K_A_W_A 947 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Juce seo na motor i otisao malo da ponovim mog ljubimca. Krenuo sam ujutru oko 6:30, temperatura +2, magla, ne vidi se prst pred nosom. Posle Segedina se malo magla podigla pa je lakse bilo za voznju. Do Peste je bilo oko +12, a u Pesti max +16. Krenuo sa praznom plocom za Top Case, a vratio se sa koferom. Malo se promuvao po Pesti, klopao i natrag. Em sam se provozao u novembru 650km, em sam malo ponovio ljubimca sa novim GIVI MAXIA 4 od 56l. Mislim da mu dobro stoji. Ja prezadovoljan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 16, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bio para i da li si radio povratak poreza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Povracaj poreza sam hteo da uradim, ali nisam uspeo. Dosao sam do Madjara koji to radi i on me pita gde mi je kao kutija od kofera i da nece da mi prizna to, jer je sve vec otpakovano i kao nema dokaz da je to novo. BUDALA!!! Ja mu kazem "pa gde kutiju da nosim na motoru" i pokazujem mu datum i satnicu na racunu. On kaze da ga to ne zanima i nije hteo da mi overi racun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 16, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koferceee je bombaaa nek te dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @grof3 Hvala druze Izasao me je oko 310e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Oces uzimati svetlo ,naslon i daljinsku bravu za novu igracku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Oces uzimati svetlo ,naslon i daljinsku bravu za novu igracku ? Necu druze, naslon je meni licno ne potreban. A i devojku kad vozim, obavezno joj govorim da se ne naslanja na kofer. Samo cu uzeti onaj gepek gore. To mi je zgodna stvar, jer se moze i tu nesto staviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto da se ne naslanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Kofer na mom motoru je Givi B47 blade i atestiran je za nosivost do 3,5kg pri max brzini 120km/h. Proizvođač prodaje naslon za kofer, ali svako dodatno opterećenje povećava rizik da će se kofer otkačiti. Pri projektovanju se uvek ostave neke margine ali očigledno kofer nije napravljen da služi kao naslon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Novembar 20, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da služi kao naslon za suvozačicu, samo ga fino napakuješ i nema da mrdne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Novembar 24, 2015 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan jel nije bio veci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 25, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi model... Givi Maxia V56P (P = Pletenje) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi ovo odgovaralo,još samo takvi bočni i Bog da te vidi-mesta za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...