Alekre 12744 Napisano Octobar 10, 2022 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Brembo sinter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Octobar 11, 2022 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Alekre said: Da znate da su agresivne. Traže da se zagreju malo i tek onda koče baš lepo. Bukvalno ih doziram sa dva prsta. Malo si me zbunio sada. Mislio sam da bi generalno sve pločice trebalo da rade dovoljno dobro da možeš da kočiš sa dva prsta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, SQTR je napisao: Brembo sinter? Da, napred bolje sinter staviti, pozadi može i ne mora. TRW dobro grize al me nervira sto zacvili pri zaustavljanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Octobar 11, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ebc odlične ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi poznata Darkova iskustva sto se trosenja tice ali kod mene trw sinter prebrzo "nestaje"! Feroda je nema Moj glas za EBC takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 11, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proverio, moje sa kojima nisam zafovoljan su sinter EBC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Nisu mi poznata Darkova iskustva sto se trosenja tice ali kod mene trw sinter prebrzo "nestaje"! Feroda je nema Moj glas za EBC takodje. Ti se ne računas jer si teška kategorija treba zaustaviti masu x ubrzanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 12, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi li menjati fabricke (na 2021) sa Brembo ili nekim drugim? Da li je razlika znacajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Octobar 13, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni kada ih istrošiš, ne žuri...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Octobar 13, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proverio, moje sa kojima nisam zafovoljan su sinter EBC. Onda polu sinter ili organic... I do yaya. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 13, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Da li se ko susretao sa ovakvim after market kruz / tempomat kontrolama ? Italijanski je sajt, imaju za razlicite modele. Da li se to doda na rucku pa mehanicki blokira ili je veca matematika ? Ovaj vidim da moze i na NC 700 i jos neke modele. Cruise control CB 1000 R WWW.FORBIKES.IT Vieni sul sito e scopri il cruise control per moto accessorio testato e sicuro, previo corretto utilizzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 13, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan On 10/11/2022 at 2:43 PM, N.F.S. said: Nisu mi poznata Darkova iskustva sto se trosenja tice ali kod mene trw sinter prebrzo "nestaje"! Feroda je nema Moj glas za EBC takodje. Probaj Carbone lorraine. Koristio sam ih na prethodnom, a sada i na suzukiju, bolje od fabrickih , nema zvukova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 13, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Polu definitivno Brembo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Octobar 13, 2022 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Tarmi636 je napisao: Da li se ko susretao sa ovakvim after market kruz / tempomat kontrolama ? Italijanski je sajt, imaju za razlicite modele. Da li se to doda na rucku pa mehanicki blokira ili je veca matematika ? Ovaj vidim da moze i na NC 700 i jos neke modele. Cruise control CB 1000 R WWW.FORBIKES.IT Vieni sul sito e scopri il cruise control per moto accessorio testato e sicuro, previo corretto utilizzo Uzeo je tast to za njegov motor, meni se ne dopada to da moram da skidam tegove da bi stavio to lagano aluminijumsko cudo koje dok podesis izgubis volju za tempomatom. Njemu odgovara i pomaze mu da na auto putu bar na neko kratko vreme odmori ruku. Nisam nesto pomogao ali mene nije privuklo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetinovic 1 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da porucim polugu prednje kocnice i teg rucice sa gumicama za NC-a 2017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za NC, isto godište, polugu porucio u Delti. Cena je bila oko 2.000-2.500 rsd...vidim da na KP nije jeftinije...pogledaj i za tegove ako ćeš oriđiđi, da bi bio isti sa desnim.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 19, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Znači bio žbuff na desnu stranu? Pored tega i poluge, proveri šipku kormana (ne treba joj mnogo da se iskrivi). Tegove mislim da ima, spoljni i unutrasnji....mora da vidim ako treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 23, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspevam da nadjem u temi da je neko prijavio: pulsiranje prednjeg diska ali ne rucice kocnice pri kocenju, posebno se oseti na maloj brzini i nizbrdo, recimo kad se spustam i obilazim kolonu koja stoji, krenem stanem vise puta. Nikad kretano sa disc lockom. Pregledao disk i sve ok, jedino EBC sinter da ne pravi zvrk, bem ga? Promenio Octobar 24, 2022 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li su stare plocice ili si skoro promenio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 24, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Par hiljada prešao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 24, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imas deformitet diska, pitanje je dal je on uzročnik ili se desava problem zbog felne. Digni prednji kraj, zavrti točak i isprati obe ivice felge. Ako je felna ok, nadji disk gde je kriv i laganim kuckanjem na licu mesta popravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, SQTR said: Par hiljada prešao Nekad zna kad su nove plocice, a disk stari pa jos sa talasicima tako da se ponasa dok ne legnu plocice, ali to je par desetina do stotinak km. Posto si vozio hiljade km onda je verovatno ovo sto kaze @Satelis. Nesto je tu krivo. Proveri da ti slucajno pinovi nisu lose legli ili su se olabavili pa moze da ne naleze jednakom silom plocica, zavisi kako je opteretis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 24, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Grubo sam merio, nije kriv. Gledao sam po NC forumima, ima slučajeva da se disk uglača pa bi gs valjalo mozda malo osmirglati, skinucu i pločice da i njih sredim i podmazem pin. Ne deluje da je rucica, ali moze i ona da struze o klip cilindra pa cu i nju srediti. Ako bas nista od toga ne pomogne menjam ulje za svaki slucaj. Evo malo korisnih klipova Promenio Octobar 24, 2022 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Octobar 25, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo opet. Da li ti trese kada stisnes kocnicu, ne popustas je i on dalje trese u ciklicnim intervalima? Ili ti se desava da jednom samo zapne prilikom kocenja pa u delicu sekunde kao da zapne, preskoci i onda ga prikoci kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 25, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Trese ali ne prenosi na volan nit irucicu, recimo kao da ne hvata disk na odredjenim delovima. Nadam se da je jasnije. Ne deluje zdravo svakako. Disk mi je saren na par mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...