Ivan@Ö 62 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Pecenjara Baralic, definitivno najbolja prasetina u celoj Srbiji. Dajem moja tri glasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan evo predloga za bajkere hedosniste koje kafane mogu da posete: http://www.nemagreske.com/category/kafane-i-kafici/ neke su drumske, neke nisu drumske, al se vredi motorom provuci kroz gradsku guzvu da bi se doslo do njih. opisao sam ih cetiri pet, ja stvarno uzivam u njima i mislim da ko god ih poseti nece pogresiti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kafana ,,Marjan" u Drazevcu nedaleko od Aleksinca. Sezonske salate dobijete DZABE Bez šale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Draževcu i prezadovoljan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ух, мало мјеста и времена да се попишу све. Но, да издвојим оне ако идете на Јахорину, или на море преко Републике Српске. Кафане Митровић изнад Власенице (око 110км од Бијељине-230 од БГ-а) или Ловачка кућа у Хан Пијеску. Јагњетина и на једном и на другом мјесту боли глава. Кила око 10 евра. Моја препорука је Ловачка кућа, јербо газда Миланко има домаће кисело млијеко које лијечи сиду и туморе, заједно. Ако идете на море, посјетите једну од ове двије кафане, палите даље, возите неких4, четири и по сата и на излазу из Гацка, село Автова, наћићете једну кафану, тачније кућу у којој можете појести и попити као у стара времен (која ја не знам, али сам чуо како причају ). Даље, изнад Требиња има село (5-6 км од магистраног пута, на Леотару), Жаково. Ту што има пршут, жену да издате за њега . Ако идете за Грчку, преко МКД, у Штипу на пастрмајлију у Оревче... Прсте да полижеш. Охрид- Св. НАум, Кај Каневче... сад за сад тоико... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Restoran "Divcibarski Zamak" na divcibarama blizu stare staze,prelep pogled iz restorana (ubacicu i sliku),klopa ok npr komplet lepinja sa prsutom 330din,limunada 120din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan evo sike,pogled iz restorana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 20, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan evo predloga za bajkere hedosniste koje kafane mogu da posete: http://www.nemagresk...afane-i-kafici/ neke su drumske, neke nisu drumske, al se vredi motorom provuci kroz gradsku guzvu da bi se doslo do njih. opisao sam ih cetiri pet, ja stvarno uzivam u njima i mislim da ko god ih poseti nece pogresiti Čitam ovo http://www.nemagreske.com/kafana-lovacki-rog-grocka/ i momentalno sedam na motor da proverim jeli to tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17571 Napisano Mart 21, 2013 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan I, Vlajko? Je l' istina? Ide vikend, mora negde da se svrati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 21, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti bi mogao i da je preskočiš Produžiš još jedno 10-15km riblji restoran kod Bivka.. to je taj ambijent, terasa tik na vodi i klopa dobra.. cene umerene, riba sveža, čorba dobra.... Aj sad raport za "Lovački Rog".. 2 godine tuda prolazim i jednom sam možda pomislio da bi tu moglo biti NEŠTO.. To nešto izgleda ovako Memljiva atmosfera da i gospođa u godinama.. Čobanac za moj ukus prezačinjen.. gromovi su jutros izlazili iz mene.. pa ipak je to mađarski recept.. nije bio jako ljut i iako sam se trudio ni tragove luka u njemu nisam našao.. samo meso i to mekano.. Može se reci da bi svaki gurman bio oduševljen.. ja ipak volim malo blaže varijante, a u svoje gulaše svakakve povrćke trpam.. Pokušavo sam i da provalim divljač.. Posle se pojavio i gazda.. počeo nešto vi motoristi..pa jel znaš ovog ili onog..pobegoh glavom bez obzira..uvatio me mrak odavno 650 din ovo što vidite.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17571 Napisano Mart 21, 2013 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, znam odavno tu kod Bivka. Lep restoran, naročito leti po vrućini. Super bašta iznad vode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 29, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam poslovno u Krčedinu pre par dana u kafani "Merak mi je". odlična ponuda nesvakidašnjih jela: Pohovani crni luk pohovane svinjske uši, goveđi repovi brizle na sto načina domaće rakije roštilj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 29, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kada produžiš dalje iz Krčedina pre auto puta sa desne strane Stojkić Salaš.. Roštilj klasika, a furaju dnevni meni.. nekoliko jela, salata i dezert oko 500 din beše.. Klopa domaćinska a po dvorištu mrda živina.. uveče ima i živa muzika.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba the Terrible 0 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ti bi mogao i da je preskočiš Produžiš još jedno 10-15km riblji restoran kod Bivka.. to je taj ambijent, terasa tik na vodi i klopa dobra.. cene umerene, riba sveža, čorba dobra.... Aj sad raport za "Lovački Rog".. 