lalajko 2021 Napisano Januar 7, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 7, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Aj dace bog dok ja skupim za R-nine,bice i ova kaciga...ali mogu misliti koliko ce da kosta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan WOOW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 7, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jos da smisle autopilota pa da batalimo ljubav prema motorima jer ovo gubi svaki smisao. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 7, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije jedina hi-tec BMW novost - pocinju i sa laserskim farovima (do 600 metara dugo svetlo!), ali o tome u drugoj temi. Inace, ceo sistem u kacigi se napaja sa dve AA baterije i sa njima moze da radi 5 sati. U planu je dodavanje i prednje i zadnje kamere. Prednja ce moci da belezi tok putovanja kao bilo koja action camera, dok ce zadnja moci da se ukljuci iz bezbednosnih razloga, lako razumljivih. Dalje, sistem ce moci da funkcionise u grupnoj voznji tako sto ce te po potrebi moci da vidite sta vidi vas drugar sa voznje i tako recimo znate gde je. Ceo sistem ce biti kontrolisan komandom sa leve strane upravljaca. Kompletan uredjaj je vec razradjena i ispeglana tehnologija koju BMW automobili koriste od 2003-ce godine. Sve ce biti predstavljeno tokom nedelje na Consumer Electronics Show (CES) u Las Vegasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I nije nesto nema klimu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Januar 7, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Napredak tehnologije je neumitan. Ipak svaka nova tehnološka džidža-bidža po meni oduzima deo esencije voženje motora... Na primer - nešto što je već godinama u upotrebi - komunikator/bloutooth slušalice i ostala sr*nja namenjena tome da vam omoguće da komunicirate sa suvozačem ili drugim vozačem (kao da ne postoji milion drugih načina da to uradite) ili da vas dok vozite kroz sela na Goliji dobije kolega iz firme sa super-mega-bitnim problemom od koga zavisi ne samo opstanak firme nego i celog čovečanstva... Neko će reći - "jako korisna stvar" i navesti milion razloga zašto je to tako... Jedan od obaveznih argumenata je da ako "ne želim da ga koristim, ne moram, ali neka ga da ga imam ako zatreba"... Na kraju ipak postajete rob ("propustiću poziv", "neću reći drugaru koji vozi ispred da treba da skrene levo", "neću reći ženi da sam video kravu pored puta"). A meni ipak nema ništa lepše nego kad se vozim sa ženom dva-tri sata i onda stanemo negde da odmorimo i onda se raspričamo o doživljajima iz tih prethodnih dva-tri sata. Onda shvatimo da je moj i njen doživljaj različit, da smo usput uočili potpuno različite stvari i drugačije doživeli prevezenu deonicu i da smo u tom periodu ćutanja konačno malo slušali sebe i razmišljali o nekim bitnim stvarima... Komunikator sam izbacio iz kacige nakon treće vožnje sa istim Firma slobodno neka propadne, žena ne mora da uoči kravu, a kolega slobodno može da produži pravo - stići ću ga svirnuti mu, pa ćemo se vratiti... Ili na primer GPS... Svi ga koristimo... Ipak - najlepše sam se vozio i najinteresantnije stvari doživeo kad sam vozio bez GPS-a... Gubio se, otkrivao neke lepe stvari, završavao na mestima do kojih me inače nikada generisani umilni ženski glas ne bi doveo, pričao ili pio kafu sa ljudima sa kojima nikada ne bih popričao ili popio kafu da nisam pitao "kud se ide za...". Sad uglavnom samo zapišem na parče papira nazive nekih mesta kroz koja želim da prođem i krenem... Tako je i sa ovim - nekome je u ovo već u najavi totalna glupost, a neko će se oduševiti i baciti pare na ovo i biti mnogo važan zbog činjenice da mu ispred očiju iskaču bitna obaveštenja tipa "PAŽNJA! Prekoračili ste brzinu..." ili "PAŽNJA! Usporite! Sledi deonica od 2,4 km sa radovima na putu" itd. Ovakvih koncepata je već bilo gomila, godinama unazad - ovde ne vidim apsolutno ništa tehnički novo. Jedino novo je da će BMW marketing da ubedi armiju idolopoklonika da je ovo "sledeća velika stvar" bez koje ni teoretski ne bi mogli krenuti u veliku avanturu do obližnjeg kafića... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1634 Napisano Januar 7, 2016 Drug član, 1325 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako bih vozio da mi ovo iskace ispred ociju, po meni je ovo pozivnica u jendek pored puta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 8, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako bih vozio da mi ovo iskace ispred ociju, po meni je ovo pozivnica u jendek pored puta Upravo sam to hteo da kažem i meni bi smetalo ne bih mogao da vozim i kako vidim malo po malo bi mi sklanjalo pažnju. Još to nije nikako za naš put koji na svaki 200m ima neku rupnu prepreku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao bih osećaj da mi je na glavi i pred očima Mirko Alvirović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3852 Napisano Januar 15, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Budalastina za likove koji se tripuju da voze avion I sede u kokpitu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paor 9 Napisano Januar 18, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Đurđevo Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo koliko to staklo ispred oka crvsto stoji tu. Ne daj boze da se nesto dogodi pa da se padne sa motora. Ne svidja mi se ideja pucanja stakla ispred oka. Sent from my Nexus 5 CAF using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1277 Napisano Februar 14, 2016 Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Buducnost je displej na OKU! A sadrzaj ? Sta se dogovorimo! Po ukusu: .... pitanje je koliko vremena ce proci do komercijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanTracer 12 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sta sve onda ima sto nam nece biti skoro dostupno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Februar 18, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Već je bilo priče o ovom proizvodu,i mislim da je delotvorno samo na biciklu,nama ne bi pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...