Saša Jack 7604 Napisano Decembar 23, 2015 MotoDJIR.com, 1427 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sale,brate neeemas pooojmaaaa...prosle godine je bilo -4,smrzli se Omar,ja i Duki kao picajzle didzejusuci u Sremcici... Verovatno nemam,ali ste trebali malo da se ugrejete nekim cebetom ili lepsim pogledom na svet. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 23, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bili tamo da nemamo taj pogled.Samo kazem da smo se ljudski smrzli na onih tvojih +16 ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5072 Napisano Decembar 24, 2015 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan alexanto LuckyVladano bojan transalp AlexaBGD pedjabgd Bruno 68 Arakis mrle BorisZ Sasha P Skols dejan-bandit1200 Kowalski fanky Black Adder Harry tomaesp Satelis Giga Kle BokyBoy Darko Mihajlovic mikeli GR 46 DorćolAC wiggin brzi gonzales DarkoB Dejan + 5 Milan i Ivana Motomania Marko07 matori351 Loshmi Capo korniSh1 miskomi Salez BigDaddy VukiTA Sashac & Duca Kuzma63 illuminated Best Seba azrael Vuja Doktorski Severian + Violeta Lord Marre VladaSD Carlo Gambino dr.bane Dusancfree Pedja600 djdragon soNee +4 Rasha XL MICALEXC BaneVuk58 Nix Funky IvanS. Brzotrz + 1 Zoxxx69+1 Dexterr Bogi Dimi Voja Baca Stefan Filip Tisma Zile Pittatore Vlada#4 i Rada i Lenka Sinclair Popsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahač Boba1990 Rale Bajker Roki Sky BMW K 1200 R Aleksandar (suvozać) Krle Pustolov (suvozač) Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu) Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim) Gagi74 VukFz6 MarkoTenere NevenCuk1988 castor FZ6 Mrxfon Unas Vaske4s Mićko Jamkec Radak Polimac Salihu Kure Anci Detektiv Kokni Kol ZoguBK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Decembar 24, 2015 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/miloje.sekulic/posts/10153860473014459 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neko iz pravca Batajnice, Pazove, NS-a da se nadjemo na ulasku u Zemun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16390 Napisano Decembar 24, 2015 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan alexanto LuckyVladano bojan transalp AlexaBGD pedjabgd Bruno 68 Arakis mrle BorisZ Sasha P Skols dejan-bandit1200 Kowalski fanky Black Adder Harry tomaesp Satelis Giga Kle BokyBoy Darko Mihajlovic mikeli GR 46 DorćolAC wiggin brzi gonzales DarkoB Dejan + 5 Milan i Ivana Motomania Marko07 matori351 Loshmi Capo korniSh1 miskomi Salez BigDaddy VukiTA Sashac & Duca Kuzma63 illuminated Best Seba azrael Vuja Doktorski Severian + Violeta Lord Marre VladaSD Carlo Gambino dr.bane Dusancfree Pedja600 djdragon soNee +4 Rasha XL MICALEXC BaneVuk58 Nix Funky IvanS. Brzotrz + 1 Zoxxx69+1 Dexterr Bogi Dimi Voja Baca Stefan Filip Tisma Zile Pittatore Vlada#4 i Rada i Lenka Sinclair Popsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahač Boba1990 Rale Bajker Roki Sky BMW K 1200 R Aleksandar (suvozać) Krle Pustolov (suvozač) Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu) Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim) Gagi74 VukFz6 MarkoTenere NevenCuk1988 castor FZ6 Mrxfon Unas Vaske4s Mićko Jamkec Radak Polimac Salihu Kure Anci Detektiv Kokni Kol ZoguBK drs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već tu duvanje guma vaša preporuka 130/80/17 i 90/90/21 da ne otvaram novu temu. Mix off i asfalt. trenutno me intetresuje hladnoća od oko 8 stepeni mokar asfalt idem na dedamrazijadu 26.12. Nikad nisam vozio zimi al kažu da će biti lepo vreme. Fala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neko iz pravca Batajnice, Pazove, NS-a da se nadjemo na ulasku u Zemun? Idem ja iz Ugrinovaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan alexanto LuckyVladano bojan transalp AlexaBGD pedjabgd Bruno 68 Arakis mrle BorisZ Sasha P Skols dejan-bandit1200 Kowalski fanky Black Adder Harry tomaesp Satelis Giga Kle BokyBoy Darko Mihajlovic mikeli GR 46 DorćolAC wiggin brzi gonzales DarkoB Dejan + 5 Milan i Ivana Motomania Marko07 matori351 Loshmi Capo korniSh1 miskomi Salez BigDaddy VukiTA Sashac & Duca Kuzma63 illuminated Best Seba azrael Vuja Doktorski Severian + Violeta Lord Marre VladaSD Carlo Gambino dr.bane Dusancfree Pedja600 djdragon soNee +4 Rasha XL MICALEXC BaneVuk58 Nix Funky IvanS. Brzotrz + 1 Zoxxx69+1 Dexterr Bogi Dimi Voja Baca Stefan Filip Tisma Zile Pittatore