brzi gonzales 157 Napisano Januar 3, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva para bregastih osovina,4 klipa na standardu i 3 na prvoj specijali,cilinde od kojih su 3 na prvoj specijali i 1 na standardu i verovatno ce za koji dan biti i ventili glave na prodaju,gumice i jos par sitnica.Povoljno.066-070-610 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 4, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa gpz-om? Ipak ide u delove? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 4, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ne jos uvek Kupio sam drugu masinu sa kolegom sa foruma pa smo podelili sta kome treba a ovo je od stare masine.Nemam mesta iskreno gde da stavljam delove a mozda nekom i zatreba nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 4, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su cilindri klipovi i karike.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 4, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Klipovi su dobri,cilindri onako,vide se tragovi koriscenja ali je motor radio sa njima.Otvoren je zbog lose kompresije,karike su bile potrosene tako da njih ne prodajem,mislim nikome i ne trebaju. Precnik standardnog cilindra je 65.96 a precnik ostalih koji su na prvoj specijalu je 66.46mm.Probao sam da slikam ali se ne vidi bas najbolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...