croarcher 3009 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije do toga jer sam i ja na iOS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Jun 18, 2020 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 8.6.2020. at 10:37, el classico je napisao: Ja tu mapu nikako ne mogu otvoriti Vozim motor, nisam bajker. ni ja ne mogu, ni na kompu ni na telefonu... uvek ista greška: 404 We can’t find what you’re looking for. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6182 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 4187 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šta radimo krivo??Može li netko bespomoćnim pomoć??Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 19, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan U GPX Viewer-u sa playstora radi. Barem kod mene na androidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 19, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Drumske_Kafane_2020_01_16.kmz WWW.DROPBOX.COM Dropbox is a free service that lets you bring your... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6182 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 4187 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aleluja, mašala, usijasan napokonVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GypsyKing 32 Napisano Jul 18, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cipelić 44 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, restoran Srna u podnožju Stare planine više ne radi, može se obrisati sa mape. Pošto ona ne radi produžili smo do Mede u Zaječaru, klopa odlična, nas četvorica jedva pojeli kombinaciju 4x po pola porcije. Roštilj, lepinja, 3 salate, 3 piva, 1 sok i 4 kafe 3400 dinara.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1815 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam morao da skinem i otvorim preko gpx viewer-a. Preko dropbox-a nije htelo. Sve lepo upisano. Jedva čekam da isprobam neku destinaciju kad prođe ova kiša dosadna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 2, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Vidim danas mnogo kolega na Đerdapskoj magistrali, ali u svojoj neobaveštenosti samo prolaze pored restorana "Kod Joce Krofne" u Tekiji. Restoran je već pomenut u ovoj temi (tako sam ga i našao), ali nije na odmet mala nadogradnja sa fotkama i cenama. Za kafansku riblju čorbu, odlična, cena zaista simbolična - 150 dinara. Fali malo ljutine, ali je dobra za naše gospođe i nema kostiju. Rekao sam gazdi, na njegovo pitanje kakva je čorba, da je za kafansku zaista odlična, ali da ja spremam bolju, što nisu dobro prihvatili ni on ni moja supruga Šta ću, kad me već pita Somovina na roštilju - 400gr, tri, iii četiri parčeta, sočna, fantastična, sa krompir salatom, kao prilogom - 600 dinara. Ako niste Ćale, ili ja, ne naručujte i čorbu i somovinu, nećete moći da pojedete, garant. Vlaški ćevap - 600 kinti, za dame i osobe normalnog apetita. Porcija barenog, dimljenog pa grilovanog sira - nestvarnog ukusa - 200 dinara. Ne služi ničemu, ne može da zasiti, ali ukus ne mogu ni približno da vam dočaram. Fantazija. Greh je ne probati. (Na slici nedostaje par komada). Čorba i ovaj sir je sasvim dovoljno da vas zasiti i da uživate u ukusu. Porcija smuđa od 400 gr (ovaj je imao 600) je 800 dinara. Odlično spremljen, izuzetno ukusan, ali je svaki smuđ za mene malo suv, supruzi se svideo. Ispred ovog restorana, iz pravca Požarevca, na lepšem mestu i lepšom terasom je restoran Panorama, sa 30% višim cenama i oko 10% manjim porcijama. I prazan. Kod Joce između 14 i 16 h se čeka po pola sata na slobodno mesto. Ovo se (mislim) zove fantazija ukusa (svinjsko meso, pršuta, kajmak...) 