doctore 300 Napisano Maj 1, 2020 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2020. at 2:18, ZoraNS je napisao: I ja bih da dodam kolegino i moje iskustvo od pre dva dana - iz Leskovca . Moguće je da je već ranije pominjano pa se izvinjavam ako ponavljam. Kafana se zove SANDOKAN (stariji znaju po kom "junaku" je dato ime). Mesto nam je preporučio iskusan meštanin iz Leskovca i stvarno nema greške. Atmosfera prava, opuštena, kafanska, roštilj sjajan, a cene - da ne poveruješ. Pivo 100 din, ćevapi 5 komada (pristojna veličina) 130 din, mešano meso 460 din (sve odlično, a posebno kobasica), uštipak mesni 130 din komad. Za normalnu osobu dva uštipka + salate sasvim dovoljno. Bili smo tamo prvi put (nadam se ne i poslednji) pa nismo znali normative, bili znatiželjni i poručili - mešano meso (da probamo razno) + dva uštipka + 5 ćevapa + mala šopska (solidna) + urenbes + pečene paprike + dosta luka + 3 lepinje + 3 piva. Bili prilično gladni i jedva uspeli da savladamo poručeno. Ukupan ceh - 1.530 din. Vivaaaa Les-kovac... Da se nadovezem,lokacija stajga il zeleznicka stanica na samom cosku, obavezno probati urnebes Mozda ne bi bilo lose da se po regionima izvuku elitni restorani dobrog jela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sejo MaglajBH 14 Napisano Maj 27, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.3.2008. at 21:18, sasa umag je napisao: to sam probao i slazem se a tek orašnice koje nakon top janjetine dodju kao šlag na tortu. uhhhh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 6, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Sutra bi snajka i ja isli do Vrsca, imate li neki predlog za klopu u Vrscu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jun 6, 2020 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan restoran Crveni Krst na Vrsackom bregu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 6, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2580 Napisano Jun 6, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dinar, bruka kako je dobra klopa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6066 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 4150 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i novi link za poslednju mapu https://www.dropbox.com/s/qj54f7n2jqj8lkx/Drumske_Kafane_2020_01_16.kmz?dl=0 Ja tu mapu nikako ne mogu otvoritiVozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 9, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Код мене ради? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uredno radi i kod mene;nadam se da će zatrebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se jos jednom zahvalim @miryu na preporuci za Crveni krst na Vrsackom bregu, odlicna klopa i jos bolje cene. Za Dinar sam takodje cuo da je odlicna klopa ali na krstu su cene daleko povoljnije a ponavljam, stvarno odlicna klopa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6066 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 4150 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uredno radi i kod mene;nadam se da će zatrebati.Kod mene ne ide, koristim uređaje sa IOS sustavima.Možda je do togaVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije do toga jer sam i ja na iOS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Jun 18, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 8.6.2020. at 10:37, el classico je napisao: Ja tu mapu nikako ne mogu otvoriti Vozim motor, nisam bajker. ni ja ne mogu, ni na kompu ni na telefonu... uvek ista greška: 404 We can’t find what you’re looking for. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6066 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 4150 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šta radimo krivo??Može li netko bespomoćnim pomoć??Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18663 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Program je napravljen za Google Earth. Skini Google Earth i tamo se vidi sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 19, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan U GPX Viewer-u sa playstora radi. Barem kod mene na androidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 19, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Drumske_Kafane_2020_01_16.kmz WWW.DROPBOX.COM Dropbox is a free service that lets you bring your... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6066 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 4150 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aleluja, mašala, usijasan napokonVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GypsyKing 31 Napisano Jul 18, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cipelić 44 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, restoran Srna u podnožju Stare planine više ne radi, može se obrisati sa mape. Pošto ona ne radi produžili smo do Mede u Zaječaru, klopa odlična, nas četvorica jedva pojeli kombinaciju 4x po pola porcije. Roštilj, lepinja, 3 salate, 3 piva, 1 sok i 4 kafe 3400 dinara.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam morao da skinem i otvorim preko gpx viewer-a. Preko dropbox-a nije htelo. Sve lepo upisano. Jedva čekam da isprobam neku destinaciju kad prođe ova kiša dosadna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 2, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Vidim danas mnogo kolega na Đerdapskoj magistrali, ali u svojoj neobaveštenosti samo prolaze pored restorana "Kod Joce Krofne" u Tekiji. Restoran je već pomenut u ovoj temi (tako sam ga i našao), ali nije na odmet mala nadogradnja sa fotkama i cenama. Za kafansku riblju čorbu, odlična, cena zaista simbolična - 150 dinara. Fali malo ljutine, ali je dobra za naše gospođe i nema kostiju. Rekao sam gazdi, na njegovo pitanje kakva je čorba, da je za kafansku zaista odlična, ali da ja spremam bolju, što nisu dobro prihvatili ni on ni moja supruga Šta ću, kad me već pita Somovina na roštilju - 400gr, tri, iii četiri parčeta, sočna, fantastična, sa krompir salatom, kao prilogom - 600 dinara. Ako niste Ćale, ili ja, ne naručujte i čorbu i somovinu, nećete moći da pojedete, garant. Vlaški ćevap - 600 kinti, za dame i osobe normalnog apetita. Porcija barenog, dimljenog pa grilovanog sira - nestvarnog ukusa - 200 dinara. Ne služi ničemu, ne može da zasiti, ali ukus ne mogu ni približno da vam dočaram. Fantazija. Greh je ne probati. (Na slici nedostaje par komada). Čorba i ovaj sir je sasvim dovoljno da vas zasiti i da uživate u ukusu. Porcija smuđa od 400 gr (ovaj je imao 600) je 800 dinara. Odlično spremljen, izuzetno ukusan, ali je svaki smuđ za mene malo suv, supruzi se svideo. Ispred ovog restorana, iz pravca Požarevca, na lepšem mestu i lepšom terasom je restoran Panorama, sa 30% višim cenama i oko 10% manjim porcijama. I prazan. Kod Joce između 14 i 16 h se čeka po pola sata na slobodno mesto. Ovo se (mislim) zove fantazija ukusa (svinjsko meso, pršuta, kajmak...) 400gr -800 dinara. Izuzetno. Rekao sam gazdi da ću ga preporučiti kolegama sa foruma, jer je hrana izuzetna, a i jeftina. Samo mu recite da vam je preporučio dolazak Kragujevčanin koji bolje sprema riblju čorbu od njega Setiće se sigurno Inače, odličan i gostoljubiv momak. I još jedna preporuka, na izlasku iz Boljevca ka Zaječaru kafana sa desne strane, uvek ima kamiona, porcija odličnih domaćih kobasica - 500 kinti. Slika nema, kasno smo se setili. I sva ova hrana je u više dana, nisam ja Ćale, koga sam nervirao fotkama, taman pre ručka 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14557 Napisano Avgust 2, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Šumadinac je napisao: I sva ova hrana je u više dana Detalji sa slika ne idu u prilog vremenskom razmaku, bojis se da te ne zovu u goste? Sala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 3, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, bdada je napisao: Detalji sa slika ne idu u prilog vremenskom razmaku, bojis se da te ne zovu u goste? Sala Radi se razmaku od par dana, zato su neki detalji isti. A i postoji realna opasnost za domaćine, posebno kad je sa mnom moj brat, Terminator Ćale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2023 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 1131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od @bocca_bastard Drumske_Kafane_2020_08_05.kml 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Avgust 13, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Stanica Bibe. Put za V. Gradište (na skretanju za Bare-Kasidol) Ne preporučujem! U ovoj temi sam ih jednom preporučio ali iskvarili se I kradu na porudžbini.Narucili smo 500gr mešanog mesa(Ovo sa slike plus jedna mala kobasica i dva mala cevapa) Otprilike ima mozda 200grama mesa i 300 grama krompira. Čisto sumnjam da ima tu pola kila mesa. Naručili čorbu pre toga, u čorbi mrtva mušica. U krompiru isto mrtva mušica (zaboravio da slikam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...