nesic1 266 Napisano Februar 12, 2016 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vide jer sve to na kraju zavrsi u kod njih Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa dok dodje do njih i vide... ovi u agenciji su vec izdali nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Februar 13, 2016 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan S tim da je kazna koja nije izvršena godinu dana zastarela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li da pojasniš poslednju rečenicu? Da li to znači da od trenutka donošenja presude/izricanja kazne ne sme proći više od godinu dana? Šta raditi kada nam stigne kazna donesena pre godinu i po, podnesemo prigovor? :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Februar 13, 2016 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvršenje zastareva isto kao što zastareva i vođenje postupka. Znači za izvršenje se računa od nastupanja pravnosnažnosti, a po novom i od naloga za ove fiksne obaveze. Taj rok je godinu dana ako država nije ništa uradila kako bi izvršila odluku, ali i ako jeste onda ne više od dve godine. Ovo se odnosi na postupke koji većinu ovde zanima. Tek poneki izuzetci imaju duži rok zastarelosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gore imamo primer BAJATI1 gde je proslo godinu ipo a ipak ga MUP ucenjuje da plati kaznu.Pitanje: da li se na zastarelost mozemo pozvati i pred MUPom ili samo pred sudom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @Skayrunner Hvala! :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 83 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ta prica sa zastarevanjem koliko sam ih razumeo pije vodu jedino ukoliko ste nezaposleni jer u suprotnom ce vam kazna pre datuma zastarelosti na kraju stici na adresu firme (nadju vas u registru) gde ce vam biti prinudno odbijena od plate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 16, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Bajati, moraću da kažem sa nema pravila ni za to. Jer ako je pred isticanje /ili isteklo mogu mangupski da daju nalog policiji za privođenje pa tako (ne)zaposlen možeš u pritvor da zaglaviš.. Ovo gore je primer iz života i još je slučaj što je kazna istekla 2 godine i 3-4 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobro znam o čemu pričam i govorim onako kako jeste. Zaposlen, nezaposlen, ako je izvršenje pokrenuto država naplaćuje svoje pa makar i prodajom dužnikovih stvari, naravno lakše im je da odmah uzmu pare(zarada, bankovni račun, potraživanje dužnika, nebitno) Nije ni država nepogrešiva tako da ko je nezakonito priveden ili mu je na taj način naplaćen neki novac, ima pravo na naknadu štete. To naravno ne ide samo od sebe, nego mora lepo da se tuži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simras 1 Napisano Jul 31, 2019 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дижем тему из мтрвих......... Да ли има новости у вези апликације? Да ли ради како треба уопште сада после 3,5 године? Има ли неки бољи и сигурнији начин за проверу да ли виси нека казна?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Radio je još prošle godine. Jedino što malo sporo ažuriraju. Ja sam platio kaznu i tek posle 2 meseca su iz baze obrisali dug. Doduše, platio sam Ebankingom i nisam išao kod njih da im pokažem uplatnicu... Ali radi generalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...