400gr -800 dinara. Izuzetno. Rekao sam gazdi da ću ga preporučiti kolegama sa foruma, jer je hrana izuzetna, a i jeftina. Samo mu recite da vam je preporučio dolazak Kragujevčanin koji bolje sprema riblju čorbu od njega Setiće se sigurno Inače, odličan i gostoljubiv momak. I još jedna preporuka, na izlasku iz Boljevca ka Zaječaru kafana sa desne strane, uvek ima kamiona, porcija odličnih domaćih kobasica - 500 kinti. Slika nema, kasno smo se setili. I sva ova hrana je u više dana, nisam ja Ćale, koga sam nervirao fotkama, taman pre ručka 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15909 Napisano Avgust 2, 2020 moto merkat °°, 4987 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Šumadinac je napisao: I sva ova hrana je u više dana Detalji sa slika ne idu u prilog vremenskom razmaku, bojis se da te ne zovu u goste? Sala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 3, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, bdada je napisao: Detalji sa slika ne idu u prilog vremenskom razmaku, bojis se da te ne zovu u goste? Sala Radi se razmaku od par dana, zato su neki detalji isti. A i postoji realna opasnost za domaćine, posebno kad je sa mnom moj brat, Terminator Ćale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2067 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 1143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od @bocca_bastard Drumske_Kafane_2020_08_05.kml 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2461 Napisano Avgust 13, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Stanica Bibe. Put za V. Gradište (na skretanju za Bare-Kasidol) Ne preporučujem! U ovoj temi sam ih jednom preporučio ali iskvarili se I kradu na porudžbini.Narucili smo 500gr mešanog mesa(Ovo sa slike plus jedna mala kobasica i dva mala cevapa) Otprilike ima mozda 200grama mesa i 300 grama krompira. Čisto sumnjam da ima tu pola kila mesa. Naručili čorbu pre toga, u čorbi mrtva mušica. U krompiru isto mrtva mušica (zaboravio da slikam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Avgust 13, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sremski Karlovci. Pasent. Svaka preporuka. Riblja čorba A1. Som smuđ, isto. Točeno veliko 240. Lakši Fensi, poskupo ali mislim da vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 995 Napisano Avgust 13, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nele11 je napisao: Stanica Bibe. Put za V. Gradište (na skretanju za Bare-Kasidol) Ne preporučujem! U ovoj temi sam ih jednom preporučio ali iskvarili se I kradu na porudžbini.Narucili smo 500gr mešanog mesa(Ovo sa slike plus jedna mala kobasica i dva mala cevapa) Otprilike ima mozda 200grama mesa i 300 grama krompira. Čisto sumnjam da ima tu pola kila mesa. Naručili čorbu pre toga, u čorbi mrtva mušica. U krompiru isto mrtva mušica (zaboravio da slikam) I sa moje strane veliki minus za Stanicu Bibe....pre 15 dana jeli rebarca i pekarski krompir....bezukusno.....a pritom tanjir i escajg nisu dobro isprali od deterdzenta... Prosle subote bio na Vodopadu Lisine klopali u restoranu Lisinski Raj...nista specijalno....cene ok hrana osrednja(nisam jeo pastrmku koju je neko hvalio).Mesano meso za 3 osobe je dovoljno za 2.Kobasice bas loseg ukusa(bar po mojim merilima). Toliko od mene-Cisto da kolege imaju uvid u stanje na terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2461 Napisano Avgust 14, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Da, o higijeni da ne pričam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 14, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana sam sa suprugom i drugarima imao par gurmanskih tura, pa da izvestim o aktuelnostima. Kod Kaleta - standardno odlično. Juneća čorba za dve osobe (4 prepuna tanjira puna mesa), 270 dinara. Specijalitet za dve osobe - 900 dinara, (dva izuzetno ukusna i pozamašna parčeta dimljenog kačkavalja, dva komada punjene piletine sa susamom, dve punjene vekne mlevenog mesa i dosta pomfrita), prava mera za četiri osobe, ako nastavljate put motorom i ako sa vama nije Ćale . Mnogo više smo poneli nego što smo pojeli. Poseban ugođaj daje skoro prazna Ibarska magistrala, osim od Lazarevca ka Beogradu, pa je i vožnja fenomenalna. Dosta njih je nahvalilo "čuvene" kobasice kod Mića u Savincu, pa sam juče sa suprugom i drugarima i tamo otišao. Izabrao sam od Kragujevca duži put, preko Mrčajevaca, Čačka, preko nekih sela do Savinca. Priroda fantastična, malo saobraćaja, uzak i u jednom delu dosta