padobranac 12 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ko koristi ovakak isiti dodatak na viziru. Kupio bih ga ali me interesuju iskustva iz prve ruke. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2544 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pročešljaj malo temu o v-stromu,pisano je tamo.Ja sam malo čačkao i po stranim forumima,ljudi ga dosta hvale i rešio sam da kupim takav za mog stroma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da pronadjem Moze li pomoc u kojoj tacno temi, ima vise o stromu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2544 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde..NesaSt i Boris Babic ga imaju i hvale ga... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/17237-suzuki-v-strom-srbija/page-101 U toj temi imaš bukvalno sve prožvakano u vezi stroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga i ja i hvalim ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Februar 25, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzicu na vase preporuke jedan od ova dva modela. Prvi za koje ste vec dali komentare ali jos imam nedoumice jer dosta hvale i ovaj MRA. Razlika u ceni je 3000. MRA je skuplji ali tu razliku i ne gledam ako je bolji. Ima li ko vaj MRA na Stromu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 21, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ovaj model sa gornje slike, i saznao sam sta znaci rec TISINA Jos uvek mrdam gore dole da uklavirim sta je ok pri nekim brzinama. BTW a j areko kaciga ne valja previse bucna 10800 za zadovoljstvo u yamaha barel u Nisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...