Krüger 6 Napisano Avgust 17, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad/Berlin Motocikl: KTM 690SM Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2015. at 18:49, 83120033 je napisao: Evo, bio u Kapiji Šumadije 2x. Hrana i porcije super a cene . Najviše mi se svideo čorbasti pasulj i suva rebarca, sa kupus salatom i to sve za malo više od 300 dinara. Vešalica ko vešalica, odlična. Konobar nam preporučio da uzmemo po pola porcije jer su porcije ogromne. I več pola porcije je kao kod nas normalne. Posetili smo i gostionu Kapica u selu Lukavica, pored Dimitrovgrada. Boljih kobasica i čevapa nisam jeo nigde, a jeo sam na mnogo različitih krajeva. Spavali i u Nišu, u Penzijonu Laguna Lux i bili vrlo zadovoljni. Otmeno, jeftino i blizu centra. Za sve tri lokacije topla preporuka. Odlično On 21. 7. 2015. at 18:49, 83120033 je napisao: Evo, bio u Kapiji Šumadije 2x. Hrana i porcije super a cene . Najviše mi se svideo čorbasti pasulj i suva rebarca, sa kupus salatom i to sve za malo više od 300 dinara. Vešalica ko vešalica, odlična. Konobar nam preporučio da uzmemo po pola porcije jer su porcije ogromne. I več pola porcije je kao kod nas normalne. Posetili smo i gostionu Kapica u selu Lukavica, pored Dimitrovgrada. Boljih kobasica i čevapa nisam jeo nigde, a jeo sam na mnogo različitih krajeva. Spavali i u Nišu, u Penzijonu Laguna Lux i bili vrlo zadovoljni. Otmeno, jeftino i blizu centra. Za sve tri lokacije topla preporuka. Odlično Kako si mogao da jedes a da nisi slikao ? On 21. 7. 2015. at 18:49, 83120033 je napisao: Evo, bio u Kapiji Šumadije 2x. Hrana i porcije super a cene . Najviše mi se svideo čorbasti pasulj i suva rebarca, sa kupus salatom i to sve za malo više od 300 dinara. Vešalica ko vešalica, odlična. Konobar nam preporučio da uzmemo po pola porcije jer su porcije ogromne. I več pola porcije je kao kod nas normalne. Posetili smo i gostionu Kapica u selu Lukavica, pored Dimitrovgrada. Boljih kobasica i čevapa nisam jeo nigde, a jeo sam na mnogo različitih krajeva. Spavali i u Nišu, u Penzijonu Laguna Lux i bili vrlo zadovoljni. Otmeno, jeftino i blizu centra. Za sve tri lokacije topla preporuka. Odlično Kako si mogao da jedes a da nisi slikao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 17, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Kafana Kurta na Tari, Mitrovac Teletina ispod sača Dok sam izvadio telefon da uslikam fali pola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Avgust 17, 2015 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Koji me qrac terao da otvorim ovu temu gladan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 17, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 8. 2015. at 13:35, Mikulanac je napisao: Koji me qrac terao da otvorim ovu temu gladan ??? gladan, hmmmmmmm !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano Avgust 24, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje.Iz pravca Kragujevca kada se ide ka Uzicu, gde se moze pojesti komplet lepinja. Znam za Uzice, ali ima li blize negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 742 Napisano Avgust 24, 2015 Drug član, 1141 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan Au kada se setim,vrh klopa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Avgust 24, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zeli da proba najbolje domace kobaje u Srbiji nek ide kod Mića na Savinac, to je dvadesetak km od Gornjeg Milanovca. Malo je smetnuto sa puta ali vredi otici, ide se preko Takova, prolazi se pored spomen kompleksa na kome je podignut drugi srpski ustanak, vredi videti a i probati kobaje. A i gazda je likcina haha, nasmejacete se slatko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4967 Napisano Avgust 24, 2015 Ne silazi, 5589 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 8. 2015. at 21:48, Pera kameni je napisao: Ko zeli da proba najbolje domace kobaje u Srbiji nek ide kod Mića na Savinac, to je dvadesetak km od Gornjeg Milanovca. Malo je smetnuto sa puta ali vredi otici, ide se preko Takova, prolazi se pored spomen kompleksa na kome je podignut drugi srpski ustanak, vredi videti a i probati kobaje. A i gazda je likcina haha, nasmejacete se slatko. U Junu se vozam sa drugarima tim krajem i negde oko podne se setimo da bi valjalo da svratimo u neku kafanu na klopu. Ja predlozim da potrazimo tu kafanu u Savincu, bio sam pre 10 godina. Prasine koliko volis, gradi se autoput, ali ispred kafane gomila automobila. Ulazimo unutra, ambijent identican kao pre 10 godina, a verujem da se nije menjao barem 30. Kazem ja konobaru, bio sam pre 10 godina bile su neke cuvene kobasice, sta imate da nam preporucite. Preporuci nam on da pomesa od svega po malo ukljucujuci i cuvene kobasice. Dolazi klopa koja je toliko slasna, da smo svi u kompletu potpuno odlepili. Ja nisam bolju klopu davno jeo, ne secam se. Bukvalno je klopa toliko socna da to nije normalno. Ovo je jedna od onih kafana koje traju i kojima se vredi vratiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Avgust 25, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 8. 2015. at 22:13, doktor je napisao: On 24. 8. 2015. at 21:48, Pera kameni je napisao: Ko zeli da proba najbolje domace kobaje u Srbiji nek ide kod Mića na Savinac, to je dvadesetak km od Gornjeg Milanovca. Malo je smetnuto sa puta ali vredi otici, ide se preko Takova, prolazi se pored spomen kompleksa na kome je podignut drugi srpski ustanak, vredi videti a i probati kobaje. A i gazda je likcina haha, nasmejacete se slatko. U Junu se vozam sa drugarima tim krajem i negde oko podne se setimo da bi valjalo da svratimo u neku kafanu na klopu. Ja predlozim da potrazimo tu kafanu u Savincu, bio sam pre 10 godina. Prasine koliko volis, gradi se autoput, ali ispred kafane gomila automobila. Ulazimo unutra, ambijent identican kao pre 10 godina, a verujem da se nije menjao barem 30. Kazem ja konobaru, bio sam pre 10 godina bile su neke cuvene kobasice, sta imate da nam preporucite. Preporuci nam on da pomesa od svega po malo ukljucujuci i cuvene kobasice. Dolazi klopa koja je toliko slasna, da smo svi u kompletu potpuno odlepili. Ja nisam bolju klopu davno jeo, ne secam se. Bukvalno je klopa toliko socna da to nije normalno. Ovo je jedna od onih kafana koje traju i kojima se vredi vratiti. Sad je malo zeznuto zbog gradnje autoputa, ali vredi namuciti se malo i otici na Savinac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2855 Napisano Avgust 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2764 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan ajd nek neko postavi mapu kako stići do te klopice da ne pregladnim tražeći 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 25, 2015 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan http://goo.gl/maps/S08lV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 25, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Vracajuce se sa porodicom s odmora svratili smo u Mrzence kod Djoke na jagnjetinu. Neljubazan lik koji nas je usluzio u farmerkama i kariranoj kosulji ( sa sve psorijazom po rukama ). Nesto brzo prica, cena - dranje na brzinu. Sto kaze Kriger - ende. Nikad vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 742 Napisano Avgust 25, 2015 Drug član, 1141 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre 2 nedelje u Mrzencima,sve super,konobari u uniformi.Dobili smo i po flasicu vode na izlasku. Jesi li bio u starom Javoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 26, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da u starom. Prvi put dolazim s porodicom I lik nas ubedi da vise ne dolazimo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Avgust 26, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Imate mnogo dobru jagnjetinu na ibarskoj magistrali 100 km od Beograda pred usponom na Rudnik sa leve strane, kafana se zove Rudnicka kapija. Samo imaju jagnjetinu, a gazda to radi zadnjih 30 godina tako da je majstor za dobru jagnjetinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2855 Napisano Avgust 26, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2764 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ona stara Rudnička kapija tu sam nekad redovno na putu za CG svraćao na doručak na lepinju sa kajmakom i domaće kiselo mleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Avgust 28, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 8. 2015. at 19:41, ZEMZEM je napisao: Ako je to ona stara Rudnička kapija tu sam nekad redovno na putu za CG svraćao na doručak na lepinju sa kajmakom i domaće kiselo mleko. Jeste, to je ta i zaboravio sam da napisem da imaju lepinju sa kajmakom i domacim kiselim mlekom i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 77 Napisano Septembar 4, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 8. 2015. at 19:25, debeljan je napisao: Vracajuce se sa porodicom s odmora svratili smo u Mrzence kod Djoke na jagnjetinu. Neljubazan lik koji nas je usluzio u farmerkama i kariranoj kosulji ( sa sve psorijazom po rukama ). Nesto brzo prica, cena - dranje na brzinu. Sto kaze Kriger - ende. Nikad vise Plus muve iz okolnih stala,,, Ma, totalni fuseraj, Plus jagnjetina kao opanak.. Eh , sta je MB za njega... On 25. 8. 2015. at 20:43, Toreador je napisao: Bio pre 2 nedelje u Mrzencima,sve super,konobari u uniformi.Dobili smo i po flasicu vode na izlasku. Jesi li bio u starom Javoru? To je stari Javor , ili kod Dzoka... Na kraju sela, A na polovini sela , preko puta pumpe, to je isto Javor ali ima nesto dopisano, sta li.. Tu je vec posluzenje do vrha , za sve pohvala, plus uredno i cisto, klima... A jagnjetina kao da se topi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 8, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kafana " Kruna " u Svrljigu. Svrljiško jagnje, seljačka dimljena vešalica, brizle.....Čisto i pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Za dobre lignje samo restoran marinada na savskom nasipu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 77 Napisano Septembar 22, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 9. 2015. at 20:56, 83120033 je napisao: Zanima me, da li je u Srbiji dozvoljeno, da kuvar kuva u kuhinji sa cigaretom u ustima? Meni je to bilo smešno, ali šta bi rekla recimo neka inspekcija? Gde crno dozvoljeno! Inace, to mesto je i poznato kao rupa gde se okupljaju lokalni pijanci.. Zaista me cudi da si dobio od nekog preporuku da tamo odete na veceru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 77 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj , znas sta se kaze u Srbiji? Kartu citaj i seljaka pitaj! Kad budes dolazio sledeci put , ti lepo pitaj ( kao sto bi i ja tebe pitao bez i malo blama , da dolazim gore kod tebe) gde se sta jede , po kojim cenama i sa kakvom uslugom. Zao mi je samo sto si se lose proveo u mom gradu. Na zalost svih nas, sa padom zivotnog standarda, poceli su da opadaju i kvaliteti usluga u sirokim narodnim masama, tako da danas da skoro i nema kvaliteta. Cast izuzetcima. Nista, sledeci put se najavi, a ja cu ti rezervisati mesto u restoranu, zavisi od toga sta ti se vec jede. Pozdrav i svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Octobar 3, 2015 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja jaretina i jagnjetina ispod sača koju sam do sada jeo, a jeo sam je puno i svugde Ali jaretina....auuuuf Restoran Šampanjac u Novom Sadu. Nije fensi, ima dugu tradiciju a klopa im je odlična. Ali jaretina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataMare 0 Napisano Octobar 3, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice lignji... Restoran stara koliba na uscu.provereno....I ostali riblji specijaliteti su super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataMare 0 Napisano Octobar 3, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan 30og oktobra je komedija "Gospodja Ministarka" u pozoristu bosko buha.(trenutno se predstave igraju na sceni vuk dok traje renoviranje buhe) predstaa je uvece.ako si zaiteresovan mogu ti izaci u susret i nabaviti dve karte za tebe i suprugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...