Skull 0 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi imam problem sa skuterom kupio sam ga u septembru i dok je bilo lepo vreme palio je kao mina od kako je pocela zima sve teze morao sam na kurblu a sad nece ni na kljuc ni na kurblu neznam sta je a nemam mnogo iskustva oko motora ako neko ima neki savet sta treba da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 23, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator ti je muerto.. A ako nije, onda bar opisi kako se ponasa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator je dobar jednostavno samo vergla i nece da upali ja pobam 2-3 puta na kljuc pa onda kurbla i nece a dok je bilo toplo vreme palio je na kljuc iz prve kupio sam novu svecicu i pogledao dali baca i to je u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 23, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce morati kod majstora..Cini mi se da mu fali malo kompresije....Simptomi kje si opisao govore da je tako.Prvo prestane da pali na alnaser ali na kurblu pali .Kad prestane i na kurblu,kraj.Ima li otpora kada pritisnete kurblu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 23, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da li karburator dobija gorivo uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 23, 2016 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan kakva je slavina za gorivo? Ako je na vakuum, proveri crevo. Vidi da li ima goriva u lončetu. Možda je nakupio vode u lončetu od vlage iz vazduha. Možda je vakuumirao rezervoar pa ne može da povuče gorivo. A možda mu fali koji decilitar kompresije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravio sam da kazem da curi gorivo iz karburatora motor u garazi i na betonu barica goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 23, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne kazes. Zaglavila ti iglica u karbu i preliva ti, skini karb, ocisti iglicu pazi da je ne iskrivis i da je ne vratis naopako, ako je to u opste moguce na tvom karbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 23, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da prostis, izduvaj trunje ako ga vidis negde u blizini iglice za nivo ili same posudice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece kolega Astral. Previse goriva, prebogata smesa, nema paljenja. Ciscenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano Mart 4, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam puno na pomoci skinuo sam karburator rasturio ga ocistio i sad pali i ne curi vise gorivo iz njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skull 0 Napisano Mart 14, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevska palanka Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ponovo imam problem cistio sam karburator i ne curi vise gorivo palio je par puta i opet nista sta jos treba da se proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...