Skittles 4363 Napisano Mart 15, 2023 Nemanja Stojanović, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, koji dan pred novu godinu. I prodao ga posle dva meseca Znaš koju si žurku propustio na ovoj temi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Procitacu kad mi bude dosadno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Mart 15, 2023 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo kako su cijene polovnih motora visoke. Razmisljam da prodam svog NC-a, 2019. Manuelni mjenjac, kofer 47L, givi crashbar, uticnica (ona iz louis-a ) i stitnici za ruke. Ni sam ne znam koliko novca da trazim. Nekako mi je realno da to bude oko 6000 eura (platio sam ga 7800e bez opreme), ali kad vidim cijene po oglasima shvatim da 4-5 godina starije motore prodaju za taj novac. vidjecu poslije sajma sta i kako... cim pogledam NT-a i versysa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4363 Napisano Mart 15, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je napisao Ranko dole, to je to šta je ostalo od '22. godišta, ja sam uzeo poslednji komad, plavi. Promenio Mart 16, 2023 član Skittles 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3159 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarav Nov clan, nov vozac, nov NC Podrska @Skittles nasi su novi 2022 god Procitah da je neko rekao da ih nema na stanju, motra je bilo i pre dva meseca na stanju ali siva i crna boja i nisam siguran za plavi, cena mog je bila 7300 eura, bila je neka saradnja sa Deltom i imam drustva u Hondi pa je takav i bio popust. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7608 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 3133 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Skittles said: Jesam, koji dan pred novu godinu. I prodao ga posle dva meseca Zbog ...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pisao je, malo mu snage a mnogo kilaze. Kod mene je sad taj motor, meni je sve taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4363 Napisano Mart 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam odgovor i skapirao da je ceo o potpuno drugom motoru, pa sam odlučio da ga odgovorim u temi za Benelli, da ne offujemo ovde. Nije loša praksa. A da kažem i nešto za Honde makar. Ja sam terao CBR600 po Navaku, stara Afrika mi je bila omiljeni motor koji sam imao (i dalje je, nadam se da će se to sada promeniti sa NC), a poslednji pre dece mi je bio CBF500N. Tako da sam slab na Honde, jebiga. A da priupitam i baš vezano za NC, pošto još nisam ni preuzeo motor Koliko je mali servis u delti, kao da pamtim cifru od nekih 100€? I koja je procedura, zakazuje se unapred, mogu da odrade dok popijem kafu ili moram da im ostavim na tri dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3159 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto je i sad, mozda je prvi 100 a posle manje, gledao sam neke papire al sam zaboravio, ne znam oko termina kako ide al kontam da im ne treba pola dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Mart 16, 2023 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Malo jace je od 100e prvi servis (13-14Krsd), zakazuje se i taj dan je najverovatnije gotov (gledaj da ti Nace radi). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3159 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tek ima 1.3km tako da do 1000km ima vremena Videcu koji je taj, radio mi drugar u servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan 1.000 km je petak posle posla i vikend 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3159 Napisano Mart 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi da se hvalis kad ti reg motor i kupio razradjen Promenio Mart 16, 2023 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3047 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, jel ovo neko od vas? Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Mart 16, 2023 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kakvim gumama sada dolaze novi NC-ovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3159 Napisano Mart 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, godovic je napisao: Sa kakvim gumama sada dolaze novi NC-ovi? Moje je sa Dunlop, model ne znam. Dunlop trailmax d609 Promenio Mart 17, 2023 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Skittles, cujem da si ‘lepo’ gazio NC-a u Zablju, jos to iskoristio za ‘test’ za you tube. Ako je to istina, a pod izgovorom probe za eventualnu kupovinu - ispao si bas bezobziran. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 69 Napisano Mart 16, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da upitam u cemu je draz izivljavanja po makadamu onakvim motorom... Ja srca ne bih imao. Comi me pretekao. Promenio Mart 16, 2023 član Darkoniii 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Mart 16, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 583 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis stvarno bi mogao da dojavis kad se otvara terasa na Divljakovcu, ti to znas, pa da se mozda ponovi do tamo ta NC “turica”. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Mart 16, 2023 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi verujes juce mi se javio Nemanja iz Divljakovca, bio je sa porodicom do BG a ja šaban bolestan Terasa ponovo radi, u nedelju vucem alat u tazbinu da opravim moju gospodju, brava joj zastucala nesto. Cim opravim idem prvom prilikom da se malo ispricam sa glavom. prvo sa drvetom pa Divljakovac fali njina corbica i kajmaci imaju uuhh sto je dobar pa povratak na smederevac 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Mart 17, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 583 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, bar sam te podsetio… Ajde pa valjalo bi i grupno. Neki fini ljudi se uvek upoznaju novi a sa starima nikad dosta vremena. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1385 Napisano Mart 18, 2023 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas do jednog salona, seo na motor. Onako. Plastike tanke i meke, gde god pipneš ugiba se, posebno oko kormana! Noge prilično savijene u kolenima iako sam 1.80. Interesuje me prvenstveno manuelni menjač. @Skittleskakvi su ti utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1246 Napisano Mart 18, 2023 BJB Maxi scooter club, 1673 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Novi model NC je za 30 ili 40mm nizi... Kazu da su na 'starijem'modelu bolje plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3159 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 830 na onom do 2018-19 a 21-23 800mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1385 Napisano Mart 18, 2023 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako će biti vožnja u dvoje, onako, gabaritni! Na burgmanu 650 je bilo bez problema al kupio bi nov motor i nekako mi nc zapala za oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...