neravan put. U blizini Mićine kafane, pored mosta je još jedna kafana, gde smo greškom prvo otišli, na boljem mestu, sa pogledom na reku, gde ima solidan broj kupača, ali zbog preporuka iz ove teme otišli smo kod Miće. Ne znam šta sam očekivao posle velikih pohvala Mićinih kobasica, ali su, po meni, veoma prosečnog ukusa. Dve kobasice - 8oo kinti, jedino što mi se posebno svidelo su fantastične domaće lepinje. Upoređenjem cena, količine i kvaliteta - Kale je bez premca. Posebno što ja obožavam čorbe, a Kaletova je fantastična. Budući da sam ostao dužan fotki iz kafane Kod Bata Vlada (između Savinca i Selišta, sa desne strane od Boljevca prema Zaječaru), a od Kragujevca do tamo je odličan put, sa svraćanjem na Grzu, sledeće nedelje postaviću i fotke tih kobasica, jedne od najboljih koje sam probao, a porcija 500 dinara. I naravno, šaljem fotke prvo Ćaletu, pred ručak I preporuka za Kapiju Šumadije (isključenje sa auto-puta kod Batočine. Fantastična jagnjeća čorba i odlične domaće kobasice. Sledi izveštaj sa fotkama, jer zbog korone nisam bio skorije, pa da postavim i cene. Početkom godine je čorba bila 250 dinara, a kobaje 400. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8695 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sve izgleda za 5, samo ta cigara... Kao bivši pušač razumem potrebu za nikotinom ali kao nepušač stvarno mi to sad izgleda nekako ... ne znam kako da se izrazim a da ne ispadne uvredljivo pa ajde da kažemo ... suvišna na stolu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 14, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Savan je napisao: Sve izgleda za 5, samo ta cigara... Kao bivši pušač razumem potrebu za nikotinom ali kao nepušač stvarno mi to sad izgleda nekako ... ne znam kako da se izrazim a da ne ispadne uvredljivo pa ajde da kažemo ... suvišna na stolu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro U kratkim vremenskim periodima, kada ostavim cigarete, odvratna mi je svaka fotka, na kojoj je vidim. Ali, sa naučne strane, samo 3% pušača se zarazi kovidom19. DakleM, ovo je kovid preventiva, zdravstveno poželjna, a i nema lepšeg osećaja od prvog dima, uz prvi gutljaj piva na +32C 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 19, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki restoran u Prijepolju ili negde blizu za preporuku ,možda sa pečenjem a ako nema može i bez Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8296 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 1739 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Koleginica rodom iz Prijepolja preporučuje restoran "PINGVIN" u Prijepolju... Ako baš ne mora nešto "što hoda" na tanjiru, jeo sam lepu pastrmku kada se iz Nove Varoši spuštaš ka Prijepolju, sa leve strane (ribnjak i restoran). Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Motel · Drazevici bb 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 742 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Valjevo i okolina neka dobra klopa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 507 Napisano Avgust 20, 2020 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Na izlazu iz Valjeva imaš nadaleko poznatu kafanu 'Kod Bore', u Sedlarima. Vrlo lep roštilj imaju a cene su im i dalje neverovatno niske. Za lokaciju pogledaj OVDE a za cene i slike pogledaj OVDE. Inače, nažalost već dugo nemam šta da dodam u ovoj temi jer je generalno, svuda po Srbiji (čast sve malobrojnijim izuzecima koje potvrđuju pravilo) trend opadanja kvaliteta usluge u restoranima. Sve manje i nekvalitetnije porcije su jako čest slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 742 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Da da,pogotovo ovog leta. Hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Другари здраво, Планирам вожњу сутра те желим женче да изненадим са рибљом клопом на потезу Рам - Стара Паланка. Шта ми другари предлажу, поготово ако је било скорашње искуство...Може и нека околина овог позеза. Унапред захвалан... Поздрав од Ђолета. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...