2 godine tuda prolazim i jednom sam možda pomislio da bi tu moglo biti NEŠTO.. To nešto izgleda ovako Memljiva atmosfera da i gospođa u godinama.. Čobanac za moj ukus prezačinjen.. gromovi su jutros izlazili iz mene.. pa ipak je to mađarski recept.. nije bio jako ljut i iako sam se trudio ni tragove luka u njemu nisam našao.. samo meso i to mekano.. Može se reci da bi svaki gurman bio oduševljen.. ja ipak volim malo blaže varijante, a u svoje gulaše svakakve povrćke trpam.. Pokušavo sam i da provalim divljač.. Posle se pojavio i gazda.. počeo nešto vi motoristi..pa jel znaš ovog ili onog..pobegoh glavom bez obzira..uvatio me mrak odavno 650 din ovo što vidite.. Ovo sa slike vid'lo nije srnetinu... Srnece meso je skoro crno pa i sam paprikas bude takav... A to je stari trik kafedzija, naprave govedji paprikas i prezacine ga da pokriju ukus i nedostatak srnetine... A pogotovo za tu cenu za sve ovo nema sanse da bude srnetina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Kafana se zove Juhor ,selo Obrež,znaci iz pravca Krušvcac kada se podje prema auto putu u Ćićevcu se skrene levo dodje se do sela varvarin i odatle ima jos 5,6 km znaci garantujem da je rostilj u ovom delu srbije jedan od boljih a ni cene nisu jake .... specijalitet kuće je Smederevski ćevap i extra je .....enterijer je malo stariji ali je sve drugo extra.... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kafana se zove Juhor ,selo Obrež,znaci iz pravca Krušvcac kada se podje prema auto putu u Ćićevcu se skrene levo dodje se do sela varvarin i odatle ima jos 5,6 km znaci garantujem da je rostilj u ovom delu srbije jedan od boljih a ni cene nisu jake .... specijalitet kuće je Smederevski ćevap i extra je .....enterijer je malo stariji ali je sve drugo extra.... pozzz Obrez bese gastarbajtersko selo ili se varam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Maj 7, 2013 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Planiram malo više da se vozim ove godine da u stvari više prečešljam ovu našu lepu Srbiju i ajde da vidim šta kažete za nezaobilazne kafane sa dobrom klopom i prva koja je napisana je u Bogutovcu, bio sam nekoliko puta na žalost ne sa motorom već poslom prema CG pa aj da se dobro jede. Fenomenalna i atmosfera i klopa, krenem dalje da pregledam i shvatim ako su sve bar približno kao ta pa ja ću obilaziti Srbiju do penzije svaka čast na temi pozdrav i do viđenja uz dobru klopicu posle lepe vožnjice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ko preferira pizzerie u Mataruskoj banji je pizzeria Venecia pizza se sprema na drva tj.pec je na drva. Pizza je ukusna a cene su vrlo pristupacne svaka preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ресторан у Плужинама, не знам како се зове, кад се иде из правца Шћепан Поља ка Никшићу, прође се кроз центар Плужина, идете поред језера неких два-три километра и ударате право на ресторан. Ко воли месне и млијечне производе, ово је избор #1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije reč o jelu, ali domaća (Turska) kafa, ratluk i kisela voda za 70 dinara, kafanica je na magistrali u Sićevačkoj klisuri nakon Ostrovice uz put sa desne strane (ako se ide od Pirota ka Nišu), pored je autobusko stajalište i improvizovani parking za kamione, žena je domaćica ipo, pa ako nekom znači eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan kad se ide za Babin Zub, odmah nakon Kalne a ispred sela Inovo je etno selo Srna, sa kafanom. etno selo je poprilično sređeno i ne odaje utisak da je kafana jeftina, pogotovo kad se pobroje džipovi i primete njihove tablice ispred. za mene je kafana bila neverovatno iznenađenje. Enterijer je vrhunski, spucano je puno para u sve tamo. Vlasnici etno sela (ili već rodbina, ko god) rade i u kafani, ljubaznost je maksimalna moguća. Nas četvoro smo imali po Zaječarsko, lepinje (ispečene na licu mesta u nekoj poluotvorenoj peći ili šta li je to), porciju gulaša od srnetine sasvim dovoljnu za dvoje, kobasice od mesa divlje svinje, krompir baren u zemljanoj posudi pod sačem (isto tu na licu mesta) sa nekim povrćem, domaće paprike sa pavlakom (vurdom, preciznije), urnebes. Izašlo nas je oko 600 dinara po osobi. Skroz preporučujem. Od vina su imali čak i Potrkanjski Vranac, uvek imaju belmuž, a jela od divljači zavise od toga šta su tog dana dobili od lovaca, tako da nema baš uvek sve iz menija, al to mu dođe dobra stvar, kolko tolko zvuči da ne kupuju zamrznuto meso po toj priči. Za ove paprike sa vurdom je bila interesantna situacija, nisu ih imali na meniju (mi smo svejedno pitali dal ima) pa su doneli iz svog podruma i paušalno naplatili, stvarno domaćinski ili smo imali sreću tog dana. imaju i sajt http://www.etnoselosrna.rs/etnoselosrnarestoran.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17571 Napisano Jun 2, 2013 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem preporuku za Srnu, veoma solidna kafana. Može i kupanje, ima mali veštački vir na reci. Mada, pitanje je šta će biti sa kafanom, pošto se (koliko znam) trenutno prodaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan samo kafana ili i sve ostalo? bio kolega pretprošli vikend, sve kao normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17571 Napisano Jun 2, 2013 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo kafana ili i sve ostalo? Ma, sve zajedno... stoji tabla još od jesenas (meni je to redovna stanica za Babin zub, pa pratim situaciju ). Nadam se da će izdržati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...