Jump to content

Moto Zajednica

Sportski motor

Recommended Posts

• Drug član, 3007 postova
  • Motocikl: FleXeR

PART 2

Da ne duljim...

A sa obzirom kakvi smo, ovi treba da nas srede, obuka nasih presretaca na Serezu...

Nisu se ni oni bas snasli na stazi, ali srecom prezivljaju nekako u gradu...

A moje je misljenje da je DEBIL uvek i debil... i kad ide peske, a kamoli na motoru.

I nije bitno koji je motor.... sa svakim ce da napravi SRANJE, doduse sa R najbrze...

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: V-STROM

Evo ja sam probrao kolekciju domacih vozaca...

PART 1

PART 2

Da ne duljim...

A sa obzirom kakvi smo, ovi treba da nas srede, obuka nasih presretaca na Serezu...

Nisu se ni oni bas snasli na stazi, ali srecom prezivljaju nekako u gradu...

A moje je misljenje da je DEBIL uvek i debil... i kad ide peske, a kamoli na motoru.

I nije bitno koji je motor.... sa svakim ce da napravi SRANJE, doduse sa R najbrze...

Kako si mogao iz ove bogate kolekcije da izostaviš možda i najvećeg i najpoznatijeg , čuvenog Kuma   :D

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 435 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

Siledžijka, šorts za kupanje, japanke (eventualno fila papuče), kajla+tetovaža. Od zaštite: naočare za sunce. Dodatni modni detalj (ponekad): kaciga na laktu. To je taj stajl za švalerac gas  :vlajko:  8)

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 435 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

Ako neko voli "svaler gas" i uživa u tome to je njegov problem (kako ko gleda), kao i da li je to nekome možda smešno (ukusi i mišljenja su različiti). Ali ako taj neko ti ponašanjem ugrožava i druge onda taj problem prerasta u neke druge okvire, i to jeste za kritiku i spominjanje pa i preduzimanje nekih mera ako je moguće. I naravno ne treba ljude razvrstavati po vrstama motora, ali je činjenica da se zbog nekolicine uvek stvaraju stereotipi

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

Kum izdominirao  :jee1:  Al stvarno su legendarni ovi klipovi padova sa R-ovima, slatko se nasmejem svaki put

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Qingy sm200 SV650N

.... mada po meni najviše divljaju skuteraši. (ne zajebavam se)

Pravo u centar !!!

Skutercice vozi gomila decaka i devojcica od 13-14 do 18-19god. Ne znaju da voze,ne poznaju propise. Cesto su zrtve, a jos cesce sami izazovu nezgodu svojim ponasanjem u saobracaju (ne postujuci osnovna pravila).

• V-Twin torque, 877 postova
  • Motocikl: BMW S1000R

Sportski motor i "majstori" koji ga voze.... Nije mi namera nikog da uvredim, niti da prozivam, vec da iznesem svoj stav da su najbahatiji i najvise zeljni divljanja i ovakve voznje koju ne bih komentarisao, iskljucivo vozaci R motocikala.... Ja stvarno do sad, za sve ove godine koliko vozim motor nisam video po gradu da neko vise divlja, i da se bahatije ponasa od drugara ne R motociklima, izvlacenja, turaze, preticanje po liniji na sred puta i ako ide vozilo u susret itd... Pogledajte video ispod, pazljivo. ne znam da li je ovo snimamo kod nas ali je svakako snimano u extremno opasnim uslovima kako po vozaca tako i po ostale ucesnike u saobracaju... Magistralni put...

https://www.youtube.com/watch?v=GGAxwuvtY8c

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

Gledao sam i ludje snimke, ovaj nije bas toliko nenormalan kakvih ima, zna gde da smanji gas a gde da doda. Da se razumemo, ne opravdavam 200 i preko ni na putu van naselja ali usporava kad udje u naselje i kod pesackih. Tako da ovaj lik je bar kolko toliko obazriv, moze samo da ga zezne neka srna ili zec na ovom otvorenom putu.

Slazem se da ovako ekstremne brzine nisu za javni saobracaj, i definitivnod a vozaci R-ova to najvise rade, al ako vec doje da se produva masina, trebalo bi na auto putu to raditi. 

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Street Triple RS '24

Član sam foruma već nekih pola godine, i uglavnom volim da čitam sve redom i nemam naviku da ostavljam svoje mišljenje, ali posle ovog video klipa jednostavno čovek ne može da ne zapazi sa kolikom dozom bahatosti ovaj čovek vozi, diže na zadnji pri 160km/h, zaseca krivine... ovo je strašno... kao što je neko već rekao "ako misliš da si faca, ajde na stazu pa da vidimo"... Za neke je ovo sport, za neke hobi, nekom je način života, a nekom sredstvo dizanja testosterona i samopouzdanja...  ;) 

• Podržavam 1

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

Nebudi bukvalista,dva metra je metafora.

Nego sto ovaj resi da se ubije i osta ziv,bio video od desetak min pre pada jednostavno mu nije bilo sudjeno ranije da padne.

• V-Twin torque, 877 postova
  • Motocikl: BMW S1000R

Kao da pricate o ovom bez mozga

Ima paljevina na R motorima al su opasniji skuterasi i ovi sa laksim motorima sto prave osmicu u dva metra.

Vozac star 16god bez dozvole... Kupili mama i tata igracku...

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

Moj snimak... nista posebno niti kul, najnormalnija voznja i nista bitno ali potpisujem da su vozaci R-ova nijansu bahatiji od ostalih... ja prvi :D Da vozim nekog copera npr sigurno se ne bih ponasao ovako :) Svejedno, oci su sirom otvorene i pazim debelo, jeste u nekim kadrovima i zona skole ali nocu kad nema dece... provlacenje je vec normalna svakodnevna voznja, cemu motor ako vozim u kolonama sa automobilistima :)

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: Honda nc700x

Ja ne bih generalizovao vozace po vrsti i tipu motora. R motori doduse, izgledaju tako, mozda i ima istine da znaju da se bahate nekad. Ali to ne znaci da su vecina njih takvi. Ja npr sam u situaciji da maltene svakodnevno vidjam neke klince sa 2-3 skutera po kraju, bez kaciga, u nekom dizel fazonu obuceni i tako idu kroz ulicu trube deru se, a daj Boze da jedan od njih zna da vozi. Jes da su sportski motori za stazu, ali ne vidim zasto ne bi mogli normalnu namenu i na ulici da imaju. Hocu reci da je sve u glavi vozaca i da sam ja upoznao mnogo normalnih, stalozenih, obazrivih kolega koje voze R motore, isto tako sam ih video brda koji divljaju. O ovome se moze diskutovati danima :)

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja