ghostrider323 60 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Kako skinuti registracionu nalepnicu sa vizira, a da se isti ne osteti. Citao sam na internetu neki su to radili benzinom, neki fenom..... Jel neko probao i zna sta sigurno radi, a da se ne osteti vizir. Vlasnik pre mene je zalepio na vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10571 Napisano Decembar 26, 2015 Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao istu nesrecu,resenje: prvo zagrejes industrijskim fenom, skines, i ostatak lepka onim benzinom iz apoteke ili slicno, ne previse agresivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Baš kao što je Biker-boy naveo. Samo sto može i običan fen, ne mora industrijski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Mislis onaj medicinski benzin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Medicinski benzin jako dobra stvar ja skidam sa auta a i motora tackice od svezeg asfalta ne ostecuje farbu a skida super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo zagrej, odlepi i onda skini ostatak lepka suvom krpom, ponovo malo zagrej ako treba. Možeš i malo alkohola, samo nemoj aceton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ok probacu to sa fenom i benzinom. Hvala na odgovoru . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan A benzin možeš i taj iz rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Skini nalepnicu i ostatak lepka ocisti obicnim sredstvom za ciscenje prozora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10571 Napisano Decembar 26, 2015 Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne kapiram ljude koji lepe te nalepnice na sred vizira, ili jos gore na masku pored fara, a vidjao sam i careve koji ne skinu staru nego zalepe pored hahaha, neverovatno, gde im je smisao za estetiku ,ono je uzas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 26, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја скидам оним жилетом у оном држачу. Никаква математика, само пажљиво. Лепак после скинем ацетоном. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kako ovaj predlaze: https://youtu.be/HREqf4wIukA?t=4m51s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ok ovo je sa metalnog dela motora, i opet je fen taj koji pomaze. A i oni stavili lepka kao da ce da stoji doveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ikada lepis privremenu nalepnicu, kao putarinu, markicu, registraciju ili slicno, prvo je nalepi na pantalone (farmerke) a zatim na vizir. Dovoljno ce se ulepiti a opet mnogo ce se lakse skinuti kada to pozelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre lepljenja obavezno zalepim PVC providnu foliju na staklo(auto) ili na vizir. Pa posle toga preko nje zalepim nalepnicu. Mnogo lakše se skida a i štiti nalepnicu prilikom nedaj bože pucanja stakla ili vizira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 27, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moze kada je na staklu , a vizir malo teze edit: sporo kucam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam praktičnije rešenje. Nalepnice lepim jednu preko druge. Srećom, nijedan motor ne vozim duže od 2-3 godine, tako da nalepnice nisu mnogo "debele" Nijedan pandur mi nikada nije pravio problem zbog toga. Samo treba lepo i savršeno zalepiti jednu preko druge. :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 27, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih iskreno preskočio žilet ili one nožiće za skidanje te nalepnice za vizir, jer je plastičan i vrlo lako može doći do grebanja. Fen, sa njim polako zagrejati i onda kada se skine samo alkohol i očisti se sav onaj lepak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan A postoji i sprej za odstranjivanje nalepnica na bazi narandzinog ulja. To je onaj za skidanje cena sa proizvoda. Mozes da probas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...