Cvele 0 Napisano April 19, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Možda malo rano otvaram ovu temu, ali interesuje me. Hoæete li iæi ili ne? Bilo bi dobro da se javi neko iz Niš(a), pa da kaže šta nas oèekuje. Pod uslovom da vreme dozvoli put. Ja zadnje dve godine nisam išao zbog obaveza, može da se desi da ne odem i ove godine zbog posla. Pre neku godinu sam na (ako ne grešim) Èarlijev skup otišao po kiši. Na žalost kiša je uèinila svoje pa nije bilo motora, tek 50-ak. Ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano April 19, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno receno ja nemam pojma sta se organizuje, nista jos nisam cuo. Ja tek od prosle godine(otkazan skup) vozim motor tako da do sada nisam bio na skupove :oops: Ali ako ga bude sad u maju, tu sam, samo se najavite pa da se vidimo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Teske vajde posto cu se smoriti dok stignem do tamo a i kazu da tamo ima malo motora dok ljudi ima nesto vise i da skup nije nista posebno. Mozda odem sad za 1. Maj na Tuning-Styling da pokupim ponovo neku nagradu. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano April 25, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Niš nije mali grad, i ako drže do sebe trebalo bi da naprave dobar skup. Naroèito bih napomenuo da je ruèak obièno izmeðu 14:00h i 15:00h a ne kao pre tri èetri godine u 16:30h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 9, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Vladice , ajde saznaj na kojoj lokaciji ce se odrzati skup , da ne tumaram po Nisu ko muva bez glave... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano Maj 9, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, mesto se zove Vrežina, ili preciznije kod vrežinskog bazena. Tu se nalazi i neka kasarna. Ako ideš iz centra grada, onda vozi samo pravo glavnom ulicim prema vojnoj bolnici. Proðeš vojnu bolnicu, voziš još neko vreme i onda treba da skreneš levo, e za to levo pitaj, ja znam gde ali ne mogu da ti objasnim ovako. Nisam siguran, ali mislim da na nekih 50-ak metara ispred skretanja levo ima sa desne strane neka vulkanizerska radnja/radionica. Skreæe se u jednu malu ulièicu u kojoj ima ležeæih policajaca, to je zbog škole koja se tu nalazi. Vozi se tom ulièicom pa se onda skreæe desno. E tu onda veæ možeš da namirišeš lokaciju, veoma si blizu. Vozi se jednom ulièicom pored Nišave i sa leve strane videæeš preko reke kamp. Ovo je grub opis. Za bliže informacije upitati prolaznike. Osim ako nisu promenili lokaciju. Otkad ja znam uvek je skup bio na ovom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 10, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan hvala Cvele...vidimo se u subotu u Nisu :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano Maj 10, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude lepo vreme dolazim sigurno. Koliko znam trebalo bi i ovi moji "brzi" zajeèarci da doðu u veæem broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 10, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da kod Vrezinskog bazena je skup, tj. odma uz Nisavu Cvele je malo grublje objasnio ali najbolje je pitati za vrezinski bazen, to bar svi znaju gde je... a i mislim da ce biti putokazi "MOTO" na svim vaznijim raskrsnicama. Ja u subotu dolazim sigurno ali mozda malo zakasnim zbog neizbeznih obaveza prepodne. Vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 13, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan evo vratih se sa skupa u Nisu...skup je bio onako osrednji , nista narocito... bilo je nekih zanimljivih motora ali sam napravio neki zajeb na aparatu , pa mi slidze nisu uspele :oops: , sem ovog Benellija... na skupu sam sreo Vladicu , a cini mi se da sam video i Brkine motore ( i CB i ZX :shock: ) ali Brku nisam nasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 14, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan nije bilo lose, lepo vreme, puno motora, ali malo losija organizacija... sreo sam easy ridera, ovom prilikom ga pozdravljam... sve u svemu evo slika: za pocetak autobus i to iz Leskovac malo smo ozedneli (frajer sa slike sam ja) moj bajk cini mi se da su ovo brkine zveri, medjutim od brke ni traga ni glasa :!: (ja i Easy ga cekali pored motora, trazili ali uzalud) :roll: obaranje ruke old tajmer defile: bilo je jos toga al nisam uspeo bas sve da "pofatam".Sve u svemu super zezanje je bilo danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Super slike!!! Hvala u ime svih nas koji nisu tamo bili..a imali su volju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Maj 14, 2006 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da su ovo brkine zveri, medjutim od brke ni traga ni glasa :!: (ja i Easy ga cekali pored motora, trazili ali uzalud) :roll: Ova kawa nije Brkina a Honda mislim da jeste :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano Maj 14, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Niste se javili ljudi, mogli smo da se vidimo. Moj motor ste bar najlakše mogli da prepoznate. Al dobro. Što se tièe skupa... Pohvale -Ruèak je bio na vreme (14:00h), ali izgleda u nedovoljnim kolièinama. Pasulj je bio odlièan. -Jutros ustajem, spakujem se i umalo da odem bez doruèka sa skupa. Bio je oko 8:55h. Tu bih generalno dao zamerku svim organizatorima moto skupova u srbiji, jer ne vode raèuna da veæina motorista do 8:30h napusti kamp. Svi nekako odemo rano ujutru nazad. Inaèe pljeskavica je bila dobra. Doruèak bi trebalo da se ponudi mnogo ranije. Kritike Organizacija ništa posebno. Skup ko svaki skup. Jedan tako veliki grad bi trebalo da se puno više potrudi. Najveæa zamerka je na izbor grupa(e) koja je zadnja svirala. Neznam gde su našli one ljude. Izgleda da je bio cilj da rasteraju ljude sa svirke. Neki lokalni klinci su pravili neku šutki isprad kamiona i to je to. Lièno i ne razumem koji je ono pravac u muzici, niti šta su oni momci hteli da kažu, sa inaèe lošim ozvuèenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 14, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si pero, evo sad sam uporedio brkinu kawu sa slike, nije ona. Ali lice u p.m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh ovo sto ste napisali. Ovih dana sam bio odsutan zbog problema sa okom pa sam bio par dana u bolnici. Kawa nije moja ali je razlika samo sto moja ima Akrapovic a ova nema mada dok sam bio odsutan od kuce stigao mi je i njen fabricki izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...