ruske011 601 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi razmisljam da kupim neku domacu zimsku jaknu, mislim na domace brendove nesto ih nema puno pa me zanima vase misljenje. Razmisljam se o Horus jakni, ako neko ima iskustva sa njihovim proizvodima nek prokomentarise il nek predlozi neku drugu marku domacih jakni koja je kvalitetna. Jos jedna u opticaju Delije sever jakna Slicne su cene oko 100 evra, ako neko ima kod ovih popust nek se javi da ustedim pa castim pivom. Uglavnom ocekujem komentare iz licnog iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan na fb sam gledao horus jakne kozne, svi hvale... nisam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 20, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Чек бре,да ли ти то треба за мотор или за циливну употребу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1747 Napisano Januar 20, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Imam Horusove pantalone i zadovoljan sam kvalitetom, ocena jaka 4ka. U ovomnekom fazonu imas odlicnu Holandsku Vintage janu sa kapuljacom, ja i drugar uzeli u Army shopu, cena tako oko 100e. Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Za stotinak Ojra, kupi Vijetnamku, i tripuj da je domaca... Provereno, i po meni, univerzalnije upotrebljivo. Moje misljenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Januar 20, 2016 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan "Хорус" има одличан квалитет за ту цену. Имам неколико њихових производа и са сваким сам задовољан. Погледај у "Отаџбини", мислим да су им такође зимске јакне на снижењу. Ако ћеш "Вијетнамку", у Луису је попуст, не бацај овде 100 евра за њу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni Vijetnamka ono što je bila. Imam jednu kupljenu '98 i jednu '10, ali ne mogu se porediti. Ova prva je napravljena u USA i po kroju i po kvalitetu materijala je u prednosti nad drugom koja je pravljena u Kini, a obe su Alfa i nisu kopije. Generalno, mana Vijetnamke je što je kratka i ne pokriva gujscu zimi. Što je, složićete se, bitno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 937 Napisano Januar 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2115 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ovu Delije sever,verovatno,nisam 100% siguran,pravi DIG,opet domaća firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1870 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 godine kupio na kupujem prodajem pilotsku jaknu...NATO, nije za civile,za 35 eura. Nikad ništa nisam toplije nosio. Ne propušta vetar ni kišu, tu je mali problem, hermetička je Uredno spakovani svi džemperi već 2 godine. I na minus 10, samo majca sa kratkim rukavima ispod i biciklom na posao non stop pa i ovih dana i sutra Daleko ispod 100 eura a kvalitetnija od svih tih od 100 eura... Mislim, naslov je domaće jakne ali nisam odoleo da prijavim moju jaknu za male pare. Ja sam kupio od tipa iz Niša, al je tu natovsku robu valjao neki tip iz Kraljeva. Kako je sada nemam pojma. Okačio bih sliku al na drugim forumima odmah nakačim fotku direktno sa kompa. Na ovom forumu uvek sam išao preko nekih posrednika koji su vremenom svi postali platežni pa ovde ništa više ne kačim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1747 Napisano Januar 20, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 1. 2016. at 19:38, gox je napisao: Pre 2 godine kupio na kupujem prodajem pilotsku jaknu...NATO, nije za civile,za 35 eura. Nikad ništa nisam toplije nosio. Ne propušta vetar ni kišu, tu je mali problem, hermetička je Uredno spakovani svi džemperi već 2 godine. I na minus 10, samo majca sa kratkim rukavima ispod i biciklom na posao non stop pa i ovih dana i sutra Daleko ispod 100 eura a kvalitetnija od svih tih od 100 eura... Bas me zanima kako izgleda to cudo? Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1870 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo ja kao sa svakom jaknom, ispod majca i džemper ili duks...mokar bio kolko je vruće. tako da ispod samo majca. Ovo je jedino što sam sada slično našao a da liči na moju...u principu sve su te pilotske ili avio slične al je važan izbor materijala...kontam ne mora biti ovo pilotska. Ima radnika na aerodromu koji šljakaju, bilo oko aviona ili gde god, šiba ih vetar, kiša, zima...jakna kratka da može da se radi ali ništa je ne probija. I normalno, te vojne su po meni uvek bolje nego one za civile tipa army shop. http://quanonline.com/military/military_reference/american/flight_jackets/jacket34.html Ostavi mi na pp email ili telefon pa ti na viber pošaljem fotke moje. Za promenu kupio ove zime spider jaknu perjanu, firma dobra. Ona mi je odmah breathable...duva mi kroz nju, traži duks ili džemper pa se malo malo opet vraćam na pilotsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Januar 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Не знам дал DIG прави ову из Делије бутика, али знам да имају неке своје моделе које људе хвале. Такође цена око 100е. А што се бутика тиче, јакну нисам видео уживо, али што се квалитета тиче, ако је као њихови остали производи, онда је неспоран. А верујем да јесте. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 1. 2016. at 19:38, gox je napisao: Pre 2 godine kupio na kupujem prodajem pilotsku jaknu...NATO, nije za civile,za 35 eura. Nikad ništa nisam toplije nosio. Ne propušta vetar ni kišu, tu je mali problem, hermetička je Uredno spakovani svi džemperi već 2 godine. I na minus 10, samo majca sa kratkim rukavima ispod i biciklom na posao non stop pa i ovih dana i sutra Daleko ispod 100 eura a kvalitetnija od svih tih od 100 eura... Mislim, naslov je domaće jakne ali nisam odoleo da prijavim moju jaknu za male pare. Ja sam kupio od tipa iz Niša, al je tu natovsku robu valjao neki tip iz Kraljeva. Kako je sada nemam pojma. Okačio bih sliku al na drugim forumima odmah nakačim fotku direktno sa kompa. Na ovom forumu uvek sam išao preko nekih posrednika koji su vremenom svi postali platežni pa ovde ništa više ne kačim. Pa okaci direktno sa kompa. Ukljuci glavni editor, i ucitaj fotke sa kompa, i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1747 Napisano Januar 20, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je onda klasična Spitfajerka samo ne znamo marku, proizvođača. Ja sam moju CWU45 Alfa kupio 2003će i dan danas je kao nova, nosim je stalno, zimi topla u proleće prijatna, nikad se ne znojim u njoj i da nije u pitanju kratka jakna bez kapuljače, ne bih druge jakne ni kupovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 21, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan e gde je ono vreme krajem osamdeseih,konkretno 6 maj djurdjevdan mi na severu ,ceo sever kako kazu beogradjani spitfajerke okrenute na narandzasto, a ja mislim da se u originalu zovu, combat jakne,najbolja i najslozenija koerografija ikada, pravih navijaca od ograde zapada do istoka-mislim da tolkoo nikad nije bilo osim na realu,nemogu da se setim rezulata ali smo sigurno razbili grobare,jebot proslo 28 godima,mnogi sa ovog foruma se niu ni rodil,izlatno doba navijaca i sve sto ide sa njima,znam coveka od 60 godina ,grobar,albanac,prizren,2 godine nije propustio utakmicu partizana , a jna mu je 550 km a gde su gostovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Januar 21, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci niko nije nosio ove modele sa slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Januar 21, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Није, колико знам изашли су пред ову зиму, тако да није ни чудо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 21, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Horusova jakna, prva sa slike. Odlican materijal, kvalitet izrade takodje. Jako je topla, pa zbog toga ume da bude vrucina na blazem zimskom vremenu. Dzepovi taman tamo gde treba da budu, otprilike kao da su mene pitali gde da ih stave. Ima kapuljacu koja se skida, i takodje krzno na njoj koje moze da se skine. Iznutra moze da se povuce ranfla ili kako se vec kaze, pa onda bude strukirana i greje jos vise. Ima je u crnoj i bez boji. Cena 12500din, vredi svaki dinar. Radnja je u Kralja Milana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 21, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Inace, imam i yumko vranje vijetnamku sa termo postavom, jedino sto je tamno plave boje jako topla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Januar 21, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imam njihove pantalone. P2 i P3 kao i neke polo majice. Odlican kvalitet.... Kupujmo domace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Januar 23, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Horusovu jaknu sa slike iskreno sam zadovoljan jakna je bas kvalitetna i muzevna. Drago mi je sto i u Srbiji moze da se napravi dobra jakna. Videcu i ovu drugu da uzmem ako bude sredstava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1747 Napisano Januar 23, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da je lepo iznosis.Napisi posle iznosene sezone da li se i koliko pohabala, kako sljakaju ziperi itd. Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 17, 2016 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Dig, bez namere da ih reklamiram, posedujem 6 njihovih proizvoda i nemam apsolutno ni jednu zamerku. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...