ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 26, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov teme objašnjava, kupujem viljušku, ili samo štapove za Yamahu 600s, 1998. godište, (sa dva diska). Viljuška od 900s ne odgovara (provereno sa kolegom Grof014). Molim cenjene kolege da mi ne nude iskrivljene (ili ispravljane) štapove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 26, 2015 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi kolega? Nastradali ste? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 26, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ćut, baksuze, pomeri se sa mesta. . Svake zime radim generalni pregled motora, da bih za sledeću sezonu bio siguran. Tako sam radio i sa Kinroadom, a isto i sa Yamahom. Ove sezone sam primetio da mi korman trese, kada ga ne držim i da ulje na vilama malo curi. Kada je majstor koji mi održava oba motora skinuo vile sa Yamahe, primetio je da je jedan štap malo kriv, na samom vrhu, što je bilo nemoguće primetiti kada je montiran. Ispravljanje rade majstori iz Kraljeva i Smedereva, ali bih ja to izbegao, obzirom da isti motor vozi i stariji sin, a od sledeće sezone će voziti i mlađi, jer ja planiram kupovinu XJ 900, za mene i suprugu. Obzirom da se radi o, ionako visokorizičnim prevoznim sredstvima (u odnosu na druge učesnike u saobraćaju) želim da, kao što sam i do sada radio, moji motori budu perfektni i da moji klinci i ja budemo apsolutno sigurni u njihovu ispravnost. Može i ovako da se vozi bez problema, ali, iskreno, ja to ne želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I dalje u potrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...