. ..........samo jos da ima sta i da se vidi za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini plus koji mogu dati 10-om Moto sajmu jeste cena ulaznice. Mislim da je cena O.K. ..........samo jos da ima sta i da se vidi za te pare. Hahaha, bolje pivo da sam popio za te pare Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Mart 19, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Blago receno "katastrofa" Kawasaki samo sa Vulcanom,Z1000,kros i Versys. Koji Versys je bio izlozen,650 ili 1000? 650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 19, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Neki znaju gde da pazare... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 20, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Neki znaju gde da pazare... Oni su za tebe amateri,samo tako nastavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 20, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Neki znaju gde da pazare...Нешто сам се пронашао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 303 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky, trebao si izloziti tvoj stand najbolje bi prosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Mart 21, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva drzava takav i sajam, kao i sve sto isti prati tj. ne prati, a vezano za sajamske cene, akcije i neku kupovinu. Toliko su me sjebali utisci, iako znam kakav je krs jer sam bio prosle godine, da su mi ogadili zelju da odem da vidim novu Afriku. Lakse mi da odem do salona gde ce da me gledaju ispod oka oni japijevci sto procene da ja to necu da kupim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11824 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Idem na sajmove zadnjih 30 godina i onda zadnjih 5,6 godina pomislim kako to nije vise to( i razmisljas-mozda si mator mozda ti dosadilo i sve te glupave misli) i onda odes negde napolje na sajam i ponasas se kao dete od tri godine i vidis da nije do tebe nego do nase ljigavstine i prokletosti nasih ljudi-organizatora i ostalih ljiga koje rade za njih.Neko je spomenuo cene standova i potpuno je u pravu,znam iz licnog primera da ja stand iste kvadrature za nasu firmu bio jeftiniji na sajmu u Frankfurtu nego na novosadskom poljoprivrednom sajmu(a u nasoj bransi sajam u Frankfurtu je vrh svega).Dalje ako bih pisao bio bih opomenut od strane administratora kao i svaki put do sada(hiperkorektni kao josipovic ivo-sto bi rekli ovi iz Hladnog Piva),tako da necu dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je kriv, ali sajam je baš loš. Možda neko ko traži da kupi nov motor ili nešto tako ima razlog otići, za sve ostalo izgubljeno vrijeme...... Zapucali iz BL u subotu.... katastrofa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ide danas/sutra zamolio bih ga da baci pogled da li Barel daje neke lepe popuste na kacige i jakne pored onih vec postojecih sa sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je dosta bajkera bilo na EICMA Milan, a onaj ko nije, trebao bi to dozivjeti. Nije preskupa stvar, povratna karta je 100e, smjestaj dva dana 40e, karte dva dana 35e, neka podzemna mreza bude 20e. Posle tog dozivljaja, niko vise nema potrebu da ide na sajmove po bivsoj jugi. Vjerujem da ce i drugi potvrditi prelijepo iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam nakratko pogledao kacige u barelu ono sto sam video s700 kosta koliko i redovna cena,za ostale ne znam ali mislim mrka kapa sto se popusta tice..I da sve u svemu beda od sajma ako se tako moze nazvati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u nedelju i guzva je ogromna bila pa sam samo par fotki uslikao, africa je odlicna kao i tenera, a u svakom slucaju moglo je biti vise motora.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, cene svuda iste, negde i nema dogovora oko bilo kakvog popusta. Kao i prethodnik najvise sam se vrteo oko Afrike. Mnogo modela koji se vrte po shopovina u Srbiji nije izlozeno, valjda nisu imali za dovoljno hostesa da ih obskrbe Naravno pohvale za osoblje moto standova jer na svakom se moglo dobiti dovoljno zeljenih informacija kako o motorima tako i o opremi. Pa do sledece, neke bolje godine, nadam se... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Mart 28, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao samo felne i sise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...