MiltenGo 29 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio X9 250 evo Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam prisustvovao ovako velicanstvenom dogadjaju i ponosan sam na sve nas. Dogadjaj je izuzetan. Sigurno sam tu i svake naredne godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11088 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan @ marko07 svaka cast care! Ove 2 su mi naj jace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan slike kidaju, kao i uvek... svi pitaju koliko je bilo motora.... jel neko brojao osmehe??? sjajni ste ljudi!!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Presrećan prvi put na Dedamrazijadi kolona kolege radost osmeh deca u sremčici koncert paketići druženje sve vrh. Prelepo. Pun utisaka. Ako bih rečima opisivao nebi mogao da dočaram.Vidimo se ponovo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh kući malopre. 203 km po magli gustoj kao testo Vredelo je svakog kilometra Nerado te hvalim, ali nekako nadjoh snage da ti kažem - SVAKA ČAST 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 26, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaki put do sada, bilo je fenomenalno... puno pozitivne energije i dobrih ljudi... čast i zadovoljstvo mi je bilo da budem deo Moto Dedamrazeva... a sada slike... bez mnogo mutnih 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7688 Napisano Decembar 26, 2015 MotoDJIR.com, 1430 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Na snimku sam izbrojao 347 motocikala. REKORD! Ono što je mala ispravka jesta da su još 14 motocikala došli naknadno i nisu na snimku. 361 Evo odgovora na pitanje koliko je danas bilo motocikala. Ako neko želi da broji. Možda sam pogrešio. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19407 Napisano Decembar 26, 2015 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uklapa se, policija mi je zvanično rekla: između 350 i 400 vozila (oni su računali i kombi, plus nekoliko automobila). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 26, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan slichiceee tag, like, share https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1546993732228002.1073741844.1384434055150638&type=3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo odlicno kao i uvek. Pozz A evo i grupne fotografije, na kojoj se mnogi ne vide 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su se potrudili da usrece naše drugare iz Sremcice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 26, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan slichiceee tag, like, share https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1546993732228002.1073741844.1384434055150638&type=3 Tagaovao bih se, ali ne dozvoljavaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 26, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan slichiceee tag, like, share https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1546993732228002.1073741844.1384434055150638&type=3 Tagaovao bih se, ali ne dozvoljavaš kako ne? stavio sam public, ne znam shto ne da.. sachu proprchkam po podeshavanjima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 26, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ili si nešto zajebo, ili sam ja baš pijan Jedno od ta dva je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo odlicno kao i uvek. Pozz A evo i grupne fotografije, na kojoj se mnogi ne vide 20151226_110338 (800x450).jpg Ima nas dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan slichiceee tag, like, share https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1546993732228002.1073741844.1384434055150638&type=3 Najbolje slike, po običaju Hvalaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan evo i od nas koja fotka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na Bjb ekipi na organizaciji i odzivu ljudi dobrog srca! Ove godine konacno da akcija prodje vrlo zapazeno kako u medijima tako i od strane Beogradjana duz cele rute puta! Vespa ekipa vam zeli sve naj u novoj 2106. vidimo se i sledece godine ! ! ! http://vespasianbeograd.com/2015/11/26/bjb-moto-deda-mraz-2015/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Decembar 26, 2015 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci i devojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Decembar 27, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dan pun emocija! S'obzirom da mi je ovo prvi put da ucestvujem, zaista, pamticu mnogo momenata. Ono sto je svakako najupecatljivije su nasa kolona i radost dece u Sremcici, narocito momenat kada se udje u krug Doma, pa dok se onako lagano trazi mesto tj. ide ka kraju njihova radost i ispruzene ruke kojima zele da se pozdrave, povezu sa nama, kao da sam dodir bajkera prenosi tu magiju koju odasiljemo uvek dok vozimo uz emociju koja je danas bila posebna,jaka, lepa i radosna. Ono sto je divno je sto se uvek neko posebno zainteresuje za vas licno, pa se razdele osmesi, razgovor i obecanje da se i dogodine vidimo. Njihova sreca i radost sto su konacno docekali taj dan kada mogu da se druze sa tolikim ljudima, narocito jer su vecina stari poznanici, provozaju na motoru i sl., pa sutra kada zavrnete gas zahvalite dva puta zivotu jer mi taj osmeh imamo uvek, oni imaju samo poslednje subote u godini, stoga i vredi najvise. I tu se zaista vidi razlog zasto se ova akcija ponavlja svake godine na istom mestu, prosto, ne mozete ih razocarati i ostaviti bez svih ovih zvukova motora, sirena, sarenila paketica, crvenila od odela i toliko ljudi i osmeha na koji su navikli, jer svi drugi dani su uglavnom sivi i tmurni, a spoznaja da ste vi razlog necije srece natera i najravnodusnije da se zamisle, no, to je ujedno i razlog vise da se bude bolji covek, da se siri to cojstvo po kome bismo mi i trebali da budemo prepoznatljivi na drumu. Broj motora je kao takav zaista nebitan, ali je bitno utoliko da se vidi kako se akcija omasovila, njen razvitak jer citao sam sa proslih akcija te brojke, lepo je videti da se ljudi sve vise interesuju, pre svega mediji i gradjani, sto se primetilo duz rute. Predivan je osecaj biti deo ovakve akcije, pre svega cast i privilegija, a posle i obaveza da se nastavi u istom ritmu. Sta reci za cifru od oko 360 motora, fascinantno! BJB razvija poseban osecaj pripadnosti jednoj zajednici koja se bori da motociklizam u Srbiji upali duga svetla i bude vidljiv i na mestu kome pripada i koje je u nekim razvijenijim drustvima odavno prevazidjeno, a u koleraciji sa tim sta bi motociklizam trebalo da nosi sa sobom tj. jedan bajker u sebi, to bi imalo visetruke koristi jer bi kao lancana reakcija drustvo osetilo korist. Zato je uvek super biti deo bilo cega sto BJB organizuje, od gulasa do davanja krvi, osecaj zbog cega se nesto desava i svest o tome daju divan i miran san kada se legne uvece.P.S. Pohvale redarima na organizaciji kolone, paznji i koncentraciji u, mora se reci, haosu Do neke sledece akcije, pozdrav i vidimo se na drumu! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudine svaka čast! Uplatio sam donaciju ali jbg nisam stigao da dođem. Prelepa akcija! Prelepe slike! Prejaki utisci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...