vlada_d 203 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi da zbudzim nesto. Pozeljno neki stariji, masivniji, nisam ni ja siguran sta zelim, ali ponudite. Samo da nije rdjav i (mnogo) ulubljen. Evo primera: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSotipnowhiAvo9dvRV9-GfFv07ogrRU44w1cwMn0ls5U7uvsF2oA U obzir dolaze i rezervoar od Hornet-a, er5 itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od GSR-a, ali kontam da ti ne treba taj "noviji" oblik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Ne toliko noviji Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...