Satelis 15673 Napisano April 6, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imamo amortizer koji je posteno pustio ulje, zapravo nije pustio vec ga izbacuje u vecoj kolicini. Podsetisu da po stapu ide 514ml ulja, mala kolicina je ostala unutra. Kad flisuje nije strasno. Kad ovako dosta izbacuje, u vecini slucaja teleskop je pretrpeo ostecenje, nazad nema. Mislim ima nazad ali to je dug posao gde treba posloziti hemiju sa obradom.... za sta nisam pristalica osim ako se deo nigde na Svetu ne moze naci (a moze). Ostecenje nije se moglo desiti samo od sebe vec je do udarca moralo doci. Zviz prednjim tockom o ivicnjak il prepreku il vecu rupu .... dovede do ostecenja. stanje gornjeg kliznog lezaja.... ukosen, potrosen ostra ivica napravila je ostecenje, rupu na teleskopu + vide se tragovi preteranog stezanja donjeg trougla villuske nakon pranja dadoh sve od sebe da saniram sto je bolje moguce svakako nova tuba ce doci sa jos pratecih delova gornje klizne izbacujem, druge vadim iz rinfuze poenta moze se pakovati poenta.... grejati visinu vazdusnog stuba udenuti na 104mm na desnoj strani ide zdrav teleskop na levoj bolestan (u slucaju da propisa ulje, da ne napravi sranje na novim plocicama) zavrti, sve ok odradio ventilator hladnjaka, vreme je za zamenu stari delovi spakovani i to bi bilo to U odnosu kakav je bio.... sad je drugi bajk. Sve nekako meko, fino bez cudnih zvukova, trzaja, koci valjano i nema curenja. Toliko za dnevnik, fala na paznji 21 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Kursulla je napisao: Fluo prsluk je jako bitan u zemljama gde ga nose saobracajci i hitne sluzbe. Statistika je pokazala da u tim zemljama vozaci imaju istrenitano oko da prida znacaj tom prsluku. Uzeh ga, ne znam da li cu nositi bas stalno ali po noci obavezno, ako se pogleda kako voze po Bg-u bolje ga ucek nositi i malo mirnija glava. Dare svaka cast. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87Pametno ,čak npr. mislim da je u obavezi svako sa probnom dozvolom da ga nosi u tom periodu dozvole( uz P nalepnicu). Video sam motoristu sa tim prslukom i fluo boja kacigom , video sam ga na na "dva km" i to perifernim vidom , stvarno je dobra stvar ko ne pati od mode. Promenio April 6, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije probna dozvola, sve sto sija je bolje i uocljivije, dobra mi je kaciga, sarena je HJC F70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano April 6, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan U Berlinu/Minhenu veliki procenat biciklista nosi zute prsluke. Ne moz da ih ne vidis u raskrsnici... Deca na bajsevima skoro sva imaju zute prsluke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano April 6, 2023 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Svako jutro srecem coveka kad idem na posao,fluo kaciga i tri lampe. Na kacigi,grudima i bajku. Svetli kod GS Dare kralju. Kockam planove kako do Srb pa da doteram u ordinaciju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano April 6, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, DaliborBP said: Kockam planove kako do Srb pa da doteram u ordinaciju. Meni je letos covek odvezao i vratio motor, na prikolici, za 450e (Berlin-Beograd-Berlin). Razmisli i o tako nekoj ideji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam da budem sto svetliji ali tako nije ispalo, hteo sam svetlu jaknu, na kraju ispala crna, probao svasta i ova sto sam uzeo mi je bas prijatna, ostalo je da uzmem pantalone ovih dana, nadam se da cu uspeti da uzmem svetlije nesto, zalepio sam fluo nalepnice na tockove, bice maglenke napred. Kaciga mi je sarena, ne znam koliko ce da svetli al mislim da ima reflektujece na sebi i naravno nosicu prsluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano April 7, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve osim @Satelis, šta "nije u redu" na ovim fotografijama? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano April 7, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Viljuska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh bi viljuška ali ne poznajem starije modele, sve ostalo mi deluje isto, jedino sto bih ovaj blatobran kod sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 8, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Viljuska od Integre koja je mnogo lepsa od kutija što ima NC. Mislim da ne postoji ruznije viljuske od NC-ove. Inače ima razlike u težini. U poredjenju sa NC lakša je za nekih 5kg i malo kraća....vredi je imati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano April 8, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da je efekat na vesanje pozitivan, brze reaguje itd. Jel to smislen upgrade za NC? U smislu da vredi para i truda?Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano April 8, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Yupi baš su dobri kvizovi. I ja sam sumnjao na viljsuku. Osim nje nije u redu podmazivac lanca a)Slampavo proveden b)Lanac ubuđan Molim te ciko reci da je pod a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To mi se vec svidja, koliko je to krace, koje su prednosti i mane, integra ima 15" pozadi a Nc 17", Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano April 8, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Integra i napred i pozadi nosi 17". Koliko znam oba motora su konstrukcijski identična, izuzev plastika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa moja greska, pomešao sa xadv, on ima manje, integra je kao i nc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 8, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I X-ADV oblikom ima drugačiju viljusku, malo kretenski konstruisanu gde se ne može proveriti hod lanca nikako, radi se po osećaju. Pre 3 sati, Rakhil je napisao: Kapiram da je efekat na vesanje pozitivan, brze reaguje itd. Jel to smislen upgrade za NC? U smislu da vredi para i truda? Na vešanje nema bitan učinak i ako je bolje kad je teža no laksa viljuška. Teža viljuska bolje se bori sa neravnimana....slican efekat prazna-puna prikolica, zna se koja će više skakati. Zanemarivo svakako. Ova viljuska oku je lepša i doprinece pogonu malo olaksanje zbog manje tezine što je takodjer zanemarljivo. Ja bi voleo da je imam samo da ne gledam kutije obične. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne dirati Manje gledati, vise voziti 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano April 8, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam ja rekao za sve osim @Satelisa Sve je otkriveno sada. Poručio sam danas preko DE prevoza štitnike vila napred i produžetak prednjeg blatobrana. Maglenke stižu, a ako ugrabim vremena sada za vikend da zalepim zaštitu ekrana i one honda stikere što sam pravio za kreš bar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh bi viljuška ali ne poznajem starije modele, sve ostalo mi deluje isto, jedino sto bih ovaj blatobran kod sebe 2:I ja bih taj blatobran al vozim matoro od boga zaboravljeno motorče :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano April 8, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sam koji će mi, al stavio "zaštitu" na ekran I 3D nalepnice (hvala @NalepniceZaMotoreNis )umesto GP Kompozit da mi stoji logotip Honde, potrudio sam se i napravio sam umesto crvenog da bude iza ista plava kao što je motor Ali sam se zeznuo i stavio bela slova umesto sivih kao što je gore 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gordak985 je napisao: I ja bih taj blatobran al vozim matoro od boga zaboravljeno motorče :-) Sent from my 2107113SG using Tapatalk Znaci ako moze da se nadje i ako mu stoji, neki dan sam prvu voznju napravio, okupao sam motor a i sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano April 8, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ovo ne opraviš, ne priznajem nista 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Leleeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...