Krokodilo 2886 Napisano Maj 14, 2019 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта би, држиш коње у неизвесност? Тачно да личи на кинеза али производе га Турци чија израда машина је лошија. На вентилатору за хлаџење имаш могучност да 14цом цевастом или патентом окренеш радилицу, само пажљиво јер је пластика у питању. Ако се октече онда можда је анласер и струја, а ако не онда је страшније. Е сад колко страшно зависи од приче коју нам ниси испричао. Дај опис мало како се то десило детаљноSent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz, Ovako ,Peugeot Looxor 50 ccm ,kupljen nov ,kod mene svo vrijeme. Kad stoji 2-3 dana nece da upali.Upali radi 1-2 sec. Onda moram da ga kurblam 6-7 puta. Kad je vruc pali normalno ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Avgust 27, 2020 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Redak model, sve pregledaj ili ti kreni od svećice, f vazduha, flatera, karburatora i problem će biti rešen ako je kompresija dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Satelis je napisao: Redak model, sve pregledaj ili ti kreni od svećice, f vazduha, flatera, karburatora i problem će biti rešen ako je kompresija dobra. Ma nije redak model.Ima ih koliko hoces u gradu. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Avgust 27, 2020 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Двотактног Пежоа највише уништава ауспух. Тако је лоше конципиран што је најбоље да се одмах промени неким спортским. Дај боже да грешим али све ми некако мирише да је компресија у питању.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Avgust 28, 2020 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, alagor2000@gmail.com je napisao: Ma nije redak model.Ima ih koliko hoces u gradu. Moguce da je tako u Bijeljini ali ne i kod nas. Dobio si savet pa kreni redom. Pre 9 sati, Krokodilo je napisao: Двотактног Пежоа највише уништава ауспух. Тако је лоше конципиран што је најбоље да се одмах промени неким спортским. Дај боже да грешим али све ми некако мирише да је компресија у питању. Starije generacije nisu imali problema sa cuncima dok ove nove gotovo svaki..... il zameniti il otvoriti i ocistiti. Ne verujem da je kompresija u pitanju jer ovaj model mnogo moze preci ako se koristi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Satelis je napisao: Moguce da je tako u Bijeljini ali ne i kod nas. Dobio si savet pa kreni redom. Starije generacije nisu imali problema sa cuncima dok ove nove gotovo svaki..... il zameniti il otvoriti i ocistiti. Ne verujem da je kompresija u pitanju jer ovaj model mnogo moze preci ako se koristi kako treba. Juce sam bio kod majstora ,kaze da je cok otisao. Ovaj moj je presao 18 000 km i ide kao lud jos uvjek. Nisam ni remen nijednom promjenio. Popravka 15 E ! Vrhunski skuter,jedina stvar u zivotu koja mi se isplatila do zadnjeg centa .Placen 2003 ,nov 2200-2300 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Krokodilo je napisao: Двотактног Пежоа највише уништава ауспух. Тако је лоше конципиран што је најбоље да се одмах промени неким спортским. Дај боже да грешим али све ми некако мирише да је компресија у питању. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Kompresija kao zmaj ,ide isto kao nov posle 18000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Avgust 28, 2020 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Starije generacije nisu imali problema sa cuncima dok ove nove gotovo svaki..... il zameniti il otvoriti i ocistiti. Ne verujem da je kompresija u pitanju jer ovaj model mnogo moze preci ako se koristi kako treba.Ја имам 2ку H2O 15 година и још је пали вози.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Avgust 29, 2020 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio kod majstora ,kaze da je cok otisao. Ovaj moj je presao 18 000 km i ide kao lud jos uvjek. Nisam ni remen nijednom promjenio. Popravka 15 E ! Vrhunski skuter,jedina stvar u zivotu koja mi se isplatila do zadnjeg centa .Placen 2003 ,nov 2200-2300 e. Е сад око чока, мада сам и пре објашњавао. Ако је чок отишо онда би цело време возао под саух, значи на хладан мотор он је укључен и кад се мотор упали искључи после минут - два. Тако да кад саух оде нема шта да га искључи а не да га укључи.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc,posle popravke pali bolje kad stoji par dana. Palim na kurblu.Ali sad dimi kao lud?! Da li ima vise goriva ili vise ulja dolazi u cilindar?jedno popravio drugo pokvario!Sta sad da radim? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almin 0 Napisano April 30, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam skuter aprilia rally 50cc 2t.Problem je sto skuter nece da upali javi se ponekad ali nece da upali,svjecica je nova baca struju karike su nove ima kompresiju takodje karburator je ociscen i dobiva gorivo u cilindar ako moze neko da pomogne do cega bi moglo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
druskan 0 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Pezo Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa... Imam jedan 'mali' problem. U posljednje vrijeme skuter nece da upali na dugme. Znaci, vergla i u verglanje tacno vidim da krece da upali, ali nema trika da ce da "otkine" i upali. Dok na kurblu pali bez problema. Onda, kad ga upalim i predjem 200 metara pali normalno i na dugme. Ali sjutra dan ista prica. Nece na kljuc, oce na kurblu. Šta moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5182 Napisano Septembar 6, 2021 Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da mu daš malo gasa pri paljenju na dugme. Ako tako radi, neka ga tako. Glupi karburator i ler gas, muka dok se ne našteluje. Davno sam imao 50cc karb skuter, palio hladan, a moralo malo gasa kad se ugreje. Onda majstor kao naštelovao, pa bilo obrnuto, i na kraju sam odustao. Nije problem da se malo odvrne ručica pri paljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Septembar 6, 2021 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Семеринзи радилице, упаличеш га ако ставиш руку на улаз у филтер кутију док вергла.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Septembar 6, 2021 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam skuter aprilia rally 50cc 2t.Problem je sto skuter nece da upali javi se ponekad ali nece da upali,svjecica je nova baca struju karike su nove ima kompresiju takodje karburator je ociscen i dobiva gorivo u cilindar ako moze neko da pomogne do cega bi moglo da bude.И чисто да знаш, ако су карике отишле сигурно и цилиндар није у мери, најчешче у средини проширен. Најбоље решење је бушење на следечу специјалу и нормално нови клип са карикама.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Septembar 6, 2021 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa... Imam jedan 'mali' problem. U posljednje vrijeme skuter nece da upali na dugme. Znaci, vergla i u verglanje tacno vidim da krece da upali, ali nema trika da ce da "otkine" i upali. Dok na kurblu pali bez problema. Onda, kad ga upalim i predjem 200 metara pali normalno i na dugme. Ali sjutra dan ista prica. Nece na kljuc, oce na kurblu. Šta moze biti?И по 100ти пут. Кад 2Т скутер вергла а не пали, на курблу пали од прве, то је доказ да нема компресије и да треба да се сервисира у том правцу.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
druskan 0 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Pezo Prijavi odgovor kao problematičan Prije svega hvala na brzim odgovorima. U pitanju je Pezo V Clic 4 taktni skuter koji mi se pokazao odlican. Presao je 8000km a slobodno mogu reci da se to moze pomnoziti x3 jer teren kuda je isao je za vjerovali ili ne. Ali necu sad o tome... Dakle, kad ga palim na dugme vergla i u verglanje krece da upali ali jednostavno mu "nesto" fali. Onda prekinem i iz dva put uz dati gas, na kurblu upali. Nekoliko sekundi pridrzim gas (da se ne bi ugasio) i posle radi normalno ne gasi se, upali i na kljuc na prvi zub. Danas cu probati da pripunim akumulator.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Онда не важи предходни пост о паљењу јер се односи на 2Т агрегате. Код тебе може бити нешто око карбуратора.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
druskan 0 Napisano Septembar 7, 2021 (promenjeno) U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Pezo Prijavi odgovor kao problematičan Sta otprilike? Promenio Septembar 7, 2021 član druskan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
druskan 0 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Pezo Prijavi odgovor kao problematičan Stelovao sam karb, ispuvao ga, cini mi se da je ok s te strane... Zanima me ono crijevo sa dekla na koje izlazi vazduh, da li ono mora da bude zakaceno na filter vazduha? Davno sam skinuo onaj plasticni produzetak sa filtera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Septembar 9, 2021 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је иберлауф, не мора да иде у филтер кутију али НЕ СМЕ да буде запушено.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
druskan 0 Napisano Septembar 10, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Pezo Prijavi odgovor kao problematičan Meni mora da su se ventili rastelovali, cim se ugrije pali odmah, a kad je hladan nece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Kymco Agility 50cc 4T palio do skoro na prvu,samo pipnem prekidac,odskoro nece,vergla i vergla i nista. Na kurblu pali na prvu. Pomislio ja mozda je oslabeo akumulator,napunim ga 12 sati,stavim ujutru upali odmah. Sledece jutro opet nece na prekidac na kurblu odmah. Kupim ja novi akumulator,rekoh oslabio ovaj,ne drzi, dosta je i trajao,3 godine. Formiram novi,preko noci na punjacu,ujutru stavim upali odmah na prekidac. Vozio po gradu,zagrejao se pali odmah. Sledece jutro opet isto,nece na prekidac na kurblu hoce.Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude posto je eto akumulator nov.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Octobar 20, 2021 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da nemas dobro punjenje, da li si unimerom proverio pre zamene baterije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...