Kursulla 354 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Pozlatio mu se 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 19, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Yuasa baterija za Honda 2021+ model (RH09) Pitanje Da li pored oriđiđi tipa YTZ 12S (10HR) 12V 11.0Ah Može i YTZ 14S 12V 11.2Ah Dimenzije su iste. Na mreži sam našao da ova baterija može do modela 2020. Ima li neko pravi info. Inače, hvala na pitanju Honda mi je dobro a i ja više manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Septembar 19, 2023 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzi drugi ali ne Yuasu, nema davno taj kvalitet kao što je nekad bio....za više para dobiješ manje muzike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Septembar 19, 2023 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend pade mali jubilej uz dobro drustvo i dobru krku (Divljakovac) Nije lose ali moglo je i bolje, jbg prosle godine samo 7K, ove 3K .... bice dana za megdana. Koliko bese ima km oko ove nase nam lepe planete, 40Kkm i neka sica ako dobro vidim na gugleto. Masala, bravo za gospodju moju sto dvaput obrnu krug Sta reci.... od kvarova (nigde me ostavila nije) jednom me zeznu menjac (el. motor) ... sram je bilo da je bude. Tri seta guma promenio, dva seta lanca, dva seta pločica, jedan akumulator. Na svakih 500km predjenih časti me ručkom, uzme mi kacigu, uzme mi stvari i kaze idi setaj ko gos'n čovek .... neću je menjam 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Srecan jubilej.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 21, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast bravo bravo!!! Nisam znao za taj podatak oko sveta, onda je moja Neca obišla jedan krug... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 21, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan ... onomad dok sam vijao bocne kofere za hondicu,cesto sam se susretao sa bocnim unutrasnjim torbama. Ucinilo mi se kao super resenje ,ne moras nositi ceo kofer u hotel/prenociste.. ali opet i kad ides u neku kupovinu izgleda skroz kulturno da se ponese i ubaci poneka stvarcica. Na ebay sam nalazio po 30e do 50e par... stavio sam u favorite i neki dan mi iskrsne za 6e jedan komad. Danas je stigla. Mislim da za 2 nemam trenutno potrebe,ali ako se pokaze kao ok stvarcica porucicu par a ovu trecu mogu i za top case koristiti. Moji bocni su 35 i ovo je oridjiji opcija za njih. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Septembar 22, 2023 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bisage.... Imao ih onomad, putovao sa njima .... traze svoj nosac/odbojnik, trazi farba plastike da se zastiti od guljenja, trazi navlaku koja ne propusta vodu, hoce da visnu kad se napune kao babine sise.... jest jeftinije resenje ali sranje u odnosu na tvrdi kofer. Visestruko skuplje jeste, cena seta nije opravdana ali kako kazu.... ljubav mora da boli 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Kada si presao najvise kilometara? Tipa... Te godine posle kupovine, naredne... Koje bese godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 22, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Imao ih onomad, putovao sa njima .... traze svoj nosac/odbojnik, trazi farba plastike da se zastiti od guljenja, trazi navlaku koja ne propusta vodu, hoce da visnu kad se napune kao babine sise.... jest jeftinije resenje ali sranje u odnosu na tvrdi kofer. Slazem se sa svime i dodao bih i aspekt bezbednosti samih bisaga, odnosno stvari u njima. Da, znam da je ''dovoljno malo jace udariti'' i odose koferi, ali bisage se za par sekundi dobrim skalpelom odnesu. Za kofere ipak treba malo vise vremena i truda. Dodatno, ne vidi se da li u koferima ima ili nema stvari. Sve to cini ovakve bisage kao na slici neprakticnim ukoliko se tokom putovanja udaljavamo od motora (idemo da posetimo pecinu, sednemo u restoran unutra, prosetamo do vidikovca, odemo na kupanje na plazu itd.). Isto vazi i za rancevi i torbe koje se nose na suvozacevom sedistu ili slicno. Imam i bisage i GIVI ranac, ali sam presao posle prvog putovanja na tvrde kofere. