Satelis 15672 Napisano Novembar 18, 2022 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pricali smo ... to je nas hobi, nasa strast, sastavni deo pa čak i pad koji je neminovan. Dok su koske cele, glava na ramenima dobro je.....skola plaćena i teraj dalje. Ko god misli da nece pasti il da se "nece desiti" bas njemu situacija .... grdno se vara, čuči grm iza zeca. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Novembar 18, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sve znam... Teramo dalje sa jos jednim iskustvom.Sent from my 2201123G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Novembar 18, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan @Chika Jimi tebe bar nije blam da kažeš kako se makina oštetila, zato mene blam da kažem kako mi pala u mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 19, 2022 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prvo putovanje. Prvo vece. Prva kisica. Zlatibor. Mrak. Prvo gubljenje. Potraga za kamp mestom. Sedim na masini i zagledam okolo po sumarku gde dici sator. Odjednom ooppp odosmo na levo, ja na bodljikavu zicu motor na mene. Izbuseno kisno odelo, jakna spasila, meni nista. Sreca zica je bila jaka, izdrzala nas je pa motor nije zalegao Tek kupljen sator, puca jedan sistem sipki. Za dlaku izbegnuta tandzara coveka kome smo prekopali savrsenu livadicu jer krme nije htelo da izvuce sa road gumama cak i sa guranjem. Bese savrsen pocetak nase sage i dobar znak da posle kise sledi sunce. Tako i bi Promenio Novembar 19, 2022 član Ferty_ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Decembar 19, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguće da niko ne mrdne ovde već mesec dana? Šta radi taj Satelis? Evo malo da vas razdrmam pred subotu s epilogom o prednjim pločicama. Naručio preko carpimoto.it u ponedeljak, paket stigao DHLom u petak. Jeftinije su ne koštale nego ovde iako ih vrv nema na stanju, a posebno ne touring Brembo, bele. Danas sam ih zamenio, test u subotu. Ove SBS nikako nisu bile zdrave, posebno ne po disk. Videcu da li i dalje hvata sporadično. Disk sam dobro osmirglao i očistitio. ABS mi se upali poske par metara u garaži. Evo par fotki. Promenio Decembar 19, 2022 član SQTR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Decembar 20, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko viska mali sraf za poklopac rezervoara za kocnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 21, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su te izasle na kraju sa dostavom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Decembar 21, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 39eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Decembar 21, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan On 12/20/2022 at 2:52 PM, SQTR said: Ima li neko viska mali sraf za poklopac rezervoara za kocnicu? Život je sačinjen od problema a sreću čine rešenja tih problema. Ovaj je bio recimo najmanji na svetu ali je velika sreća kad nađeš bravara na ulici koji ti odvrne šraf M4x12 koji si sam sjebao a pre toga si imao sreće da u Delti kupiš nov šraf za 1eur. Elem, da ne bi prošli kao ja, znajte da taj šrafčić nije krstasti vec JIS standard. Dobar manji krstasti vrši posao, veliki ga sjebao. Ima malu tačkicu pored krsta i ne treba ga preterano stezati. Evo malo slika da potkrepim ovu malo veliku priču koja je mogla da se završi skidanjem rezervoara... razbušivanjem navoja.... Učimo na tuđim greškama pa ih ovde podelimo za opšte menralno zdravlje nacije. Promenio Decembar 21, 2022 član SQTR 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Decembar 21, 2022 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema jis srafciger (ili bit) ove srafove neka odvija "ravnim" srafcigerom. Pri vracanju i zavijanju navoj se namaze silikonskom mascu (ili vazelinom) i nece zalepiti za aluminijum. Zamenski sraf, prohromski imbus kupiti u bolje snabdevenoj gvozdjari, M4x10 standard/oblik DIN7991, i vise problema nema 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2489 Napisano Decembar 22, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem i ja imao, ne na Hondi, već na Kawi. Sjebao sam bio celu glavu, pa sam morao sa kirnerom da čukam, dok nije popustio. Otišao u Matiko i kupio isti takav za 10ak dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1876 Napisano Decembar 23, 2022 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To ko nije naucio da sve u aluminijumu prvo malo kucne pa onda odvija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Januar 1, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo srecna nova 2023. Puno zdravlja, lepog vremena i bezbednih kilometara vam zelim!! Juce bio deda mraz, pa se danas malo radilo, a kasnije napravio krug da se oslusne muzika, sjajno 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Januar 2, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Lijep primjerak sa istim koferom kao kod mene. Lijepu Novu 23ću želim uglednoj NC sekciji 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Januar 7, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan NC-ejasi Hristos se rodi, Srecan Bozic.... puno zdravlja, srece, veselja i makine da nas dugoooo i sigurno sluze! Nidza jabuka i Bane dobise malo sredjivanja, radilo se na prednjoj amortizaciji, ventilima, tecnostima. prvo Nidzina gospodja desni je teze sisao kantastrofa izgled.... tek miris skidano je lani iz nekog razloga cackana, radjeno bole nas brige migerimo kako nama pase ove uzite plasilo me je da na desnoj strani nije nesto krivo... sve Ok Banetova makina Bane nema naviku prati, odrzavati higijenu lepo je kad skines i vidis doprinos svog rada... zastita radi svoje Vi sa novijim modelima od 2020 nemojte cekati mnogo.... skini, ocisti, zastiti, vrni.... da traje toliko je bilo u oba amorta gotovi ventili pakovanje razlog krckanja, glavljenja poluge resetovan menjac i to je toj Bokijev je sledeci, kod njega ide prednji disk, plocice, gume, servis i jos po koja sitnica. Kad smo kod guma... njegove Pirelke Angel GT2 presle su neverovatnih 30K, vidiece stanje. moja gospodja otisla je na spavanje do proleca Brava je (el. ulozak) pocela da me zeza ove sezone. Upalio, dovezao do tazbine, ugasio pa dok sam se presvukao u civilno, popio kafu, rakijicu.... da je upalim posle ma ni da bekne kontakt. red. br. 5 Dva krstak srafa drze sa dodnje strane, pre toga skinuti levu bocnu plastiku ne bi li se razdzekao dzeci. Malo je nepristupacno prici srafovima brave al dobro, resice se i to kad doje red tj vreme, taman i migavce da zamenim. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Januar 7, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi Dare! Srećan Božic svima! Zdravlja i srece, pa da nam se ukrste putevi negde kad krenete put severa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Januar 8, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi! Mir boziji!Puno lepih, srecnih i nasmejanih km zelim svima ove sezone! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 322 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, poručio sam sebi i supruzi iste letnje jakne sa Alia. Po njihovim merama sam sebi uzeo 3XL iako nosim redovno 2XL i to samo zbog širine ramena. Ova jakna je nešto između XL i 2XL. Dužina jakne i rukava je super, širina takođe za mene koji nemam neki stomak, ali me malo muče ramena. Mogao bi je nositi, ali volim da sam komotniji. Zato bi je prodao i uzeo broj veću. Inače, kvalitet je odličan, svi protektori, prava ono ultra letnja mash jakna. Dajem po nabavnoj ceni od 90 evra. Ako je neko iz BG zainteresovan, može i probati. Evo ovde linka sa kojeg je poručena: LYSCHY Motorrad Jacke Frauen Motorrad Sommer Jacken Atmungsaktive Motorradfahrer Körper Rüstung Männer der Jacke Motorrad Kleidung Rot| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AntiX 1 Napisano Januar 13, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R 1200 RT, NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skidao katalizator na Nc-u, neka iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Januar 13, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jesam.... imas negde dosta unazad opis sa sve slikama. Tamo negde na leto 2017 ako se ne varam, tu potraži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Februar 5, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dodje Bokijeva makina na red posle 2, 3 nedelje stajanja. Za to vreme bakterija je otisla u aut. samo se kontakt moze dati i to je to, ne da pali. Boki je inace totalno nemaran po pitanju odrzavanja higijene bajka ili ti slobodno mogu reci da je pilot... kaciga na glavu, kljuc u bravu i ne jebe covek zivu silu. To me poprilicno nervira i ako ne bi trebalo, nervira me jer za sta god da se uhvatim tu su naslage prljavstine. Skrecem paznju da baci pogled nekad na kocnice, da opere bajk posle voznje, ispuskira sredi lanac nekad, prikljuci punjac (ima izvucenu brzu spojku) kad stoji bajk jer ima alarm sa pejdzerom, baci luk na podmazivac ..... slabo mi ide, gleda kroz mene. treba svasta nesto uraditi prioritet su gume posle 30K valjalo bi ih zameniti Verovali ili ne Boki je sa Pirelli Angel GT2 presao 30.000km i malo jace. Da mi je neko pricao da se toliko moze preci a da budu ovakvog stanja ne bi mu verovao. Posto sam ih licno udenuo 31.05. 2019 godine ..... neverovatno mi je ali istinito. zadnje plocke gotove nekoliko puta rekao.... baci pogled na niplu gde stoji i gurni iglu provrti ne bi li lanco dobilo mas (ulje) .... jok, dzaba prica lezajevi su kaput, pozadi desni do diska je bas los vec me boli glava nacela ih hrdja ukopan, potrosen da se smiru zivci jedno po jedno se resave novi lezajevi, novi damperi novi opanci, ventili.... znaci miran je novih 30K crevce novo kao i nipla nema gde se nije uvukla nesto da je ok brza spojka stoji za ukras odusak je pun finalna provera, malac dok ne aminuje.... nema mrdanja, vrdanja Boki ja se iskreno nadam da ces se ove sezone drznuti, povremeno pogledati, oprati, pipnuti, stipnuti.... nece da api 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 6, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan 30k sa gumama, ja za toliko 3 para min, i to je puna kapa, bem ti motor i ko ga napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Februar 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 1856 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Nole Bg je napisao: 30k sa gumama, ja za toliko 3 para min, i to je puna kapa, bem ti motor i ko ga napravi Ti tek sad imaš motor, polako.. Stvarno ne znam kako mu je uspelo to sa 30k km, meni je trajala oko 16,17000 jedan set, a drugi sam probusio na oko 5000km, ako se ne varam.. @Satelis - Kako su ti se pokazale TRW pločice? meni su škripale, jezivo, pri maloj brzini kad stajem, kao da koči neki bus iz GSP voznog parka.. Promenio Februar 6, 2023 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10441 Napisano Februar 6, 2023 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis imam jedno pitanje u vezi te brze spojke za punjenje akumulatora, imam Fazera FZ6, kojem je zatrpan akumulator ispod bočnih plastika i rezervoara i zajebancija je doći do njega, i hteo bi da ubacim taj kabel (brzu spojku) za punjenje pa me interesuje da li treba neki osigurač da se dodaje ili samo da prikačim dve žice na akumulator, izvedem napolje i to je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Februar 6, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno stavi osigurač posto žičke idu direktno na akumulator. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...