AleksanderNS 13 Napisano Novembar 15, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege,dali neko od Vas zna nekoga ili se sam bavi kombi prevozom? Naime o cemu se radi,planiram tokom sledece nedelje otici sa kolegom u Cacak da pogleda neki motocikl,ako kojim slucajem napravi dogovor trebao bi mu prevoz istoga za Novi Sad.Interesuje me cena jednog takvog planinarenja.Hvala najlepse unapred...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan beks prevozi koliko sam upucen. Imaju u ponudi prevoz manjeg i veceg motocikla. A i cena je normalna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Novembar 16, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan sta gledate u cacku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Novembar 16, 2015 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan daj bre nije Čačak preko sveta ako kupite motor jedan sedne i doveze ga a drugi vrati auto kojim ste otišli...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 16, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Normalno! Ja sam tako svog dovezao iz Bg do Arilja, 200km, potpuno sam, a vas ste dvojica, jedan u autu kao podrška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 16, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Beksom je 4000 manji motori a 6000 veci koliko mi se cini, to je cini mi se najjeftinija opcija ako ne znas nekoga sa kombijem ili prikolicom, ali ako je motor registrovan ne vidim razlog zasto se ne bi provozao bg cacak je nekih 120km, ja sam kineza iz bga pre par godina doterao za uzice bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Da ti navedem moj slučaj. Ja sam platio majstoru da pogleda motor i da ga doveze od Zaječara do Beograda. Tu vožnju sam platio 30 eura, a poenta je bila da se u dužoj vožnji uoče sve sitnice koje treba da se dotegnu ili poprave. Na sreću nisam morao da uložim ni dinara naknadno. Kombi prevoz je bio mnogo skuplja varijanta. Ako kupuješ havarisan ili neispravan motor to je već druga priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 16, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam prijatelja u Cacku, koji je prevoznik ( ima kamion i kombi ) i skoro svaki dan vozi na relaciji Cacak - Beograd. Pretpostavljam da ako ima mesta - mogao bi prevesti motor do BG-a. Pitacu ga za cenu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ja sam moj motor Bexom prebacio iz Zajecara do Priboja posto je bio mart kad sam ga uzeo. Neka ti to bude zadnja opcija jer su vrlo neljubazni i nekoperativni,umesto za 2-3 dana motor mi je dosao posle 7 dana zbog raznih peripetija,tj stajao je u Uzicu 3-4 dana jer nisu mogli da ga uklope u turu. Cena mislim bas da je bila oko 4000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima najlepse na savetima,pokusacu da u jednom odgovoru objedinim odgovor na sva Vasa pitanja i sugestije....U Cacku gledamo GSXR 750,motor nije registrovan,za Beks je sjajan predlog mada ne znam kako se oni odnose prema stvarima koje prevoze(sta sa eventualnim ostecenjim-nedaj boze)tako da nam je prvo palo napamet da nadjemo nekog kolegu koji bi to sigurno odgovornije odradio,a ovo za majstora mi nije bilo ni na kraj pameti mada ne znam dali bi 30 evara zaleglo??!U svakom slucaju hvala svima jos jedared ako pane kupovina javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Sad proverio Beksaom 4000din...ALI...ne snose nikakvu odgovornost...daklem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8066 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A jel postoje još one "probne" table za motocikle, pa da to uzmeš i dovezeš motor? http://ltablice.com/novosti-za-vozace/53-nove-registarske-tablice-srbije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj hvala Dragane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odeš vidiš dogovoriš.napraviš ugovore poreze tehnički i kući.Ovde registruješ i sa tablicom u čačak busom vratiš se motorom.Ima raznih kombinacija ova je sigurno najjevtinija i najsigurnija. Ako baš nećeš da ostaviš motor kod prodavca ima ovde Čačana pa verujem da bi moglo kod nekog od njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam fabričku prikolicu za prevoz motocikala, ako imaš kuku na autu to ti je najjednostavnije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 16, 2015 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Beksom 4000din... Bajkom i Motomania takođe prevoze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 16, 2015 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odes autom sa prikolicom, ako kupite motor odmah ga tovaris ili ako imas od koga da pozajmis kombi. Nemoguce da ne poznajes nikog ko ima auto sa kukom i prikolicu ili kombi da bi morao da se jebavas sa brzim postama koje boli uvo za tvoj motor, ima da mi polome nesto garant. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A ti je nacrtaj I ne staj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 16, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Zovi duleta bajkoma..cene bas pristupačne, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 16, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jbga ja sam u Smederevu, ali ako ti znaci imam fabricku prikolicu za prevoz motora, uredno registrovanu.....pozajmicu ti je, nista ne kosta...samo je vrati. 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...