Pauk 613 Napisano April 16, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek u fazi potrage, tj. zavrsnoj fazi. Nisam bas nesto imao vremena da se mnogo raspitujem ali zavrsna faza jer mi je kcerka dala jos malo vremena pa da nadjem psa Tako da, ako neko cuje nekoga ko ima zdrave mladunce nemackih ovcara - JAVITE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano April 17, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan @ Pauk, Ne offujem druze i unapred se izvinjavam ako me shvatis pogresno jel mi to nije namera. Zar je rasa toliko bitna? Vidim da si cuvara stavio na poslednje mesto, a pre toga da je ljubimac. Nasao sam prelepo stene zlatnog retrivera na putu, imala je vezanu pertlu oko vrata koja joj se usekla, bila je kod veterinara i sve je ok, sad je mazemo sa kremom da joj to lepo zaraste, ima oko 2-3 meseca. evo i njena slika da vidis o kojoj lepotici se radi, inace je odlicna sa decom, imam dvojicu 2 i 4 godine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano April 17, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan @BorisSimurina Podržavam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 18, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan @BorisSimurina - nema frke druze, nije off. Mnogo vise smo u porodici cuvali pse nalik tvom, koje smo udomili i spasili, nego sto smo imali rasnih pasa. A i rasnih smo imali ihahaj, cuvali smo i gajili dalmatince, minimum 101 dalmatinac je izasaoiz naseg dvorista Ali, nemacki ovcar mi je san, oduvek sam zeleo da ga imam! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 31, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nekih vesti, prelog? Zacrtao sam sebi da u narednih mesec dana nabavim ljubimca za porodicu i sebe tako da javljajte ako znate gde, kako i sta. A ja cu svakako uzeti sve predloge u razmatranje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan i jel stigao malac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Jun 22, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan screen shot on pc Meda,star 8 meseci,mešanac-otac haski,majka nemački ovčar 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Jun 22, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan screen shot on pc Meda,star 8 meseci,mešanac-otac haski,majka nemački ovčar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan uf, ovo moze da bude super kombinacija ukoliko dobije najbolje osobine od oba roditelja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 22, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kuca je kupljena, jos uvek je sa mamom, bracom i sestrom. Ima oko 5 nedelja, uzecu je oko 15-og jula. Hvala svima na pomoci, slika postavljam obavezno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 31, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao, evo slike naseg ljubimca Tine. Danas je treci dan kako je kod nas, vec je tretiramo kao clana porodice, a ona to koristi uveliko,xexe Hvala svima jos jednom svima koji su imali zelju da pomognu, javite se kada ste u Paracinu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kuce ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 31, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno nisam odusevljen lepotom Nekako su mi svi stenci slatki, a nasa Tinka je nesrazmerna, ogromne usi, samo sto ne poleti, njuska mi je cudna... Mozda je to i sve normalno u ovoj fazi tako da je to sada manje bitno, vec se odomacila a i mi se lepo navikavamo na nju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 31, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tipicano stene Njemackog ovcara, kao ruzno pace, a kasnije ce to biti odlicana i lijepa vucica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 31, 2016 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sad da je dresiras da cuva decu i na konju (motoru) si Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ce to doci na svoje mesto dok malo poraste. Nemoj da se razocaras ako usi krenu u istu stranu ( i levo i desno na primer u levu stranu ) - sve je to prolazna faza, na kraju sve bude kako treba . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno nisam odusevljen lepotom Nekako su mi svi stenci slatki, a nasa Tinka je nesrazmerna, ogromne usi, samo sto ne poleti, njuska mi je cudna... Mozda je to i sve normalno u ovoj fazi tako da je to sada manje bitno, vec se odomacila a i mi se lepo navikavamo na nju Stvarno je sva nesrazmerna - uši ogromne, isto i šape... Svako štene nemačkog ovčara je takvo, jer se delovi tela u početku nesrazmerno razvijaju. Doći će na red i krive, pa štrkljave noge, dugačko telo, ali je to priroda tako uredila. Štene je lepo, pravi predstavnik svoje rase, ima i lepu boju. Ako želiš da dobije narandžastu, daj joj u obrocima i rendanu šargarepu za početak, kasnije možeš i celu. Rano je podigla uši i pravilno joj stoje, mada što kaže Drumska lisica, moguće je da joj na kratko i padnu, da se spoje, da odu u stranu, ali sve to dođe na svoje mesto. Sada je najbitnija (do oko 6-tog meseca) da joj daješ kvalitetnu hranu i potrebne vitamine (bez obzira što kvalitetne hrane sadrže sve vitamine, ja sam štencima uvek davao AD3 kapi i tablete (kafortan ili kalcijum). Posle 6, 7 meseca, (ja dajem do 10,12), kada se lepo razvije, možeš da joj daješ šta hoćeš. Ne preteruj sa istrčavanjima, koliko joj je potrebno ona će sama kroz igru, a kasnije kada se razvije, lako ćeš joj razviti grudi i mišiće. To su predivni i prepametni psi,koji dosta toga nauče sami, kroz vaše druženje, odlično primaju dresuru i komande, deca će imati odličnog prijatelja i čuvara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 1, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...