Ferty_ 570 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imam i filter po nabavnoj ceni. Dve crvene P.S. Filter otisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj sekund samo da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još mi nije na redu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kome je na redu neka se javi Bili su planirani ozbiljni putevi, no zbog korone propadose pa ovaj visak rez delova da mi ne sakuplja prasinu jer i meni je naredni servis podaleko. Sve je neoptakovano, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 28, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan E meni rece Nace filter treba al ja reko jos da otvorim da pogledam ne stigoh.Hocu ja. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moze Jimi tvoj je Bicu po gradu malo kasnije. Gde se nalazis? Tj pisi mi u inbox te detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Setih se da imam i lezajeve 4kom 2 prodajem. Ista prica, novo, spremljeno za put, nekorisceno. 2x500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mene iznenađuje što piše 800. Priča je bila o 850. I živo me zanima koliko će joj konja doneti dodatnih 100 ccmSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 28, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao kod Afrike, 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 28, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je to + skoro 10% pa može i da poleti, a kod Afrike relativno značajno manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Br. konja nije toliko bitan koliko je obrtni moment koji je i ovako solidan, a bilo koji dodatak ce biti ooohohoo....lanci ce nam se otegnuti do asfalta k'o bakine...obrve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Srđan završio sedište. U ponedeljak proba pa javljam utiske. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je prošireno ili ostalo iste širine, a dodat gel i drugi materijal?Odlično izgleda.Javi koliko je ispalo evropskih...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I slikaj horizontalno u visini sedista da vidimo nagib, jako bitan detalj. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor je da se proširi, pogotovo u prednjem delu i da se smanji nagib da me ne bi "gurao"napred. Rekao je da će to koji cm povećati visinu sedišta, ali ja nemam problem sa tim. Takođe je dogovoreno da se zadnje sedište maksimalno proširi. Da, koristi vrhunske materijale, između ostalog i gel. Taj "sunđerasti" deo ima tri sloja, jedan je gel. Ja sam sad na putu, u ponedeljak preuzimam pa fotkam i horizontalno. Nije tajna, 120 evropskih. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš da ja skoknem sutra da preuzmem i provozam pa da ti javim utiske Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, MF je napisao: Hoćeš da ja skoknem sutra da preuzmem i provozam pa da ti javim utiske Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Nema problema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Avgust 28, 2020 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, vide se promene i nadam se da ce guzzca biti srecna. NCejasi posto nas ima ohooo, mogli bi se dogovoriti za jedan skup, kraci djir, druzba u kafance, koja krivina i razlaz? Recimo sledeci vikend, nedelja ili neka druga nedelja.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja, stvarno nas ima dovoljno za dobranu kolonu...ja sam za Taman da se i upoznam, samo da ne pomešamo motore na pauzama Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Satelis je napisao: Odlicno izgleda, vide se promene i nadam se da ce guzzca biti srecna. NCejasi posto nas ima ohooo, mogli bi se dogovoriti za jedan skup, kraci djir, druzba u kafance, koja krivina i razlaz? Recimo sledeci vikend, nedelja ili neka druga nedelja.... Uvek za, samo ne mogu sledeća dva vikenda, imam sportske obaveze oko državnih prvenstava. Zbog korone se ništa nije događalo pa su nam sad sabili sve u septembar. Pon-četv sam na raspolaganj ili tek posle 13og. Biće u septembru lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 28, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se i upoznam, samo da ne pomešamo motore na pauzama Japanci štedeli na bravama. Svaki ključ otvara po 2 susedne u seriji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 28, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaahaahaa...Probamo... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod kljuca, ja danas pitao za kopiju bez cipa 1000din. Da li je neko to pravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 29, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Voznja moze do Fruske i neki rostilj da se zalozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...