bogdanqutti 2 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je, posto motor ima 18kW i Rotax masinu(u pitanju je Aprilia Pegaso 125) ali ima 125 ccm, da li se moze na tehnickom namestiti sraf/ekser u gas da kada ono testiraju jacinu na 11kW da bih ga mogao voziti sa A1 ?I inace sta vi mislite, jel vredi 600e ? '94 godiste, vodeno hladjenje, generalna radjena prosle godine ( (klip, karike, lezajevi, semerinzi... ), ima enduro gume na sebi, prohromski auspuh ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Februar 21, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam mali!! Pobednik si novih tema za najkraci period :sampion: :lol3:Losa ti je ovo masina, mala kubikaza, a posto oces da muljas i tvoja svest je nepopravljiva, kao sto su ti kolege rekle, probaj da nadjes neku litru, em u prvoj ide oko 160km/h, ono, ne cimas se da prebacujes brzine, kvacilo, ne kvacilo, smaranje, a drugo, sve to moze da se upise kako zelis, tipa, vozis 1000cc, oni upisu vozis 100cc, fazon zaboravili jednu nulu i tako to, onda bih ga ja na tvom mestu razvukao namerno pored neke patrole, pa kada te pojure brzo u livadu i planine, ono sto ti je iza kuce ogradjeno, ne znam koliko ari si rekao bio da imas.Sa ovim ces da gubis vreme, ko ce da ceka 20 ili 24g, ti sad sa 13, em si prerastao ove smesne kubikaze do nekih 750cc, em ima da se nacekas. Ovako pucaj pravo u celo i Bog da te vidi 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan stavi neki omanji pajser u karburator , pa da ga mozes lepo sa AM voziti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je postao sprdnja ,a mene svaki put kad pomenem gospodara vucica(namerno malim slovom) obavestavaju na pm da sam preterao,ajde gospodo administratori reagujte malo i povratite ozbiljnost foruma. p.s.svi smo bili mali(ja sam i sa 40 jos nezreo)ali ovo je previse i nekulturno i smorno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavi neki omanji pajser u karburator , pa da ga mozes lepo sa AM voziti ma ekser u gas i to je to... i na tehnickom ustimujes ekser sa obrtajima i broj u saobracajnoj padne sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 21, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bogdane sine,ako imas zaista 13 godina,tvoje vladanje tematikom je odlicno.Razumem tvoje namere,ali ti jos imas ihhahaj vremena do mogucnosti polaganja za a1.Brinu me ove tvoje misli,oko muljanja na tehnickom,sa obzirom koliko ti je godina.Ne mozemo mi po slici videti da li nesto vredi ili ne vredi.Vidi sa caletom,ili nekim starijim drugarom koji se razume u motore,pa ga detaljno pogledajte.Sto se tice tehnickog pregleda,na njemu se ne testira koliko ima kw,jer ima vec taj podatak u saobracajnoj,tako da to zavrtanje srafa nece da bude moguce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan "Tata prodaj njivu kupi mi R1" 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 21, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je postao sprdnja ,a mene svaki put kad pomenem gospodara vucica(namerno malim slovom) obavestavaju na pm da sam preterao,ajde gospodo administratori reagujte malo i povratite ozbiljnost foruma. p.s.svi smo bili mali(ja sam i sa 40 jos nezreo)ali ovo je previse i nekulturno i smorno Potpisujem. Plus sto se otvaraju ovakve teme jos boze pomozi al sto se jos i nadje ljudi pa daju savete koje krse zakon i to zestoko. Plus trebalo bi svako da se predstavi pre pisanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se podveze sajla od gasa u cvor da manje ide nego da se mece ekser 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam mali!! Pobednik si novih tema za najkraci period :sampion: :lol3: Losa ti je ovo masina, mala kubikaza, a posto oces da muljas i tvoja svest je nepopravljiva, kao sto su ti kolege rekle, probaj da nadjes neku litru, em u prvoj ide oko 160km/h, ono, ne cimas se da prebacujes brzine, kvacilo, ne kvacilo, smaranje, a drugo, sve to moze da se upise kako zelis, tipa, vozis 1000cc, oni upisu vozis 100cc, fazon zaboravili jednu nulu i tako to, onda bih ga ja na tvom mestu razvukao namerno pored neke patrole, pa kada te pojure brzo u livadu i planine, ono sto ti je iza kuce ogradjeno, ne znam koliko ari si rekao bio da imas. Sa ovim ces da gubis vreme, ko ce da ceka 20 ili 24g, ti sad sa 13, em si prerastao ove smesne kubikaze do nekih 750cc, em ima da se nacekas. Ovako pucaj pravo u celo i Bog da te vidi Dečko ima 13 godina,pobogu dete je...možeš i na lep način da mu objasniš neke stvari... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Februar 21, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je postao sprdnja ,a mene svaki put kad pomenem gospodara vucica(namerno malim slovom) obavestavaju na pm da sam preterao,ajde gospodo administratori reagujte malo i povratite ozbiljnost foruma. p.s.svi smo bili mali(ja sam i sa 40 jos nezreo)ali ovo je previse i nekulturno i smorno Pa kada ULICU gospodara vucica pominjes u negativnom kontekstu,tako lepu,izgradjenu,ulaze se u nju,njeni stanovnici zive u blagostanju,napreduju... stvarno si nezreo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanqutti 2 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam mali!! Pobednik si novih tema za najkraci period :sampion: :lol3: Losa ti je ovo masina, mala kubikaza, a posto oces da muljas i tvoja svest je nepopravljiva, kao sto su ti kolege rekle, probaj da nadjes neku litru, em u prvoj ide oko 160km/h, ono, ne cimas se da prebacujes brzine, kvacilo, ne kvacilo, smaranje, a drugo, sve to moze da se upise kako zelis, tipa, vozis 1000cc, oni upisu vozis 100cc, fazon zaboravili jednu nulu i tako to, onda bih ga ja na tvom mestu razvukao namerno pored neke patrole, pa kada te pojure brzo u livadu i planine, ono sto ti je iza kuce ogradjeno, ne znam koliko ari si rekao bio da imas. Sa ovim ces da gubis vreme, ko ce da ceka 20 ili 24g, ti sad sa 13, em si prerastao ove smesne kubikaze do nekih 750cc, em ima da se nacekas. Ovako pucaj pravo u celo i Bog da te vidi Dečko ima 13 godina,pobogu dete je...možeš i na lep način da mu objasniš neke stvari... Ne, to su seljacine koje znaju samo da podje**vaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Februar 21, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A ti si, vidim, fin i lepo vaspitan pa nikog ne vređaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanqutti 2 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Nikom nisam a rekao dok nisu poceli da zafrkavaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas jos 3 (TRI) godine dok ne steknes uslov da polazes za A1 kategoriju i sad si poceo da se raspitujes? tri meseca da su, pa si poranio... ovako ~51800 sati da razmisljas... vozi biciklu tebra i uzivaj u godinama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanqutti 2 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan imas jos 3 (TRI) godine dok ne steknes uslov da polazes za A1 kategoriju i sad si poceo da se raspitujes? tri meseca da su, pa si poranio... ovako ~51800 sati da razmisljas... vozi biciklu tebra i uzivaj u godinama Uzecu kroser za po brdu da vozim gde nema policije, nije mi ni cale dozvolio da uzmem motor za po putu vec samo kros Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces onda samo po brdima, ne vidim problem nekog 125 2t mx motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piratmali 8 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zrelo za Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...