Vlada#4 i Rada i Lenka Sinclair Popsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahač Boba1990 Rale Bajker Roki Sky BMW K 1200 R Aleksandar (suvozać) Krle Pustolov (suvozač) Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu) Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim) Gagi74 VukFz6 MarkoTenere NevenCuk1988 castor FZ6 Mrxfon Unas Vaske4s Mićko Jamkec Radak Polimac Salihu Kure Anci Detektiv Kokni Kol ZoguBK drs Koki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8704 Napisano Decembar 24, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ne radi mi "citiraj" Napisao 21 December 2015 - 11:36 AM da li se blokovi organizuju? Ispred VIR-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neko iz pravca Batajnice, Pazove, NS-a da se nadjemo na ulasku u Zemun? Idem ja iz Ugrinovaca. Hoces da se nadjemo npr. negde kod mosta Zemun - Borca oko 9:35-9:40 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8704 Napisano Decembar 24, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan otišla mi žena do Vira po odelo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neko iz pravca Batajnice, Pazove, NS-a da se nadjemo na ulasku u Zemun? Idem ja iz Ugrinovaca. Hoces da se nadjemo npr. negde kod mosta Zemun - Borca oko 9:35-9:40 ? moze... burek kod saobracajne....vrh je...pa polako tu sam u 09.30 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neko iz pravca Batajnice, Pazove, NS-a da se nadjemo na ulasku u Zemun? Idem ja iz Ugrinovaca. Hoces da se nadjemo npr. negde kod mosta Zemun - Borca oko 9:35-9:40 ? moze... burek kod saobracajne....vrh je...pa polako tu sam u 09.30 h Dogovoreno, kod bureka u 9:30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toske84 0 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, tek sam se danas nenadano vratio sa terena, pa bi hteo da ucestvujem u ovoj akciji. Jel kasno da danas posle podne odem do VIR-a po odelo i da dam donaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Decembar 24, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=12&dd=24&nav_id=1078163Dobro je zbog akcije da se cuje na sto vise mesta, narocito ovim popularnijim/citanijim.Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomania 185 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko neko hoce u drustvu da se vozi do skupstine, kao svake godine ispred Motomanie na Novom Beogradu je okupljanje u 09.45 h i odatle krecemo ka Skupstini. Pozdrav Ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam 120 km od BG ne mogu ponuditi pomoc u pakovanju i problem bi mi bio po hladnom vremenu doci motorom beskrajno vas podrzavam ali zato mogu ono drugo.Zelim vam prijatnu voznju i lepo druzenje sa decom !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 24, 2015 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ne radi mi "citiraj" Napisao 21 December 2015 - 11:36 AM da li se blokovi organizuju? Ispred VIR-a? Mrle, redari će ranije ići iz blokova, pa se zbog toga ne prihvatamo organizacije zajedničkog odlaska. Najbolje je da odeš do Motomanije i sa njima dođeš organizovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2015 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://www.telegraf.rs/vesti/1921347-evo-zasto-cete-biti-bolji-ljudi-ako-podrzite-voznju-beogradskih-deda-mrazova-na-motorima-foto-video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salajica 6 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: HONDA Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prisutan.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li se i Deda Mrazovi sa leve obale negde skupiti i organizovano krenuti ka skupstini? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Organizatori dolaze u zavisnosti od poslova koje rade, kako mogu... Ja ću tamo biti ranije tako da ako neko dođe i pre 10h neće izazvati čuđenje niti ljutnju policije. Nadležni su upoznati, dolaziće novinari kad i kako mogu tako da će na platou ispred gradske Skupštine uvek biti nekog. Pošto ću najverovatnije doći prvi mnogo će me obradovati dolazak pojedinca ili ekipe jer sam do tada samo ja na ulici u odelu Deda Mraza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li se i Deda Mrazovi sa leve obale negde skupiti i organizovano krenuti ka skupstini? koja reka je u pitanju?ako je Sava evo dvojice ispred saobracajne i verovatno ja treci u 9.30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...