*zeka* 1185 Napisano Jun 18, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Isto je bilo i ranije kod Brace iza Stepojevca, vozio sam stalno ibarskom samo zbog njega Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Jun 24, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Splav kod baba Roje (Savski Mir) iz Kupinova pravac kroz Obedsku baru do obale Save,splav u miru i tišini,prelepa lokacija,izvrsna klopa,fin ambijent,cene više nego povoljne,svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 25, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Splav kod baba Roje (Savski Mir) iz Kupinova pravac kroz Obedsku baru do obale Save,splav u miru i tišini,prelepa lokacija,izvrsna klopa,fin ambijent,cene više nego povoljne,svaka preporuka. mozeli koordinate ili Google,... zasto to nije minimum standarda, u nasoj zemlji nema adresa, kucnih brojeva, samo opisi??? hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Jun 25, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.rs/maps/place/%D0%A1%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B2+%D0%BA%D0%BE%D0%B4+%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0+%D0%A0%D0%BE%D1%98%D0%B5/@44.6971185,19.9983651,12z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x30965c416ae712a1!8m2!3d44.6868466!4d20.044614 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se nudi za klopu i po kojim cenama? Neke okvirne cene, tipa rostilj ili riba, ako je na splavu. Ili, barem ono sto si ti jeo sa opisom kvaliteta i cene? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 25, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.rs/maps/place/%D0%A1%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B2+%D0%BA%D0%BE%D0%B4+%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0+%D0%A0%D0%BE%D1%98%D0%B5/@44.6971185,19.9983651,12z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x30965c416ae712a1!8m2!3d44.6868466!4d20.044614 hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 30, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja poseta: Trazio sam koordinate i dobio, dobre su, lako se nalazi, velika sparina ni reka nije mogla to da ublazu! Riblja corba A+, cene pionirske! preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 30, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima i druge klope sem ribe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 30, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan nisam pitao, ja ne znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 10, 2016 (promenjeno) Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Karadjordjev Vilajet za preporuku! Domace kobaje A+ 500rsd i evo malo slika: zaboravih adresu, http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/114401-kara%C4%91or%C4%91ev-vajat-ora%C5%A1ac/?hl=vajat Promenio Jul 10, 2016 član 3OPAH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hemija 7 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zzr 600 Ninja Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno mestasce , zavuceno. Selo Zlakusa i Potpec, i cuvena i prelepa Potpecka pecina. Restoran ima fenomenalnu pastrmku , i u meniju imate nju na rostilju i corbu od pastrmke , koja je ako nisu nesto menjali 240-250 din. Vredi posetiti, divan ambijent. Pastrmka vam pliva oko mesta gde sedite , cista , organski hranjena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Jul 31, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Vila Milana Sremska Kamenica Fenomenalna hrana .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima i druge klope sem ribe? Ima i jela sa rostilja Inace splav-restoran se nalazi na Savi u Sremskom mestu Kupinovo, nedaleko od rezervata Obedska bara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Avgust 9, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bio u petak da se kalim kod Kaleta... Pola porcije karađorđeve i porcija ribića u saftu. Dovoljno i previše za mene i ženu sa dvoje dece. Spakovali višak. Te dve narudžbenice 1000din. E, sokići, rakija, kisela... dođe još 1000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 9, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Mrle! Taman sam zaboravio (od pre dve nedelje kada sam sa kolegama svratio kod Kaleta, nisu verovali za veličinu porcija i ukus, dok nisu probali i videli), a ti me ponovo bacaš u iskušenje. Nego, ako imaš, izbaci fotku tog ribića, da vidimo na šta to liči. Ja bez goveđe čorbe ne odlazim od Kaleta. To je rapsodija ukusa, smešnih cena i neverovatne količine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Avgust 15, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za restoran Babatovo kod Elemira na Tisi. Ide se preko Elemira iz Zrenjanina a moze se ici i dolmom pre mosta preko tise na levo na putu za NS. Ima putokaz. Bio tamo sa drustvom, nas dvadesetak. Jeli riblju corbu i pecenu ribu, desert, koji sta je vec hteo popiti. Corba im je odlicna pa sam se razvalio. Ribe i nisam nesto posebno jeo ali probao sam. Izaslo nas oko 11-12 Evra po osobi. Ali cu definitivno tamo opet. Ambijent kulturan i veoma prijatan. Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neka drumska kafana gde se mogu pojesti dobre mantije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Avgust 15, 2016 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana smo overili restoran Vodenica u Kolašinu. Uzeli porciju seljačkog ili pastirskog mesa, ne sećam se sad tačno, super svežu i ukusnu šopsku salatu i dinstan pa pečen krompir. Sve je bilo vrhunski ukusno. Meso je naseckano na kockice, proprženo u luku sa gomilom moče. Što bi rekao Bob rock "evo sad mi krenuli slinci na usta". https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g660251-d6453559-Reviews-Traditional_Restaurant_Vodenica-Kolasin_Kolasin_Municipality.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Avgust 15, 2016 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kad kolega pomenu vodenicu,prisetih se.... Skoro sam išao do Potpećke pećine pa svrnuli do restorana ''Vodeničar''...to je onaj prvi restoran na koji se naidje,ima još jedan do pred samu pećinu... Bilo za početak malo predjela da se probudi apetit (kajmak,sir,proja,paradajz) pa riblja čorbica i onda finale pastrmka i krompir salata ...sve ukusno i taze,odličan ambijent, debela 'ladovina pored vode,usluga dobra i brza...preporuka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 18, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Osim kod Jonuza, u Novom Pazaru možete jesti i u "Bumerangu". Možda najbolja praseĆina u Srbiji. Kilogram pečenja sečenog na kockice, dve vruće lepinje, šopska, velika porcija kupus salate , pečene ljute paprike i dva pića 1500 dinara. picture sharing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Avgust 22, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram temu za ovo. Iduće nedelje ako vreme bude OK idemo na kupanje u Petrolend. U povratku bi negde na dobru klopu ali ne znamo gde. Dajte neki predlog - salaš, etno restoran, dobra kafanica kad krenemo nazad za Zemun. Prednost nešto uz put povratka da ne gubimo vreme u traženju. Može i u NS ali radije bih preskočio grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kad kolega pomenu vodenicu,prisetih se.... Skoro sam išao do Potpećke pećine pa svrnuli do restorana ''Vodeničar''...to je onaj prvi restoran na koji se naidje,ima još jedan do pred samu pećinu... Bilo za početak malo predjela da se probudi apetit (kajmak,sir,proja,paradajz) pa riblja čorbica i onda finale pastrmka i krompir salata ...sve ukusno i taze,odličan ambijent, debela 'ladovina pored vode,usluga dobra i brza...preporuka... E taj drugi drži naš biker,rockenroller i registrovani odgajivač pastrmki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 23, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kad kolega pomenu vodenicu,prisetih se.... Skoro sam išao do Potpećke pećine pa svrnuli do restorana ''Vodeničar''...to je onaj prvi restoran na koji se naidje,ima još jedan do pred samu pećinu... Bilo za početak malo predjela da se probudi apetit (kajmak,sir,proja,paradajz) pa riblja čorbica i onda finale pastrmka i krompir salata ...sve ukusno i taze,odličan ambijent, debela 'ladovina pored vode,usluga dobra i brza...preporuka... E taj drugi drži naš biker,rockenroller i registrovani odgajivač pastrmki E ako je tako onda ćemo kod njega sledeći put Inače išlo se opet za vikend do Vodeničara na pastrmku,osladilo mi se Opet je bilo odlično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inzaghi 0 Napisano Septembar 26, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: BeGe Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Drustvo dajte preporuku za komplet lepinje na putu od Uzica do granice CG, gde svratiti a da ne ubijaju bas preterano sa cenama?Videh da se preporucuje Zorina krcma. Vazi li to i dalje? Jos nesto?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...