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 22, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda me Dare nije razumeo,ovo sto sam uzeo je unutrasnja torba za moje givi (tvrde) kofere. Imao sam givi bisage,dobra je stvar ali za NC neprakticna pomalo jer ide kacenje preko suvozacevog sedista ,a tu je ispod tank. I sto Savamalac kazd nije bas bezbedno. Sto se tice org. kofera,resenje za bocne je TOP ,diskretno ,ne vidi se bukvalno nosaci kad ih nemas na motoru. Ni ovi givi nosaci nisu losi, uvuceni su dosta ali opet se vide 'ramovi'... Promenio Septembar 22, 2023 član DaliborBP 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Septembar 22, 2023 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, MaxiS je napisao: @Satelis Kada si presao najvise kilometara? Tipa... Te godine posle kupovine, naredne... Koje bese godiste? Moja gospodja je zvanicno sa rabljenjem krenula krajem Maja 2016 godine. Februar mesec bese 2012 godine kad sam saznao da cu temo nekog Septembra postati tatko, te sezone sam najvise km presao (15K) pod parolom koristi dok mozes jer posle nece biti toliko prliika Tada se kotrljala Satelidza, sa NC sam tukao oko 12k po sezoni. zadnjih godina km bijem na drugom polju.... mnogo km radnih sati je ulozeno 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 22, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan I moja gospodja je imala tu cast da upozna novi dom i radionicu. Dolazicemo,dolazicemo... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Savamalac je napisao: Slazem se sa svime i dodao bih i aspekt bezbednosti samih bisaga, odnosno stvari u njima. Da, znam da je ''dovoljno malo jace udariti'' i odose koferi, ali bisage se za par sekundi dobrim skalpelom odnesu. Za kofere ipak treba malo vise vremena i truda. Dodatno, ne vidi se da li u koferima ima ili nema stvari. Sve to cini ovakve bisage kao na slici neprakticnim ukoliko se tokom putovanja udaljavamo od motora (idemo da posetimo pecinu, sednemo u restoran unutra, prosetamo do vidikovca, odemo na kupanje na plazu itd.). Isto vazi i za rancevi i torbe koje se nose na suvozacevom sedistu ili slicno. Imam i bisage i GIVI ranac, ali sam presao posle prvog putovanja na tvrde kofere. Slazem se i ja, ali, ima jedno ali! A to je potreba i korišćenje. Prvo, i koferi se uvece unose u sobe na putovanja, a drugo, za kratak obilazak i kafenisanje, koliko je nekome stalo da ih isece i uzme nase prljave gace? Vrednosti se nose sa sobom. Kisne navlake idu uz bisage-torbe... Evo, ja nemam ni jedno ni drugo. Ne putujem na vise dana da bih nosio toliko stvari, a razmisljam o dodatnom bagazu. Mozgam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano Septembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 9. 2023. at 9:06, Satelis je napisao: On 22. 9. 2023. at 9:06, Satelis je napisao: Prelepo mu stoje, fabrika je fabrika... Zao mi sto nisu za 500X izbacili fabricke kofere... Po meni ubedljivo najlepsa Hondina kombinacija boja, crveno+sivo. Promenio Septembar 23, 2023 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 23, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Maxis svasta se desava na putu. Po Hr,Slo,Austriji imas org.grupu koja vreba na stajalistima. Dok sam cekao vizu za De i dolazio kao turista ,jednom prilikom dotrcao mi je covek koji kaze da je opljackan. Cak je dosta ljudi pisalo po fb grupama o tim problemima. Kamiondzije da ne pricam. Nego odoh u off. Bisage (torbe) mogu se i za zip malim katancicem zakljucati kao osiguranje ,a obe povezati malom sajlom kad se ostavlja na duze. Uglavnom,sto ti kazes,vrednosti se nose sa sobom. Promenio Septembar 23, 2023 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 23, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Jesenje kupanje... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Septembar 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene jesenje kupanje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2988 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 1753 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To iz salona nije bilo ovako cisto i sjajno Sad cu i ja moj da malo sredim, valja se nekad. