vasic.z 21 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto rekoh kupio bi bmw f650gs,sa abs-om.Posto sam matori povratnik usvet motora taj bi me abs verovatno sacuvao od kojecega. Ajd pomozite . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijedlog je da se ne oslanjas puno na abs...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 18, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da se ne oslanjaš puno na BMW.....................Honda je zakon 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijedlog je da se ne oslanjas puno na abs...... Ako te spasi jednom u sto slučajeva, isplati se. I dobro radi, provjereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Novembar 18, 2015 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da se okanes povratka na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijedlog je da se ne oslanjas puno na abs...... ja sam mu isto rekao... al i ja se navikoh, mozda sam i pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 18, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je ABS. Može pomoći kod klizanja zbog instinktivno stisnute kočnice kad ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Novembar 19, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Detektiv Kokni prodaje nesto proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Novembar 19, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da se ne oslanjaš puno na BMW.....................Honda je zakon A i dvoumim se izmedju f650gs-a i transalpa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Novembar 19, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da se okanes povratka na motor... Bravo! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 19, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da se ne oslanjaš puno na BMW.....................Honda je zakon A i dvoumim se izmedju f650gs-a i transalpa... Ima nekoliko drugara koji voze BMW motore generalno su ljudi zadovoljni jedino mi smeta finansijski momenat. Tekuće održavanje za moje pojmove finansijski suicid. U startu već je skup,delovi skupi,ruke majstora skupe. Generalno nikoga ne ubedjujem da ga ne kupi, nek' je svakom srce na mestu ali da li bi ga kupio...nikad. Ako se odlučiš ipak za njega u zdravlju se vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Novembar 19, 2015 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Odrzavanje BMW-a sa Rotaxom je daleko od skupog...tj. skupljeg u odnosu na druge motore. Jedino sto je skuplji u nabavci. A kolegi Vasicu samo mogu da porucim da ako kupuje malog GS-a neka gleda 2004+ godiste...tacnije twin spark varijantu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 19, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan koliko je skupo to odrzavanje? Post vidim da vozite pa reko da pitam? Ali neka neko povuce paralelu sa recimo tim isti transalpom ili bilo kojim drugim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 19, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Finansijski suicid. . . Brate. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 19, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem kad sam na moj hondi odmah kupio sve za servis kad sam je pazario za oko 200€ koliko me sećanje služi prešao oko 50 k za doduše 4 god. u medjuvremenu sa menjao ulje i filter za ulje. Pipnuo nista nisam. Uglavnom to je moje lično mišljenje što ne mora da znači. Slusam sta pricaju ljudi koji voze. Meni lično ne odgovara opet ne mora da znači ljudi vole i ne žale s t o da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 19, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i onog plavog scarvera u oglasima. Baš je lep (bar meni), a izgleda i da je u top stanju. Mislim da bi ti super legao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 19, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan bane, ja vozim, 6 godina. Stelovanje ventila (posto je sa plocicama) jedino je problemataticno, ostalo sve kao i kod svih ostalih motora, mozda i povoljnije. Do sada 6 godina, oko 70 000 km nikada nista nije crklo. Osnovno odrzavanje i nista vise. . . Ulje kao i svako drugo filter kao i svaki drugi gume kao i sve ostale. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Novembar 19, 2015 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Cena odrzavanja je apsolutno ista kao za svaki drugi motor. Nista na njima nije skuplje. Jedino sto dosta manje goriva popiju od bilo kog drugog motora. Ja sam vozio BMW-a CS-a cetiri sezone. Negde sam procitao da se sav raspadne unutra...to nisam doziveo dok je bio kod mene...naprotiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 19, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan bane, ja vozim, 6 godina. Stelovanje ventila (posto je sa plocicama) jedino je problemataticno, ostalo sve kao i kod svih ostalih motora, mozda i povoljnije. Do sada 6 godina, oko 70 000 km nikada nista nije crklo. Osnovno odrzavanje i nista vise. . . Ulje kao i svako drugo filter kao i svaki drugi gume kao i sve ostale. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koji bi bio vas izbor? http://www.polovniautomobili.com/motori/5332112/bmw-f650-gs http://www.polovniautomobili.com/motori/7045459/bmw-f-650-gs-f650gs http://www.polovniautomobili.com/motori/7023764/honda-xlv-650-transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 20, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...lv-650-transalp bez dileme (bez ljutnje BMW -ovcima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 20, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/155927831742/videos/10153255395676743/?fref=nf Izvinite nisam mogao da odolim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 20, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze sa ovom temom imaju moroni koji voze 300 tamo gde je ograničenje verovatno manje od 100, pretiču sa desne strane, zaustavnom trakom ... ccc, kakvih debila ima na ovom svetu, Bože dragi ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Novembar 20, 2015 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Transalp, kažu englezi da je to najdosadniji motor na svetu - nikada se ništa ne pokvari ...sem možda reglera ... a ovaj GS iz Temerina mislim da pripada članu ovog foruma JosephuB a za njega ti garantujem da je sve onako kako ti kaže, čovek je pošten do bola.... P.S. Da obrazložim, ka svim BMW-ima imam odbojnost zbog dizajna, često upitne pouzdanosti i sekte koja ga prati i ne dopušta išta loše da se kaže o njemu.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 20, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Da obrazložim, ka svim BMW-ima imam odbojnost zbog dizajna, često upitne pouzdanosti i sekte koja ga prati i ne dopušta išta loše da se kaže o njemu.... Tako je Grofe :BJB-Transalp: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...