Nile. 1467 Napisano Februar 28, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zamolio me komsija da saznam cemu sluzi ova sprava, kupio covek na autopijacu i taj sto mu je prodao takodje ne zna cemu sluzi, kaze "doneo" sam iz Nemacke, niko me nije video kad sam "nasao" haha Ako neko zna cemu ovo sluzi i kako se zove, bio bih mu zahvalan kad bi mi rekao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Februar 28, 2016 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti dođe svega dosta ,onda ono zašfriš na glavu i okrećeš brzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 28, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Reci komsiji da je kupio automatsku masinu za ljuscenje jabuka... Moz` u neku prodavnicu zdrave hrane ili restoran da zavali, to je sad in, svi gledaju discovery hehhee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 28, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Poluautomatska mašina za cepanje atoma! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam guglo i nasao ovo: Za ovu drugu sliku kazu: Vintage-Harte-Fruchte-Weiche-Automatic-Appel-Potato-Peeler. Tako da je Gvozden dobio prvu nagradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 28, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da je kupio to? Hahaha a covek mislio tj bio je ubedjen da je kupio neki mehanicarski alat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Neka varijacija ovoga.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Februar 28, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da je kupio to? Hahaha a covek mislio tj bio je ubedjen da je kupio neki mehanicarski alat kad mu prenesem ima da padne u nesvest, jos da vidimo kako to cudo funkcionise hvala svima na odgovorima! Pa ljuscenje jabuka i jeste cista mehanika, sada se automatizovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Jabukoljust! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 28, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kolko para trazis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...