doctore 345 Napisano Octobar 12 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadesno vozim terraforce i guma radi. Nije za neki teren,sara jednostavno nije ali drzi bez da je pokazala neke znake leleujanja i na suvom i na kisi. Prosli neki vikend povratak iz CG,kisa od Varosi otprilike i lagano kao vec je stara guma medjutim bez abs i TC da su se ukljucili. Na beloj kliza ali nista vise nego Conti koji sam imao ranije tako da za neku budget gumu odlican izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1510 Napisano Octobar 12 Drug član, 1251 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je slično. Touring force koje su isto tako zadesno bile na motociklu i prešle 7.000 ako se ne varam. Ja sam prešao još oko pet preko i drže one ok i sada. Evo danas sam se provozao malo i nisam primetio neki problem ni na hladnom asfaltu. Svi kažu da im je 10.000 neka granica ali eto....nisu loše ni posle toga. Pojave se neke uzdužne brazde po gumi na 10-ak hiljada ali ne gube pritisak....sve ok. Svakako ih menjam sledeće sezone. Hoću reći da ne treba bežati od Mitasa ako se nađu za pristojan novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2457 Napisano Octobar 12 Drug član, 1209 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, hausmajstor said: Koje gume su generalno najjeftinije a dobre Koje nadjes na najboljoj akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 235 Napisano Utorak u 15:14 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo od ove godine sa Mitasom- imao ih ranije na motorčetu i služile lepo u odnosu kolko para tolko i muzike. Kupio nove pred put u Tursku u maju i razočaran totalno. E07+ van puta rade lepo, čak se ništa i ne žalim, ali tamo kod njih 17 različitih podloga, od onog starog sa kamenčićima i usijanog asfalta, preko krpljenog novog i starog i masnog i ne masnog, do grubog vodopropusnog puta, ja sam često na blažim izbočinama u krivini gubio samopouzdanje i na proleće ih menjam sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7942 Napisano Utorak u 16:40 Drug član, 2666 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E07+ je korak nazad u odnosu na obične E07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1314 Napisano Sreda u 07:54 Drug član, 1199 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad uz motor dobio fabričke E07+ (enduro trail +). Meni su se za sada polazale dobro, mada motor je mali 390ccm, i prešao sam samo 600-700km i nisam baš puno jurcao. Na bazi ovog iskustva sam rešio da ostanem na mitasu, samo agresivnije Enduro trail XT+ (E-10). NJih sam montirao na DRZ 400 jer nije bilo drugih i izgleda da nisu loše. Inače nisam ljubitelj Mitasa (blago rečeno) jer sam davno omastio asfalt sa njima, i trebalo mi posle toga nekoliko godina da se oslobodim koliko toliko na mokrom asfaltu, ali to su bila neka druga vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2860 Napisano Sreda u 09:25 Drug član, 1259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davno naucio da guma cuva glavu, tako da na gumama i kocnicama ne stedim, nek kosta koliko kosta bar sam siguran i po mokrom i po suvom. Sto se tice mitas guma nemam nikakvo iskustvo, samo iz iskustva drugih, pa nebih ni da probam, da ne bude jadan probao pa se usro, i zato ne komentarisem kvalitet istih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 532 Napisano Sreda u 10:49 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Potrosio sam 2 zadnje Mitas Touring Force na CBR 1100 XX i jednu prednju Mitas Sport Force i po meni su skroz ok za voznju na putu, cak i malo zustriju. Sve 3 su trajale oko 8-10 hiljada kilometara. Tek na stazi mi se Touring Force pokazao nepredvidiv, i to tek kad sam ubrzao tempo posle nekog vremena. Vratio sam se na Miselin Road 5 al ne iskljucujem da cu opet kupiti TF. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 90 Napisano Četvrtak u 10:01 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam e07+ na mom motoru. Ja sam trazio e07 ali je nije bilo tad. Generalno i nije toliko loša guma, zavisi šta vozite. Ja provodim i dosta vremena na asfaltu, pa bi mi nešto agresivnije dosta brzo otišlo. Po meni je guma ok za sve osim blata. Tu nema šta da traži (kao ni većina tih 50/50 guma). Ranije su ljudi pisali da se mitas dosta kliza po mokrom asfaltu, ali ja te probleme nisam imao. Za sad sam prešao oko 5k km sa njima i rekao bi da će sigurno još toliko moći (mali motor, lagan i bez puno snage). Inače mislim da ova guma dolazi kao fabrička na većini KTM adv modela Promenio Četvrtak u 10:02 član Skandi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...