max80 2871 Napisano Decembar 8, 2015 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Član sam od 2013 i pratim razna dešavanja na forumu, naročito putopise. Što zbog obaveza, a što zbog svoje lenjosti nisam bio aktivan na forumu, pa sam rešio da to ispravim. Za početak da se predstavim. Zovem se Vladimir Aleksić i iz Beograda sam, tačnije sa Voždovca. Imam 35 leta. Vozim motore oko 5 godina. Do sada u bajkerskom CV-ju imam 4 odlaska na Bajk rok misiju, jedan odlazak na more u Crnu Goru i jedan odlazak u Beč. Vozio sam Malaguti Madison 150, Kawasaki KLE, ZZR 600, a od skoro jašem Suzuki GS 500F. Koristim priliku da pozdravim Roberta. Draška, Ivana, Acu i Jocu sa kojima sam prešao mnoge lepe kilometre. Pozdrav za Marokanaca, Severiana, Mimija, Daneta, Sasu, Mikulanca i druge legende, uz čije putopise sam uživao i shvatio da su i moji snovi o daljim putovanjima ostvarljivi, pa se nadam da ću uskoro proči deo onoga što su nam prezentovali. Poseban pozdrav za Kawazokija kojem želim uspešno putovanje i da ga sreća prati po J. Americi. Veliki pozdrav svim bajkerima i onima kojima je benzin u krvi a motori u srcu. Želim da nam ovi zimski dani brzo prođu, pa da što pre osedlamo naše ljubimce. Do skorogo viđenja na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...