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 23, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Srecko jel bio u ordinaciji? Jesi sediste radio ili je dosao tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Septembar 23, 2023 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Da, bio je kod Dr. Darka Satelisa na posmatranju i dijagnostikovanju ... odradili smo svašta nešto ... ugradili smo svašta nešto ... ali, znaš ti mene, to je tek početak "pakovanja" ...Darko je popio dupli Bromazepam kada je čuo šta sve planiram da kačim na "Emanuelu" ( A kako drugačije da se zove kada je došla iz Pariza ) . Došao je sa Comfort sedištem i mogu ti reći da sam prezadovoljan ... Promenio Septembar 23, 2023 član Lucky George 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 23, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce i moje na preradu,ali otom potom. Na vezi smo sto se tice 'pakovanja' Stize 'paket' i od mene uskoro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2988 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 1753 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, cist i lep Stiglo i meni nekih dodataka pa ce ovih dana na pakovanje a dve glavne stvari uskoro stizu. Ako nekog zanima, Ivanov vizir i nastavak. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Septembar 23, 2023 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ostao bez lajkova tako da ovom prilikom dodeljujem momcima ^ .... makine su Parizanka dodje do Majami Luga ima stitnik amorta, porduzetak blatobrana, mrezicu kod izduva ovde se mogu videti ostali dodatci da ne bude ladno na prstici Fino opremljena bas fino, pali, radi, ide, ne vuce u stranu, dobro koci, ne zvecka i ne lupka nista sem kofera. km taman za veci pretres/sredjivanje gvozdje ispraviti akumulacija nije dobra ali ostaje za sad jer je jos malo i kraj sezone iduce sa proleca uletece neki exide ili baner ili fulbatica strafici su malo izmesani sajla brave je malo kako ne treba strafovi na kuc. f. vazduha nisu stegnuti do kraja zurilo se nekom al je zato filterce dobro ici ce na pranje rashladne tekucine fali u posudi izbacene babaroge lanco dobro i suho na levoj strani je dobar ovde je imao veliku srecu Lezaj na desnoj strani je vrlo loseg stanja, jos malo i zakucao bi. Kako prepoznati los lezaj u tocku.... Prvo pocne proizvoditi zvuk hucanja ali da ne dodje do zabune, prednja guma takodjer kad predje odredjenu km pocne praviti dosta slican zvuk kao kad lezaj ne valja. Znaci, treba znati raspoznati i razdvojiti ta dva zvuka. Onaj ko ne prepozna zvuk, ima popravni u drugom zbivanju a to je da dolazi do cudnih vibracija na kormanu i osecaj kao da prednja guma baci sitan kamicak na blatobran i ako kamicka nema. Ako se i ovo ne prepozna .... uhhh dalji scenario moze biti vrlo zajban. Bitno je da ne provrti lezaj u kucistu felne i da ne dodje do pada u slucaju da zablokira tocak. da ne duzim dalje, odmah se kupuju za napred i nazad tocak spreman ide se dalje neko je nove svecke stavio i fala mu na tome i ako u serv. knj. pise da su 2x stelani.... nema veze sa istinom prihvat srediti, zastiti ventili sredjeni, antifriz zamenjen, amorti sredjeni, lezajevi tocka zamenjeni dalje.... mnogo dobra i korisna stvar udenuto sad moze zakretanje ici do kraja a da ne zakaci vizir polako se ide ka zadnjici mopeda suh u sto zna da iz*ebe situaciju bas kad ne treba malo go*ance ihhh leti napolje on ce takodje da leti zajedno sa... damperima jer je jedan puko, ostali su losi sredjeno sredi strobce na stopce raskaciti dzek gore, provuci kroz rupu da bi izasao dole jos malo i izlazi iz zone resetovan moze porba tek sad znamo gdi smo i sta smo sa parizankom 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Septembar 24, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno majstor Dare! Neću da te menjam! Emanuela ide "k'o podmazana" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...