sashac 8204 Napisano Decembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne dovodeci u pitanje njihov kvalitet,uvek ima motocikala koji su po meni totalno omasenog dizajna...Ukusi su razliciti ali po meni ova tri modela su bas takva sto se tice samog izgleda...Verujem da su ukusi neslozivi,ali meni ovi modeli nekako nikako da se dopadnu,koliko ih god gledao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 17, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ukusa ima raznih rece djavo i sede golim guzom u koprive! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Decembar 17, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam da mi ban ne gine ali ja sam morao da prokomentarisem na ovu temu... najogavniji prednji kraj u istoriji motociklizma ZA MENE! lepsi je far na tom gsxf-u 10 puta od ovog ispresovanog 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 17, 2015 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan DR 750/800 total.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije tema da se vredjaju neciji motocikli,vec licno vidjenje nekih stajlingaMeni licno ova 3 motocikla bas nemaju lep izgled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan znam da mi ban ne gine ali ja sam morao da prokomentarisem na ovu temu... najogavniji prednji kraj u istoriji motociklizma ZA MENE! lepsi je far na tom gsxf-u 10 puta od ovog ispresovanog Али зато тај фар светли за све паре... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 17, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćemo, sve tri firme imaju daleko ružnije modele od navedenih, čak tri navedena ne smatram nešto naročito ružnima. A 916 je naširoko pobrao lovorike za dizajn, tako da je motor ljep, tu nema spora, to što se nekome ne sviđa, stvar je ukusa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 17, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad vidim starog gpz.a cbr f1..joj kuku ružno,rf 600...ko da su dizajneri bili ćoravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 172 Napisano Decembar 17, 2015 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se mnogi nece sloziti sa mnom ali kad vidim ta dva cilindra na nemackom motoru,vratim se na pocetak 20. veka i muka mi je.Ne zelim nikog da vredjam,znam da su to odlicni motori ,ali mislim da su ti cilindri u sklopu sa svojim blokom nesto najruznije u moto industriji ikada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 17, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad vidim starog gpz.a cbr f1..joj kuku ružno,rf 600...ko da su dizajneri bili ćoravi Ja sam mislio da je 500S ružan, dok nisam vidio 500R Nisu bili ćoravi, bili su japanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 17, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan znam da mi ban ne gine ali ja sam morao da prokomentarisem na ovu temu... najogavniji prednji kraj u istoriji motociklizma ZA MENE! lepsi je far na tom gsxf-u 10 puta od ovog ispresovanog Meni je ovo lepotan i dan danas. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 17, 2015 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Svako vreme je imalo svoju lepotu !!! Kad je izasao gsxr750 1985 bio je ispred svog vremena 5,6 godina a sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Decembar 17, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije tema da se vredjaju neciji motocikli,vec licno vidjenje nekih stajlingaMeni licno ova 3 motocikla bas nemaju lep izgled. naprotiv, ne vredjam, ni moj motor nije neki lepotan, i nisam pominjao kako sija taj far, stvarno ne znam jer nisam video uzivo ali ovako sa slika je stvarno ruzan... ne omalovazavam niti vredjam motor, cak mislim da niko nema ovaj model ovde... mozda gresim ali nebitno, i napisao sam velikim slovima da se meni ne svidja i da je meni ruzan.. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 17, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako se racunaju i skuteri, odprilike ovo je nesto sto po meni daleko nadmasuje sve dizajnerske promasaje dakle Honda Helix tu su mi i kawe tipa stari gpz, gpx, gsxf sto je sashac okacio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ako se racunaju i skuteri, odprilike ovo je nesto sto po meni daleko nadmasuje sve dizajnerske promasaje dakle Honda Helix tu su mi i kawe tipa stari gpz, gpx, gsxf sto je sashac okacio. au jeste,prava katastrofa.Ima jedan matori sto je vozi,i uvek sedi dole na ovoj precagi,a ne na sedistu...uvek sam se pitao zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije tema da se vredjaju neciji motocikli,vec licno vidjenje nekih stajlingaMeni licno ova 3 motocikla bas nemaju lep izgled. naprotiv, ne vredjam, ni moj motor nije neki lepotan, i nisam pominjao kako sija taj far, stvarno ne znam jer nisam video uzivo ali ovako sa slika je stvarno ruzan... ne omalovazavam niti vredjam motor, cak mislim da niko nema ovaj model ovde... mozda gresim ali nebitno, i napisao sam velikim slovima da se meni ne svidja i da je meni ruzan.. . ako si me pogresno razumeo,nisam mislio uopste na tebe i tvoj komentar,nego uopsteno da ljudi slobodno kazu koji im se model ne svidja...a da se niko pri tome ne ljuti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jes 2015-to al ne znam sta su hteli Harlijevci da kazu ovim modelom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I naravno Hayabusa..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 17, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo postavljaca BMW-a 1200GS Adv .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 17, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svi oni imaju nekako svoj šarm. Kao što je nekome spacek odvratan a opet ima mnogobrojnih klubova širom sveta koji ih dižu u nebesa. Ili cokula, valiant. .... Tesko mi nekako da odaberem jedan model konkretan i u celosti. Lakše bi mi bilo da nađem neki sugav primerak sa polovnjaka koji je krpljen i vezan žicom Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 18, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan postoje vozila koja su samo ruznjikava ali opet imaju neki sarm,da li je pitanje dizajna,vremena u kom je nastao harizme oli neceg drugog,ona cesto ostaju zapamcena,ali zato mnoga vozila koja su kao ok i u trendu tolko su sva na isti kalup da za 5-10 godina vise nipocemu nisu interesantna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 18, 2015 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Pored RF-a, najruzniji zadnji kraj po mom misljenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 18, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pored RF-a, najruzniji zadnji kraj po mom misljenju Meni je ovaj motor ok skroz sto se tice zadnjeg kraja ima "neku" liniju, pogotovu sto pricamo o generaciji 90ih, npr GPZ mi je jedan od favorita za najruzniji zadnji kraj kod oklop motora ikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 18, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Meni su gadni Versys 650 i BMW R1200C James Bond. edit. i da ne zaboravim BMW R850R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji ducati... Zapravo skoro sve italijansko, ukljucujuci i automobile Bravo bravo:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...