Jump to content

Moto Zajednica

Kombi prevoz-motora

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F

Pozdrav kolege,dali neko od Vas zna nekoga ili se sam bavi kombi prevozom?

Naime o cemu se radi,planiram tokom sledece nedelje otici sa kolegom u Cacak da pogleda neki motocikl,ako kojim slucajem napravi dogovor trebao bi mu prevoz istoga za Novi Sad.Interesuje me cena jednog takvog planinarenja.Hvala najlepse unapred...poz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

beks prevozi koliko sam upucen. Imaju u ponudi prevoz manjeg i veceg motocikla. A i cena je normalna.

• Podržavam 1

• drkadzija, 1225 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

daj bre nije Čačak preko sveta ako kupite motor jedan sedne i doveze ga a drugi vrati auto kojim ste otišli......

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 969 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom

Normalno! Ja sam tako svog dovezao iz Bg do Arilja, 200km, potpuno sam, a vas ste dvojica, jedan u autu kao podrška.

• Zainteresovan, 618 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Beksom je 4000 manji motori a 6000 veci koliko mi se cini, to je cini mi se najjeftinija opcija ako ne znas nekoga sa kombijem ili prikolicom, ali ako je motor registrovan ne vidim razlog zasto se ne bi provozao  :takoje: bg cacak je nekih 120km, ja sam kineza iz bga pre par godina doterao za uzice bez problema.

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER-6f

Da ti navedem moj slučaj. Ja sam platio majstoru da pogleda motor i da ga doveze od Zaječara do Beograda. Tu vožnju sam platio 30 eura, a poenta je bila da se u dužoj vožnji uoče sve sitnice koje treba da se dotegnu ili poprave. Na sreću nisam morao da uložim ni dinara naknadno. Kombi prevoz je bio mnogo skuplja varijanta. Ako kupuješ havarisan ili neispravan motor to je već druga priča.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Imam prijatelja u Cacku, koji je prevoznik ( ima kamion i kombi ) i skoro svaki dan vozi na relaciji Cacak - Beograd. Pretpostavljam da ako ima mesta - mogao bi prevesti motor do BG-a. Pitacu ga za cenu . 

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250

Kolega ja sam moj motor Bexom prebacio iz Zajecara do Priboja posto je bio mart kad sam ga uzeo. Neka ti to bude zadnja opcija jer su vrlo neljubazni i nekoperativni,umesto za 2-3 dana motor mi je dosao posle 7 dana zbog raznih peripetija,tj stajao je u Uzicu 3-4 dana jer nisu mogli da ga uklope u turu. Cena mislim bas da je bila oko 4000 din.

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F

Hvala svima najlepse na savetima,pokusacu da u jednom odgovoru objedinim odgovor na sva Vasa pitanja i sugestije....U Cacku gledamo GSXR 750,motor nije registrovan,za Beks je sjajan predlog mada ne znam kako se oni odnose prema stvarima koje prevoze(sta sa eventualnim ostecenjim-nedaj boze)tako da nam je prvo palo napamet da nadjemo nekog kolegu koji bi to sigurno odgovornije odradio,a ovo za majstora mi nije bilo ni na kraj pameti mada ne znam dali bi 30 evara zaleglo??!U svakom slucaju hvala svima jos jedared ako pane kupovina javljam :)

• Drug član, 2865 postova
  • Motocikl: strom 650

Odeš vidiš dogovoriš.napraviš ugovore poreze tehnički i kući.Ovde registruješ i sa tablicom u čačak busom vratiš se motorom.Ima raznih kombinacija ova je sigurno najjevtinija i najsigurnija.

Ako baš nećeš da ostaviš motor kod prodavca ima ovde Čačana pa verujem da bi moglo kod nekog od njih.

• Podržavam 1

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Odes autom sa prikolicom, ako kupite motor odmah ga tovaris ili ako imas od koga da pozajmis kombi. Nemoguce da ne poznajes nikog ko ima auto sa kukom i prikolicu ili kombi da bi morao da se jebavas sa brzim postama koje boli uvo za tvoj motor, ima da mi polome nesto garant.

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Jbga ja sam u Smederevu, ali ako ti znaci imam fabricku prikolicu za prevoz motora, uredno registrovanu.....pozajmicu ti je, nista ne kosta...samo je vrati.  ;)

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 8

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja