Jump to content

Moto Zajednica

Drug član - pozdrav svima

Recommended Posts

• Drug član, 694 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Član sam od 2013 i pratim razna dešavanja na forumu, naročito putopise. Što zbog obaveza, a što zbog svoje lenjosti nisam bio aktivan na forumu, pa sam rešio da to ispravim.

Za početak da se predstavim. Zovem se Vladimir Aleksić i iz Beograda sam, tačnije sa Voždovca. Imam 35 leta.

Vozim motore oko 5 godina. Do sada u bajkerskom CV-ju imam 4 odlaska na Bajk rok misiju, jedan odlazak na more u Crnu Goru i jedan odlazak u Beč. Vozio sam Malaguti Madison 150, Kawasaki KLE, ZZR 600, a od skoro jašem Suzuki GS 500F.

Koristim priliku da pozdravim Roberta. Draška, Ivana, Acu i Jocu sa kojima sam prešao mnoge lepe kilometre.

Pozdrav za Marokanaca, Severiana, Mimija, Daneta, Sasu, Mikulanca i druge legende, uz čije putopise sam uživao i shvatio da su i moji snovi o daljim putovanjima ostvarljivi, pa se nadam da ću uskoro proči deo onoga što su nam prezentovali.

Poseban pozdrav za Kawazokija kojem želim uspešno putovanje i da ga sreća prati po J. Americi.

Veliki pozdrav svim bajkerima i onima kojima je benzin u krvi a motori u srcu.

Želim da nam ovi zimski dani brzo prođu, pa da što pre osedlamo naše ljubimce.

Do skorogo viđenja na drumu  :moto2:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja