feelgod 242 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Nakon udesa koji sma imao odlucio sam da malo drugacije odradim prednji kraj mog GSX1400, nekako mi se cinilo da moze lepose da izgleda. Po mome misljenu nisam u tome pogresio, a stabilnost ozbilno popravljena. Evo ovako to sada izgleda E sada, ostalo mi je dosta delova koji mozda mogu nekome da pomognu da napravi nesto slicno ili bolje od mene. Moj kontakt telefon je 062/21-40-60 Filip, ili mozete na PP i u temi naravno da pitate sta god vas zanima. Suzuki GSX 1400 1) Diskovi promera 320mm kao novi, mogu da teraju jos nekoliko sezona - 100E 2) Sestoklipne kocine celjusti sa crevima, za montazu na klasicne vile a uz neki distancer moze i na bilo sta drugo - 120E 3) Cizme prednih vila bukvalno netaknute, sa krivim stapovima gratis - 40E 4) Grane za 1. i 4. cilindar hromirane - 25E 5) Gornji i donji most za viljuske precnika 46mm - 50E 6) Puig vizir koji je skoro nov samo sam ga promenio za veci Givi - 2000din Suzuki GSX1100r 1) Kociona pumpa sa rucicom i crevom do racve - 25E 2) Heblovi (imaju polugicu od sauha i jedan grip ) - 10E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Decembar 6, 2015 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo kako je bilo mada moram da pogledam slike od pre da vidim razliku. Bravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo kako je bilo mada moram da pogledam slike od pre da vidim razliku. Bravo Evo ovako, neko ce da kaze ovako ili onako ali da se bolje vozi definitivno da. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Decembar 6, 2015 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jednu jako bitnu stavr sam zaboravio da napomenem, da je dogovor oko cena moguc i da ukoliko nekome treba vise od jedne stari neka racuna na 20% umanjenje ukupne cene. Isto tako ukoliko neko ima nesto od opreme za zamenu neka ponudi, najpotrebnije su mi ciizme, neke dobre rukavice ili Afla Romeo 145 2.0 TS uz moju doplatu . Toliko od mene za veceras kome sta treba neka pita na PP u temi ili na telefon vec pomenut. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 22, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novogodisnji popust ako nekome nesto treba neka se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena sve komplet za Enduro cvaju 125ccm tipa TS,TSR,DT,KMX i slicno uz moju doplatu . Valjda ce da bude snega za Novu Godinu pa da brapam po istome. Zapao mi za oko jedan a nema pare da ga uzmem, tako da moze dobar popust za delove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kome je portebno, moze sve zajedno 200e do Nove Godine. Potrebni su mi hitno neki novci . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 8, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Puig vizir, idemo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 8, 2016 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Puig vizir, idemo dalje Javio mi drugar da ste zavrsili posao. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 8, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi buraz, nadam se da je covek zadovoljan. Ako mu nesto jos treba za Inzumu moze da se dogovaramo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 9, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan auuuu .. meni treba ova pumpa kočnice ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 9, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuuu .. meni treba ova pumpa kočnice ... Pa aj da se dogovaramo nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 9, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan daleko smo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 9, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daleko smo ... Steta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 10, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kome je portebno, moze sve zajedno 200e do Nove Godine. Potrebni su mi hitno neki novci . Tek sad vidim oglas, jel jos vazi ova ponuda? I sta je ostalo od delova? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 10, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve osim vizira je tu, dodji i sve teraj ako si zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 23, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve komplet rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ode sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...