Davor91 0 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: SUZUKI DR 800S BIG Suzuki DR600S '86, Tomos APN6S, Prijavi odgovor kao problematičan Popravio sam ga, sve sam isrobao i na kraju stavio manji zazor izmedju elektroda na svecici od 0,8 mm (sto je po manuelu) sad je oko 0,6-0,7 mm. Pali dobro ide super, nema trzanja. Samo bas kad u voznji naglo odvrnem gas sa lera desi se da se zagusi za tren a onda dobije naglo snagu. Kad lagano dodajem gas do punog nema ovog proablema. To je sigurno do smese. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stuntrider 0 Napisano Avgust 17, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tuzla BiH Motocikl: Suzuki dr 800s Big Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam slican problem sa suzukiem dr 800 s big variraju mu obrtaji dok drzim čok radi ali variraju obrtaji trza mi u voznji neki kazu da su svjecice al sve nagadjanje ne tnam kako da rijesim taj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...