Predator016 1350 Napisano Ponedeljak u 18:44 Drug član, 833 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru izgleda još lepše. Elegantno, bas kako sam zamislio. Provozao jedan krug, oko sat i po vožnje bez stajanja, i utisci su pomešani. Da je bolje , jeste, tu nema dileme. Ali mi je nekako previše meko, čini mi se da malo više osećam rupe i neravnine na putu, ili mi se samo čini, nemam pojma. Pozicija mi je napred, to sam i tražio, tako da je to ok. Lepo je oblikovano, deluje kao da sam seo u sedlo. Za pravi osecaj moraću da zgazim više kilometara.. Srećom, to me i čeka u junu. 6.juna idem sa ženom na 3 dana u Grčku, a 15. juna krećemo na jednu lepu voznju- Crna Gora, Albanija i Makedonija. E posle toga ću imati pravu sliku. Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4528 Napisano Ponedeljak u 18:59 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda vrhunski, meni do sada najbolji izbor koji sam video Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4328 Napisano Ponedeljak u 19:05 Drug član, 2341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu bas dobro izgleda, nadam se da ce da radi posao kao sto i izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16671 Napisano Ponedeljak u 20:00 Integrisan, 9487 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Oem podlosku nema potrebe menjati nikad. Sraf za ispuštanje ulja stezati viljuskastim ključem 12, f ulja rukom koliko može pa dodati jos 90° i o-ring gumicu na poklopcu f menjača paziti da se ne ustine pri vraćanju jer će ulje sigurno procureti Ulje menjati izmedju 8-10.000km imirna bačka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 325 Napisano Ponedeljak u 21:55 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je bas ispalo sediste. Ja sam zimus odradio slicnu varijantu u Zrenjaninu kod Srdjana LowLand i bas sam zadovoljan i kvalitetom i udobnošću. Jedino sto se nisam setio da odradim i naslon na koferu . Treba da prodje malo vremena da se naviknes na meksu varijantu i bice top . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 325 Napisano Ponedeljak u 22:00 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Satelis said: Lepo izgleda sedište zaista, u nekom trenutku odradici opet svoje slicnog izgleda kod Srđana. Do tad....mogli bi se organizovati mi NC-ejasi da djirnemo krug. Primera radi RO pa na Kladovo da udjemo i vremo se dunavskom. To je krug od nekih 600km Danas završio produženje rege. U odnosu na prošlu godinu gde platih skoro 32Krsd , ove godine na drugome teh. pregledu izašlo je okruglo 27.5Krsd. Čovek na liniji, inače vlasnik i bajker nije mogao verovati da gospodja mi moja ima skoro 90K na satu. Godiste, km, stanje.... lepo se ispricasmo, nastaviću kod njih raditi regu. Super ideja za okupljanje i voznju. Jel imas predlog za neki okvirni datum kako bi mogli da pripremamo teren? Ja sad za vikend odoh za Albaniju, pa posle sredinom juna i Trebinje da se cekira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1350 Napisano Utorak u 06:52 Drug član, 833 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis I ja sam zainteresovan za okupljanje NC ekipe, ima nas par zainteresovanih ovde u Leskovcu. @Wildserbian Gde ideš u Albaniju, jeste utvrdili rutu? I ja se spremam na tamo 15, juna, pa prikupljam informacije. Prvi put vozim taj deo, još uvek nismo precizirali rutu, ali okvirni plan je Leskovac - Plav-Skadar- Valona-Ksamil-Ohrid-Leskovac. (SH 20, SH8, SH 71...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4328 Napisano Utorak u 07:07 Drug član, 2341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Grupna voznja Nc-ova, bice najmanje potrošeno goriva 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16671 Napisano Utorak u 07:10 Integrisan, 9487 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema okvirnog datuma....treba sacekati da prodje ciklus kiša, prociste se drumovi od rizle/sljunka i gas...taman i dan će biti duži. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 325 Napisano Sreda u 05:38 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 slicno tvojoj zamisljenij ruti, s’tim sto nam je podlozno promenama ako bude bilo potrebe. Bg-Plav-Skadar-Valona-Elbasan-Ohrid-Skoplje-Pristina-Raska-Bg. Ide nas trojica svi sa NC-om. Pokret sutra. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1350 Napisano Sreda u 06:08 Drug član, 833 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Super. Koliko noćenja i gde nocite? Lep provod i čekamo putopis. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 88 Napisano Sreda u 15:34 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Wildserbian je napisao: @Predator016 slicno tvojoj zamisljenij ruti, s’tim sto nam je podlozno promenama ako bude bilo potrebe. Bg-Plav-Skadar-Valona-Elbasan-Ohrid-Skoplje-Pristina-Raska-Bg. Ide nas trojica svi sa NC-om. Pokret sutra. Sad gledao. Bogami ozbiljna tura oko 1700 km. U koliko dana planirate da odvozate? Ti si i odradio sediste a ako ova druga dvoica sto idu sa tobom nisu ima da budu kao Čkalja kad sjase sa konja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 376 Napisano Sreda u 18:55 Drug član, 1118 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Jbt pa kakvo je to sediste na NC-u..?? Ispade da je kao od drveta.... Nikad do sada nisam cuo da je sediste na nekom motoru toliko ozloglaseno... Da li ne neko od vas sa NC-om mozda nekada ranije vozio Yamahu FZ6? Zanima me poredjenje ta dva sedista... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16671 Napisano Sreda u 19:04 Integrisan, 9487 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sedište..... Čitao sam druge komentare na račun sedišta još dok sam čekao gospodju da mi stigne. Stigla je, odvozah nekih 30.000km bez problema i pomislih "Bože šta ljudi pišu, nema ovde problema" sve dok nije došao taj dan kad se problem pojavio. Kod mene se javio bol u donjem delu ledja, toliki da sam jedva vratio bajk kući iz Bulgarije ili Rumunije....ne mogu se tačno setiti. Sad nekad sigurno ću ga ooet uraditi jer tačno znam gde me fircenzi u dupenzi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 103 Napisano Sreda u 20:07 U prolazu, 56 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Meni zavisi od pantalona koje nosim. Jedne koje imam mi malo klizaju, pa me izgleda u njima sediste nabija napred. Sa druga dva komada pantalona, nemam taj problem. A ledja me bole pa bole, sa i bez voznje, godine i sportske povrede. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 88 Napisano Četvrtak u 05:55 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Sada kad zakocim pa zasijam 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1743 Napisano Četvrtak u 06:00 Drug član, 1169 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @mabaTop! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 103 Napisano Četvrtak u 08:42 U prolazu, 56 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 90 min jutarnje voznje, cirka 20% autoput 80% lokalni putevi. 15 stepeni, bez vetra, blago oblačno. Asfalt suv, čist. Čini mi se da bih mogao ovako ceo dan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4328 Napisano Četvrtak u 08:52 Drug član, 2341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko trosi i mozes da se vozis ceo dan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 103 Napisano Četvrtak u 16:57 U prolazu, 56 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko, jel nesto promenjeno kod sedista kod NC-a, model 2025? I jel ima quick shift? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...